Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για το ελάφι δεν χρειάζεται να ξενιτευτείς από την πολιτεία που μένεις αυτό εννοώ αν με πιάνεις ; Και το κυνηγάς με μια αδειούλα μερικών δολαρίων .
Στην πολιτεία που μένω έχει τα πάντα εκτός από καριμπου , τώρα για τα ποσά που αναφέρεις σε βρίσκω λαρτζ ή όπως λέει π λαός κιμπάρη ! Δηλαδή η προετοιμασία σε κόστος δεν μετράει για σένα ;

Ότι πεις εσυ , ποιος μίλησε για διαμέτρημα τον τυπο λειτουργίας οπλου λέω γιατί οι περισσότεροι χρησιμοποιουν bolt action . Έχουμε ξεφύγει από το θέμα υπάρχει και το θέμα με τα ραβδωτά .
Ασε τι κάνουν οι περισσότεροι , εσυ τι κανείς πες μου , εγώ ότι είχα να πω το είπα για το τι κάνω και τι όχι .

Αν έχεις επιχειρήματα φυσικά και να τα ακούσω … αν δεν έχεις .. τότε δεν βγαίνει άκρη όντως .
Ρε σύ Γιώργο από το Argo την μπαγκατέλα που λες κιολας, πήγαμε στον τρόπο λειτουργίας , δεν ασχολούμε με ραβδωτό δεν είναι του γούστου μου.

Ρε σύ Γιώργο από το Argo την μπαγκατέλα που λες κιολας, πήγαμε στον τρόπο λειτουργίας , δεν ασχολούμε με ραβδωτό δεν είναι του γούστου μου.
Σεβαστό αυτό που λες , ακόμα και αν υπήρξε η υποψία για θέμα , εγώ το θεωρώ λήξαν Κωνσταντίνε .

Σεβαστό αυτό που λες , ακόμα και αν υπήρξε η υποψία για θέμα , εγώ το θεωρώ λήξαν Κωνσταντίνε .
Γιώργο είμαι χρόνια εδώ μέσα και δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανένα , ούτε είμαι τύπος της βαβούρας, νομίζω έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ από το benelli vs remington κάποτε έγραψα κάτι εδώ για να σπάσει η φαγωμάρα και βρήκα και τον μπελά μου από πάνω . Το ίδιο γίνεται και τώρα που το πάμε που το φέρνουμε κόντρα μεταξύ εταιρειών όπλων .

Κωνσταντίνε μην ανχωνεσαι , ξέρουμε τι άνθρωπος είσαι από την διακριτική παρουσία σου στην σελίδα και από τις τοποθετήσεις σου . Είσαι πραγματικά υπόδειγμα διαχειριστή και μιλάω ( γράφω) σοβαρά τώρα .

Status
Not open for further replies.
Back