Mafia Calabria
Moderator
Ότι πεις εσυ , ποιος μίλησε για διαμέτρημα τον τυπο λειτουργίας οπλου λέω γιατί οι περισσότεροι χρησιμοποιουν bolt action . Έχουμε ξεφύγει από το θέμα υπάρχει και το θέμα με τα ραβδωτά .
Για το ελάφι δεν χρειάζεται να ξενιτευτείς από την πολιτεία που μένεις αυτό εννοώ αν με πιάνεις ; Και το κυνηγάς με μια αδειούλα μερικών δολαρίων .Όσο για το ελάφι το αφήνω ασχολίαστο .
Στην πολιτεία που μένω έχει τα πάντα εκτός από καριμπου , τώρα για τα ποσά που αναφέρεις σε βρίσκω λαρτζ ή όπως λέει π λαός κιμπάρη ! Δηλαδή η προετοιμασία σε κόστος δεν μετράει για σένα ;Για το ελάφι δεν χρειάζεται να ξενιτευτείς από την πολιτεία που μένεις αυτό εννοώ αν με πιάνεις ; Και το κυνηγάς με μια αδειούλα μερικών δολαρίων .
Ασε τι κάνουν οι περισσότεροι , εσυ τι κανείς πες μου , εγώ ότι είχα να πω το είπα για το τι κάνω και τι όχι .Ότι πεις εσυ , ποιος μίλησε για διαμέτρημα τον τυπο λειτουργίας οπλου λέω γιατί οι περισσότεροι χρησιμοποιουν bolt action . Έχουμε ξεφύγει από το θέμα υπάρχει και το θέμα με τα ραβδωτά .
Δηλαδή ;Χαλασμένο τηλέφωνο η υπόθεση
Αυτό να το πάρω ως ειρωνία ; Ή θα το διαγράψεις από μόνος σου ;
Αν έχεις επιχειρήματα φυσικά και να τα ακούσω … αν δεν έχεις .. τότε δεν βγαίνει άκρη όντως .Άστο φιλε δεν βγαίνει ακρη
Δεν έχω ειρωνευτεί ποτέ κανένα μέλος για να αρχίσω τώρα. Χιούμορ ξεκάθαρα!Αυτό να το πάρω ως ειρωνία ; Ή θα το διαγράψεις από μόνος σου ;
Να σε μυρίσει θέλει, δε δαγκώνει!!!Αυτό να το πάρω ως ειρωνία ; Ή θα το διαγράψεις από μόνος σου ;
Ρε σύ Γιώργο από το Argo την μπαγκατέλα που λες κιολας, πήγαμε στον τρόπο λειτουργίας , δεν ασχολούμε με ραβδωτό δεν είναι του γούστου μου.Αν έχεις επιχειρήματα φυσικά και να τα ακούσω … αν δεν έχεις .. τότε δεν βγαίνει άκρη όντως .
Τρόμαξα πάντως ! Ειλικρινά !Να σε μυρίσει θέλει, δε δαγκώνει!!!
Σεβαστό αυτό που λες , ακόμα και αν υπήρξε η υποψία για θέμα , εγώ το θεωρώ λήξαν Κωνσταντίνε .Ρε σύ Γιώργο από το Argo την μπαγκατέλα που λες κιολας, πήγαμε στον τρόπο λειτουργίας , δεν ασχολούμε με ραβδωτό δεν είναι του γούστου μου.
Αρπάζεται ευκολα δεν βλέπεις Μπιλ τι γίνεται τόση ώρα σε λίγο θα κόψω και απόδειξη .Δεν έχω ειρωνευτεί ποτέ κανένα μέλος για να αρχίσω τώρα. Χιούμορ ξεκάθαρα!
Δεν είναι αυτό Κωνσταντίνε . Μάλλον φταίει ότι μεγαλώνοντας βαρέθηκα να ακούω .Αρπάζεται ευκολα δεν βλέπεις Μπιλ τι γίνεται τόση ώρα σε λίγο θα κόψω και απόδειξη .
Γιώργο είμαι χρόνια εδώ μέσα και δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανένα , ούτε είμαι τύπος της βαβούρας, νομίζω έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ από το benelli vs remington κάποτε έγραψα κάτι εδώ για να σπάσει η φαγωμάρα και βρήκα και τον μπελά μου από πάνω . Το ίδιο γίνεται και τώρα που το πάμε που το φέρνουμε κόντρα μεταξύ εταιρειών όπλων .Σεβαστό αυτό που λες , ακόμα και αν υπήρξε η υποψία για θέμα , εγώ το θεωρώ λήξαν Κωνσταντίνε .