Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακριβως το ιδιο παρατηρω κι εγω ..
Ξαφνικα πρεπει να πατηθει τερμα μεσα για να βγει ελαχιστα…
Γι αυτο ειπα οτι δειχνει σαν να ειναι απο αλλο οπλο..
την προγουμενη κυριακη ηταν μια χαρα ..
Θέλει τον Βάγγο της μου φαίνεται.

@vagosbenelli

Ο Βαγγος είναι μερακλής, γνώστης και δε θα σου πάρει το κεφάλι όπως κάνουν άλλοι. Χίλιες φορές να δει το όπλο ο επαγγελματίας παρά να κάνουμε αλχημείες. Απλά με πόνεσε το χέρι μου γιατί με έβαλε να γράψω διακόσιες φορές " Δε θα ξανά πω Μ...α για τη Benelli χαχαχαχαχα χουμορ κάνω, χουμορ:p

Καλησπέρα παίδες...
Τελικά μια φωτό στο internet με βοήθησε να ανακαλύψω ότι η βλάβη οφείλετε στο φάγωμα της βελόνας...
Κάποιος τύπος έχει βάλει το συνολικό μήκος σε φωτό.. και μετρώντας τη δικιά μου φαίνεται ότι της λείπουν 2 χιλιοστά+ περίπου...
Εύλογα σταμάτησε να βαράει...
οπότε πάμε για βελόνα ... και μαζί και ελατήριο για πρόληψη.
Κάποιες φορές ορισμένες χώρες είναι πολύ μπροστά σε τέτοια θέματα .. Αμερική και Αγγλία έχουν τα πρωτεία και σε γνώση αλλά και σε εμπειρία ...
Απλά μια φωτό για να σου δείξει την βλάβη ...

Capture.JPG

Φίλε vangelisf, ακούγεται παράξενο να έχει φαγωθεί η βελόνα 2 μμ. Είναι πολύ μεγάλο το μήκος για να φαγωθεί με την χρήση. Έχω όπλα 35 ετών και οι βελόνες τους δεν εχουν φαγωθεί. Όχι ότι αμφισβητώ, αλλά σκεψου το λίγο. Θα πρέπει, το όπλο, να ρίξει εκατομμύρια φυσίγγια, για να μειωθεί το μήκος της βελόνας και αν, γιατί η βελόνα, είναι φτιαγμένη από πολύ σκληρότερο μέταλλο, σε σχέση με το καψούλι. Μήπως δεν ήταν αυθεντική;

Φίλε vangelisf, ακούγεται παράξενο να έχει φαγωθεί η βελόνα 2 μμ. Είναι πολύ μεγάλο το μήκος για να φαγωθεί με την χρήση. Έχω όπλα 35 ετών και οι βελόνες τους δεν εχουν φαγωθεί. Όχι ότι αμφισβητώ, αλλά σκεψου το λίγο. Θα πρέπει, το όπλο, να ρίξει εκατομμύρια φυσίγγια, για να μειωθεί το μήκος της βελόνας και αν, γιατί η βελόνα, είναι φτιαγμένη από πολύ σκληρότερο μέταλλο, σε σχέση με το καψούλι. Μήπως δεν ήταν αυθεντική;
Για τα φυσίγγια που έχει ρίξει δεν είναι λογική φθορά.... όμως μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο Κώστας .. πολύ μαλακό μέταλλο .. αυτή την αίσθηση μου δίνει ...
Λες να την έφτιαξε κανείς σε τορνο με μαλακια μέταλλο; Πάρε ενα καινούργιο επικρουστηρα και δοκίμασε. Αλλιως στείλτο η πήγαινε το Βάγγο να στο κάνει πιπιλα
Κοιτάξτε διαφορά μήκους...
Capture1.JPG

Καλησπέρα παίδες...
Τελικά μια φωτό στο internet με βοήθησε να ανακαλύψω ότι η βλάβη οφείλετε στο φάγωμα της βελόνας...
Κάποιος τύπος έχει βάλει το συνολικό μήκος σε φωτό.. και μετρώντας τη δικιά μου φαίνεται ότι της λείπουν 2 χιλιοστά+ περίπου...
Εύλογα σταμάτησε να βαράει...
οπότε πάμε για βελόνα ... και μαζί και ελατήριο για πρόληψη.
Κάποιες φορές ορισμένες χώρες είναι πολύ μπροστά σε τέτοια θέματα .. Αμερική και Αγγλία έχουν τα πρωτεία και σε γνώση αλλά και σε εμπειρία ...
Απλά μια φωτό για να σου δείξει την βλάβη ...

View attachment 46742
Κοίτα καλά τον χάρακα ... δεν ξεκινάει από το 30.

Μπορεί να υπήρξε αστοχία υλικού στη βελόνα ,αλλά δύσκολο να κοντύνει και να μην δείχνει σπασιμο
Συμφωνώ ... όμως γιατί δεν φτάνει στο καψούλι .. παρά μόνο με πολύ πάτημα ..
Εαν υποθέσουμε ότι είναι αναλλοίωτη τότε δεν μεσολαβεί κάτι άλλο για να φτάσει στο καψούλι.. (Το ελατήριο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επηρεάζει το μήκος..)

Συμφωνώ ... όμως γιατί δεν φτάνει στο καψούλι .. παρά μόνο με πολύ πάτημα ..
Εαν υποθέσουμε ότι είναι αναλλοίωτη τότε δεν μεσολαβεί κάτι άλλο για να φτάσει στο καψούλι.. (Το ελατήριο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επηρεάζει το μήκος..)
Μπορει να μη φταίει αυτό. Πολλοι επικρουστήρες δεν φτάνουν ακριβως ως το καψυλι. Φαντάζομαι πως το φτανουν με την ορμη που εχει δώσει η σφύρα. Και σε πιστολια ισχύει αυτό.

Status
Not open for further replies.
Back