Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συναδελφοι καλημερα ηθαλα να ρωτησω για αγορα τσοκ για την 1187 aftermarket εαν ξερει καποιοσ τι ταιριαζει ασ μου πει.
της πανε πολυ τα briley.ειδικα το LF.αλλα αυτο ειναι προσωπικο τι ταιριαζει στο καθενα.στο 80% των κυνηγιων που εκανα δεν εβγαζα παρα σε ελαχιστες περιπτωσεις το 3 αστρα μαμα

Οπως ειπε και ο Ευρυπιδης τα μαμισια της Remi ειναι παρα πολυ καλα και φτειαγμενα απο τη Briley ειδικα για τη Remi. Πριν προβεις σε οποιαδηποτε αγορα κυνηγησε το μαμισιο, γραψε τις εντυπωσεις σου και εδω ειμαστε εμεις.

καλοριζικια Κωστα του κουμπαρου, τα τσοκακια στη δικια μου μπαινουν ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σφιχτα , τα after market μια χαρα ομως! επισης οπως βγαζεις την παπια εκει που θεωρητικα ακουμπαει στη βαση του οπλου, εχει ενα λεπτο ελασματακι μαυρο με 2 αλλεν βιδακια ...σφιχτα καλα γιατι εμενα μου επεσε το ενα κ το αλλο ηταν λασκα , ευτυχως το ειδα που επεφτε (εχει αμερικανικο σπειρωμα το αλλεν) ειχα ριξει καμαι 300 φυσιγγια.
Επισης ενημερωσε τον , οτι θα κανει "μαυρα" ματια απο την μπαρουτιλα που θα τρωει στη μουρη ...εγω που ειμαι κ αριστερος ....αστα στα ματια ολο κολλημενα κομματια πυριτιδας και μαυρακια ημουν.
Επισης χαμηλοντουφεκαει το οπλο απο μαμα , ηταν 50-50 (μη πω 45-55) ...αλλα εμεις οι καρτεριτζιδες θελουμε 60-40 / 70-30
....ααα 1400-1450 euro εδω μονο ...τιμη ευκαιριας ... και το οπλο σε χαρτοκουτα!!
Ευχαριστω Τολη για τις πληροφορίες και θα τον ενημερώσω, κι αυτός αριστερόχειρας είδα και έπαθα να τον κάνω να αγοράζει τέτοια όπλα .

οπως εγραψα και σε αλλο τοπικ εχουμε μια 1100 η οποια κοντευει τα 40 την ειχε παρει ο πατερας μου στα 23 του οπως καταλαβαινετε η αξια της ειναι μεγαλη για μενα,εχει ολη την ταλαιπωρια που εχει ενα οπλο τοσων ετων σκευτομαι να την σενιαρω και λεω να παω σε βαφη κερακοτ βασης και κανης καποιον που ρωτησα μου ειπε οτι μπορει να περασει ενα χερι βερνικι επιπλεον και να μοιαζει σαν τις κανονικες βαφες επισης δινει εγγυηση εφορου ζωης στα ξυλα λεω να παω σε λινελαιο...

οπως εγραψα και σε αλλο τοπικ εχουμε μια 1100 η οποια κοντευει τα 40 την ειχε παρει ο πατερας μου στα 23 του οπως καταλαβαινετε η αξια της ειναι μεγαλη για μενα,εχει ολη την ταλαιπωρια που εχει ενα οπλο τοσων ετων σκευτομαι να την σενιαρω και λεω να παω σε βαφη κερακοτ βασης και κανης καποιον που ρωτησα μου ειπε οτι μπορει να περασει ενα χερι βερνικι επιπλεον και να μοιαζει σαν τις κανονικες βαφες επισης δινει εγγυηση εφορου ζωης στα ξυλα λεω να παω σε λινελαιο...
Και πολυ καλα θα κανεισ ειναι ενα οπλο Θρύλος .shake.

Για μενα,παραδοσιακες βαφες!
Να ταιριαζουν με τη θρυλικη γεροντισσα σου!!;):)

Συμφωνω γιαννη αλλα απο θεμα αντοχης? Δεν θελω να ξανασκουριασει η βαση συντομα φιλος εβαψε ΑΥΤΟ 5 βαση κανη σε 3χρονια ηταν η ιδια.Αν παω σε κερακοτ λεω να παω οχι σε ματ αλλα σε μαύρο γιαλιστο η semi gloss φέρνει πιο κοντα στο blueing νομίζω

Οχι, πουλαει πολυ καλα σε οσους ψαχνουν οπλο 3.5 ιν. Ειναι ομως πολυ βαρεια για γενικη χρηση.
Αν ειχες 3.5 θα σε εκανα ευτηχησμενο φυλαρακι.Δεν γινονται αυτα που γινονται.Τρελα πραγματα σε τρελες αποστασεις..pop..my man.

Αν ειχες 3.5 θα σε εκανα ευτηχησμενο φυλαρακι.Δεν γινονται αυτα που γινονται.Τρελα πραγματα σε τρελες αποστασεις..pop..my man.

Μην μου κανεις τετοια πραγματα τωρα. Παντα μου αρεσε η Versa Max Waterfowl Pro. Που να εβρισκες φυσιγγια ομως και σε τι τιμες!!! Ισως το ξανασκεφτω.sarcastic.

Γιατί το σύστημα αερίων μου θυμίζει Benelli M4;

Η Remington εξαγορασε αυτη τη πατεντα και το εξελιξε. Ετσι δημιουργηθηκε το Versaport.
To συστημα χρησιμοποιουν πλεον και οι ειδικες δυναμεις στην Αμερικη, εχει υποστει τις σκληροτερες δοκιμες απο καθε αλλο συστημα ποτε και χαρακτηριζεται απο πολλους ως το τελειοτερο συστημα αεριων στον κοσμο.

Status
Not open for further replies.
Back