Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η πρωτη καραμπινα που εριξα ηταν ενος θειου μου{θεος'σχωρεστον}, μια AYTO 5, δεν ξερω καθε ποτε την καθαριζε αλλα η κανη μεσα ειναι γεματη κρατηρες που ουτε honing δεν παιρνει.Ενας αλλος φιλος μου που εχει και το ιδιο ονοματεπωνυμο με μενα εχει δυο μερκελ, του λεω παμε να ριξουμε κανενα? αστο μου λεει γιατι μετα πρεπει να τα καθαρισω και βαριεμαι....
Τι να πω, δεν μπορώ να μπω στη λογική του " βαριέμαι να καθαρίσω το όπλο μου" . Όταν απέκτησα όπλο ήξερα από την αρχή ότι θέλει καθαρισμό και συντήρηση. Το ίδιο και με το σκυλάκι. Το πήρα για το κυνήγι αλλά ήξερα από την αρχή ότι εκτός από το κυνήγι,θέλει καθάρισμα, προστασία από τα παράσιτα καλή διατροφή... Και δεν μετέθεσα ποτέ αυτές μου τις υποχρεώσεις σε άλλα πρόσωπα της οικογένειας μου.

Αν σας πω τι μου αρεσει θα γελασετε. Κολλαω ομως να το αγοράσω και δεν ξερω γιατι. Συνηθως δεν εχω τετοια ψυχολογικα. Ειναι η franchi 48al. Πολυ θα ηθελα να δοκιμασω ενα.
Στο συνιστω ανεπιφυλακτα. Σκυλι μαυρο δεν παθαινει τιποτα και παρα πολυ φτηνες αυτη την εποχη...
Ριχνει κατι κλωτσους ομως...αλλα μην μασας...θα συνηθισεις!

Kι ομως,ντουφεκαει....καλησπερα σε ολους.Η γρια μου 1187,αυτη που με συντροφευει στα φασοκαρτερα,χρειαζεται καινουριο πιστονι!εκανα σμρ ενα τηλ εκει που ηξερα και δεν εχουν.Αυριο θα παρω κ στον Διαμαντοπουλο.Ξερετε που αλλου μπορει να εχουν;16587592505024944184306090016722.jpg16587593252875630179621987584947.jpg

Kι ομως,ντουφεκαει....καλησπερα σε ολους.Η γρια μου 1187,αυτη που με συντροφευει στα φασοκαρτερα,χρειαζεται καινουριο πιστονι!εκανα σμρ ενα τηλ εκει που ηξερα και δεν εχουν.Αυριο θα παρω κ στον Διαμαντοπουλο.Ξερετε που αλλου μπορει να εχουν;View attachment 52021View attachment 52022
Καλησπέρα! Θα βρεις πιστεύω εύκολα ανταλλακτικο. Μέχρι σήμερα είχες ποτέ εμπλοκές; Πώς θα το χαρακτήριζες σαν όπλο γενικά;

Καλησπέρα! Θα βρεις πιστεύω εύκολα ανταλλακτικο. Μέχρι σήμερα είχες ποτέ εμπλοκές; Πώς θα το χαρακτήριζες σαν όπλο γενικά;
Καλησπερα φιλε μου.Καποιος στα Γρεβενα που εχει ανταλλακτικα απ οτι ηξερα μου ειπε σμρ οτι εχουν 1,5 χρονο να του στηλει η ρεμινγκτον.Περιμενει αρχες Αυγουστου αλλα δεν ξερει τι θα του στειλουν, και με απογοητευσε καπως....Γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,κανει απιστευτες ντουφεκιες ειδικα σε φτερωτα που κυνηγαω.Ναι,ειχα καμια φορα καποια θεματακια την προηγουμενη σεζον (πχ να μεινει ανοιχτο το κλειστρο).Στο τελευταιο καθαρισμα ειδα οτι κατι δεν παει καλα,εχει φυγει μεγαλο κομματι απο το πιστονι,απορω που πηγε χαχαχχαχχ.Ελπιζω κι εγω να βρω....

Καλησπερα φιλε μου.Καποιος στα Γρεβενα που εχει ανταλλακτικα απ οτι ηξερα μου ειπε σμρ οτι εχουν 1,5 χρονο να του στηλει η ρεμινγκτον.Περιμενει αρχες Αυγουστου αλλα δεν ξερει τι θα του στειλουν, και με απογοητευσε καπως....Γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,κανει απιστευτες ντουφεκιες ειδικα σε φτερωτα που κυνηγαω.Ναι,ειχα καμια φορα καποια θεματακια την προηγουμενη σεζον (πχ να μεινει ανοιχτο το κλειστρο).Στο τελευταιο καθαρισμα ειδα οτι κατι δεν παει καλα,εχει φυγει μεγαλο κομματι απο το πιστονι,απορω που πηγε χαχαχχαχχ.Ελπιζω κι εγω να βρω....
Σε ευχαριστώ για την απάντηση συνάδελφε. Λογικά ο Διαμαντόπουλος θα έχει ανταλλακτικά να σε εξυπηρετήσει.

Παρε μαζι κι ενα ο ρινγκ πιστονιου και αλλαξε τα μαζι.

Περσυ αλλαξα γλωσσα αποθηκης,φετος αυτο, το ρινγκ γιατι?της εχω αδυναμια,δε μου χαλαει χατηρια ,αλλα ολο μου ζηταει τελευταια χαχαχχαχα.Ποσο πιστευεις μπορει να πουλιεται το πιστονι?(ΑΝ βρω).....

Αν δεν έχει ο Διαμαντόπουλος μόνο με τηλέφωνα σε οπλουργούς μέχρι να βρεις.

Πόσες χιλιάδες φυσίγγια περίπου έχει ρίξει ;
Είχες άλλα προβλήματα με το όπλο αυτό ;

Και το δικό μου στα όρια φαίνεται ότι είναι

Screenshot_2022-07-25-19-30-30-294_com.google.android.apps.photos~3.jpg

View attachment 52025
Τραβάνε τόσο ζόρι τα πιστόνια κ σπάζουν❓❓❓❓

View attachment 52025
Γενικα εχει ριξει,απο εμενα οχι τοσα πολλα αλλα την ειχε πρωτα αλλος.Εγω κυνηγαω πιο πολυ φασσα (36 + γομωσεις),δε μπορω να πω οτι ριχνω πολλα φυσιγγια,αλλα δε διακρινομαι και για την τακτικη καθαριοτητα που της κανω.Τραβανε ζορι φαινεται ναι....κι ετσι δουλευει αλλα πρεπει να το αλλαξω,απορω πως δεν εχει στραβωσει και ο σιδηροδρομος.....κι εσυ παντως το ιδιο φαινεται θα ζησεις,ακριβως στο ιδιο σημειο ρε φιλε.....

Τα υπολοιπα εξαρτηματα ενταξει? (εκτος απο τη βαση και τωρα το πιστονι).....

κι εσυ παντως το ιδιο φαινεται θα ζησεις,ακριβως στο ιδιο σημειο ρε φιλε.....
Άσε με εμένα ... έχω ζήσει πολλά :)
Νομίζω όμως ότι θα βγάλει πολλά χρόνια ακόμα γιατί πλέον την έχω σαν δεύτερο όπλο.
Την άνοιξα σήμερα για να σου στείλω το ανταλλακτικό (δωρεάν και μετ' επιστροφής) μέχρι να βρεις άλλο αν χρειαζόταν αλλά άστο καλύτερα :)

Status
Not open for further replies.
Back