Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εσυ τουλαχιστον που τα ψαχνεις ολα θα εχεις διαβασει για τις εμπλοκες στα benelli αλλα και για σπασιματα, ασχετα αν δεν θες να τα προβαλεις.

Σου εχω μπολικο υλικο παντως απο τα πολλα θεματα μου γραφουν οι κατοχοι.
Γράψτα στο benelli.

Κανονίστε να αρχίσω τα voodoo να μην μείνει Rem στην Ελλάδα άσπαστη και να φτιάχνετε ανταλλακτικά σε σιδηρουργεία.

Καλεεεε ; Ανατρίχιασα τώρα ! Πο ποοοο .. τέτοιο κακό θα μας βρει ; ;) .yel.
Θα σας βοηθήσω ρε φιλαράκια ... θα σας δώσω και το link ... κάντε το copy paste στο benelli αχαχαχα ... τι άλλο να κάνω πια για εσάς ...
Κανονίστε όμως να πείτε για καμια τουφεκιά στον Θεούλη να αρχίσω να θυμώνω ...

Θα σας βοηθήσω ρε φιλαράκια ... θα σας δώσω και το link ... κάντε το copy paste στο benelli αχαχαχα ... τι άλλο να κάνω πια για εσάς ...

Που να το ανεβάσουμε ; Στα 16 κει προβολές ; Αααααχχαχααχα καινούργιο συκωτι θα κάνω βρε σατανάδες .sarcastic.

Εδώ μιλάμε για 430 κει προβολές … που άλλου ; Στον θρύλο που ονομάζεται Remington !

Σωραιος!
Αυτό το παλικάρι πρέπει να έπεσε από το γιουκο μικρό δεν εξηγείται αλλιώς.
Με πεθανες λεμε, πονεσε το στομαχι μου, χαχαχαχ

Ξεκάθαρα ευθύνεται ο κυνηγός!! Το σηκωσε πολύ ψηλά και πήγε να κάνει αναποδη τουφεκια σαν ψαλιδάκι!! δεν τα κάνουν αυτά φίλε…

Status
Not open for further replies.
Back