Καλημέρα και καλό μήνα απέκτησα μια 1187 πριν από ένα μήνα έχω ρίξει 150 φυσίγγια 28 γρ στο σκοπευτήριο και άλλα τόσα στο κυνήγι δεν έχω ακόμα εμπλοκή.Το μόνο πρόβλημα το βάρος.
Ουτε θα σου κανει αν την συντηρεις και την λαδωνεις σωστα..Ειναι για πολες γιενιες οπλο, απο καρυδια και ατσαλι.
Οχι Ιλια οπος ειναι αστο.Αν θες κανε και ενα τεστ δυατρησης με τα αλλα οπλα σου να παθεις πλακα!!Ξερη καποιοσ να μου πει αν χρειαστεί να βαλω μαγκνουμ φυσηγγια χρειάζεται να βαλω στην 1100 διαφορετικά τα ποτιρια τησ
Οχι Ιλια οπος ειναι αστο.Αν θες κανε και ενα τεστ δυατρησης με τα αλλα οπλα σου να παθεις πλακα!![/QUOT
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΥΟ 11-87 ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΛ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΥΛ ΤΣΟΚ ΤΙΣ ΡΕΜΙΝΓΤΟΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ
Σηφωνω φιλε μου για αυτο ειπα για διατρηση ενω δεν βγαζει τοσο σφιχτες τουφεκιες αλλα σε σχεση με φτιαγμενα οπλα.δικα μου που εχω δοκιμασει.[ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ?ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΝΝΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΩΝΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5-6 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΟ ΚΩΝΟ.
TO ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ CRIO ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΙΓΓΙΑ ΟΙ ΡΕΜΙ ΒΑΖΟΥΝ 20+ ΣΚΑΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΚΑΓΙΑΕγω μιλαω σε σχεση με τα δικα μου οπλα...Με benelli kανω ολλα τα χοντρα μου κηνηγια..Αλλα αντικημενικα με αυτα που εχω δει ειναι οτι οι Rem.εχουν ποιο μαντεμενες κανες πος να το κανουμε.
Μην δηνης και πολη βαση στους πηνακες.το κηνηγι και οι καταβολες θα σου διξουν τι γηνεται.TO ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ CRIO ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΙΓΓΙΑ ΟΙ ΡΕΜΙ ΒΑΖΟΥΝ 20+ ΣΚΑΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΚΑΓΙΑ
Αν τα δοκιμαζησ και τα δυο οπλα με τα ιδια φυσηγγια βγάζεισ λάθος συμπεράσματα μονο με φυσηγια ειδικά για το καθε οπλο θα κανεισ σύγκριση .εξαλου δεν Νομίζω οτι η 11-87.εχει την ιδια κανη με την 1100TO ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ CRIO ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΙΓΓΙΑ ΟΙ ΡΕΜΙ ΒΑΖΟΥΝ 20+ ΣΚΑΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΚΑΓΙΑ
99% ειναι οπως το ειπες...εχω την εντηπωση πως τωρα προσφατα τα τελευταια χρονια βγαλανε και της 1100 με 3" θαλαμη........ρε παιδια κανω εγω λαθος η η 1100 εχει απλη θαλαμη κι οχι μαγκουμ?? ηλια τσεκαρε το
Εγω εχω δυο κανεσ Ευριπίδη μια απλη και μια magnumρε παιδια κανω εγω λαθος η η 1100 εχει απλη θαλαμη κι οχι μαγκουμ?? ηλια τσεκαρε το
εμ πεστο ντε. ετσι εχω και στη γρια. μια απλη και μια μαγκνουμΕγω εχω δυο κανεσ Ευριπίδη μια απλη και μια magnum
Πια γριά;;;εμ πεστο ντε. ετσι εχω και στη γρια. μια απλη και μια μαγκνουμ
Και εγω με απλη την εχω την γρια μου.αλλα φετοσ θα κυνηγισο μονο με την ρεμ.1100.να δουμε τη κανει και αυτη η γρια φυσικά πρωτα θα γίνει ενα γενικο σερβισ απο ελατήρια μέχρι επικρουστιραεμ πεστο ντε. ετσι εχω και στη γρια. μια απλη και μια μαγκνουμ