Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμένα με βολεύει γενικά,και στο βαλτο στα καρτερία πρωί απόγευμα,σεβαστή κάθε άποψη γύρω από το κοντάκι,όπως βολεύεται ο καθένας.
Το μακρινό 1991 (νομίζω) ήταν το μοναδικό όπλο που μου έρχονταν πολύ καλά όπως το χρησιμοποιούσα.
Α303 χάλια.
Γι αυτό το αγόρασα.
Τώρα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ όλα τα όπλα σε αυτόν τον τομέα ... οι αλλαγές κλίσης πολύ σημαντικές επίσης.

Η 835 είναι στα 19.70mm.,μιλάμε για το ίδιο?
Ακορβως το ιδιο.Κι εγώ αυτό γνώριζα και έμεινα άφωνος όταν είδα την μέτρηση.Την οποία την έκανε μηχανουργός με εργαλείο πανάκριβο και όχι εγώ.Παιζουνε πολλά σε οπλα που δεν παίρνανε πιστοποίηση.Αυτο έχω καταλάβει εγω

Πουλιέται σχέτη βάση Ηλία, απλά δεν συμφέρει.
Επίσης είναι σαν να αλλάζεις όπλο γιατί αλλάζει ο αριθμός.

Κώστα αν δεν έσπαζε η βάση με αυτή θα κυνηγούσα ακόμα, δεν θα αγόραζα άλλο όπλο.
Η δική μου 23 χρόνια αν εξαιρέσεις τα προβλήματα δεν έκανε ούτε μια εμπλοκή !!!
Ούτε τώρα κάνει στην κατάσταση που είναι.
Πέρα από το βάρος είναι πολύ καλά όπλα ... αν δεν είχαν τα θεματάκια τους θα πουλούσαν πολύ περισσότερο.
Τώρα για την κάνη τους, ... είναι μια απλή κάνη που βγάζει τις ίδιες τουφεκιές με την Μ2 σε συγκέντρωση σε 18 διαφορετικά φυσίγγια με διάφορα τσοκ, διάφορες γομώσεις και διάφορα #σκαγιών.
Λινκ στο τέλος.
Επίσης με 3 διαφορετικά φυσίγγια έδωσε την ίδια διάτρηση με την Μ2 σε κόλλες Α4.
Τώρα αν κάποιοι βλέπουν διαφορές στο κυνήγι ας αγοράσουν ότι θέλουν.
Εγώ δεν βλέπω.
Για τα δικά μου όπλα μιλάω ... άλλα μπορεί να γαζώνουν.

ps
Οι υπερβολές έχουν και ένα όριο ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-δοκιμές-Αρχείο.4204/page-320#post-862921
Bill, στα 28γρ είχες θεματακι;

Αρα γενικά φτιάχνουμε ένα "λαγόπιτσο" κ έτσι λύνουμε αρκετά προβλήματα?
Κουβέντα κάνουμε.
Δεν σε κοντράρω.
Υπόψιν.
Είμουν κάτοχος 1100 για αρκετό χρόνο.
Καλημερα! Αρη ποια η αποψη σου για την 1100?

Bill, στα 28γρ είχες θεματακι;
Παίζει να μη έχω ρίξει ποτέ με αυτή 28gr 😂
Ίσως παλιότερα που έριχνα κάτι σκοπευτικά στις τσίχλες ... δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά όμως.
Πιστεύω ότι θα τα ρίχνει χωρίς πρόβλημα.
Για ποιόν λόγο να μην τα ρίχνει ?
Δεν είναι αδράνειας ...
Και τα 24 πιστεύω θα τα ρίχνει.

ps
Ναι έχω ρίξει σκοπευτικά ... κανένα πρόβλημα.

Παίζει να μη έχω ρίξει ποτέ με αυτή 28gr 😂
Ίσως παλιότερα που έριχνα κάτι σκοπευτικά στις τσίχλες ... δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά όμως.
Πιστεύω ότι θα τα ρίχνει χωρίς πρόβλημα.
Για ποιόν λόγο να μην τα ρίχνει ?
Δεν είναι αδράνειας ...
Και τα 24 πιστεύω θα τα ρίχνει.

ps
Ναι έχω ρίξει σκοπευτικά ... κανένα πρόβλημα.
Βασίλη η m2 δεν σου ρίχνει τα 24άρια; Δεν νομίζω ότι τα αδράνειας έχουν τέτοια θέματα.

Αυτό μου έρχεται πολύ περίεργο για να το πιστέψω
Και εγώ αλλά το χαρτί δεν λέει ψέματα ειδικά μετά από 18+3 φυσίγγια.
Για τα δικά μου όπλα πάντα μιλάω.

Και δεν έχω λόγο να πω ψέματα .. αν προσέξεις έχω βάλει τις χειρότερες δοκιμές συγκέντρωσης με την Μ2 εδώ μέσα.
Δοκιμές τόσο χάλια να τραβάς τα μαλλιά σου ειδικά τα MB long range και τα RC4.
Οπότε κανένας δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι ευνοώ το ένα όπλο.
Έεεε και η 1187 το ίδιο χάλια πήγε με τα ίδια φυσίγγια από το ίδιο κουτί.
Δες το link παραπάνω.
Απόσταση μετρημένη με laser όλες οι δοκιμές.

Περίμενα και εγώ να δω κάτι λίγο καλύτερο ή εντυπωσιακό αλλά δεν είδα ούτε στα χοντρά ούτε στα ψιλά.
Ας κάνει ο καθένας τις δικές του δοκιμές και ας βγάλει το δικό του συμπέρασμα ... το δικό μου το έχω βγάλει.

Καλημερα! Αρη ποια η αποψη σου για την 1100?
Την είχα πάρει μεταχ.το 1989?
Επειδή αυτην τη εποχή κυνηγούσα κάργα ορτύκι , μετά από 6 μήνες~ την έκοψα.....κ της έβαλα τσοκ εξ.της breda καθότι 76ρα φούλ..
Της έκανα παραδοσιακή κ επιχρύσωσα σκανδάλη, κουμπι κ το μικρό γλωσίδι από κάτω.
Ηταν πέννα αν εξαιρέσεις την μαλκία που την έκοψα..
Εμπλοκή ποτέ.
Την καθάριζα μετά από κάθε έξοδο.
Βαριά αλλά δεν έπαιρνα τότε χαμπάρι.
Πρόβλημα:
Μου ραγιζε η πάπια.
Οπως γνωρίζουμε τα αέρια διαφεύγουν αριστερα δεξιά από πάνω από τις 2 οπές.
Τη είχα κολλήσει 2 φορές, 1 αλλαγή κ μια πλαστικοποίηση εσωτερικά.
Το ίδιο βιολί.
Μάλλον, ο προηγούμενος λογικά είχε ανοίξει τις τρύπες διαφυγής αερίων στις κάννες για να ρίχνει χωρίς πρόβλημα τα ελαφριά και να παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα.

Ρίχνω συχνά με 1100 λόγω ότι έχει η παρέα.
Κλώτσημα μηδέν,
κοντάκι για πρόσωπο κ χέρια παιδιου 12 χρονών .
Θα ξαναέπαιρνα?
Ποτέ.
Ουτε rem ούτε auto 5.
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι κρατάς ΟΠΛΟ αλλά είναι πολύ πίσω.
Τουφεκιες με δοκιμές του καφενείου σε τενεκεδες, ήταν σχεδόν όλες πάντα μπροστά.
Οσοι τις πρόσεχαν και τις καθάριζαν δεν είχαν παράπονο.
Αλλοι πάνω στο κυνήγι, την έλυναν ...έφτυναν το δαχτυλίδι κ συνέχιζε...

Επειδή αυτην τη εποχή κυνηγούσα κάργα ορτύκι , μετά από 6 μήνες~ την έκοψα.....κ της έβαλα τσοκ εξ.της breda καθότι 76ρα φούλ..
Της έκανα παραδοσιακή κ επιχρύσωσα σκανδάλη, κουμπι κ το μικρό γλωσίδι από κάτω.
Εμπλοκή ποτέ.
Πρόβλημα:
Μου ραγιζε η πάπια.
Το ίδιο βιολί.
Μάλλον, ο προηγούμενος λογικά είχε ανοίξει τις τρύπες διαφυγής αερίων στις κάννες για να ρίχνει χωρίς πρόβλημα τα ελαφριά και να παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα.

Κλώτσημα μηδέν,
Θα ξαναέπαιρνα?
Ποτέ.
Ουτε rem ούτε auto 5.
Τουφεκιες με δοκιμές του καφενείου σε τενεκεδες, ήταν σχεδόν όλες πάντα μπροστά.
Καταλαβα Αρη! Ευχαριστω για την αναλυση!

Εμπλοκή ποτέ.
Πρόβλημα:
Μου ραγιζε η πάπια.
Το ίδιο βιολί.

Κλώτσημα μηδέν,
Θα ξαναέπαιρνα?
Ποτέ.
Ουτε rem ούτε auto 5.
Στην 1187 έχουν βάλει μια επίστρωση εσωτερικά της πάπιας με ύφασμα και ρητίνη για να μην ραγίζει λογικά.
Για εμένα συνεχίζει να είναι οπλάρα στην αίσθηση και στο κράτημα (αλλά ζημιάρα και βαριά τώρα που πέρασαν τα χρόνια).
Γι αυτό την κράτησα, ... κάποια στιγμή ήθελα να την χαρίσω σε έναν φίλο αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν θα είχα δεύτερο όπλο.

Στην 1187 έχουν βάλει μια επίστρωση εσωτερικά της πάπιας με ύφασμα και ρητίνη για να μην ραγίζει λογικά.
Για εμένα συνεχίζει να είναι οπλάρα στην αίσθηση και στο κράτημα (αλλά ζημιάρα και βαριά τώρα που πέρασαν τα χρόνια).
Γι αυτό την κράτησα, ... κάποια στιγμή ήθελα να την χαρίσω σε έναν φίλο αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν θα είχα δεύτερο όπλο.
Τι να το κάνεις το 2ο.
Χαλάνε τα μπενέλια??

Και εγώ αλλά το χαρτί δεν λέει ψέματα ειδικά μετά από 18+3 φυσίγγια.
Για τα δικά μου όπλα πάντα μιλάω.

Και δεν έχω λόγο να πω ψέματα .. αν προσέξεις έχω βάλει τις χειρότερες δοκιμές συγκέντρωσης με την Μ2 εδώ μέσα.
Δοκιμές τόσο χάλια να τραβάς τα μαλλιά σου ειδικά τα MB long range και τα RC4.
Οπότε κανένας δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι ευνοώ το ένα όπλο.
Έεεε και η 1187 το ίδιο χάλια πήγε με τα ίδια φυσίγγια από το ίδιο κουτί.
Δες το link παραπάνω.
Απόσταση μετρημένη με laser όλες οι δοκιμές.

Περίμενα και εγώ να δω κάτι λίγο καλύτερο ή εντυπωσιακό αλλά δεν είδα ούτε στα χοντρά ούτε στα ψιλά.
Ας κάνει ο καθένας τις δικές του δοκιμές και ας βγάλει το δικό του συμπέρασμα ... το δικό μου το έχω βγάλει.
Ακριβώς όπως το λες ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του!!

Ισχύει για τις παλιές ρεμ που δεν έχουν ανοξείδωτη αποθήκη.Σε αυτές μετά από κάθε κυνήγι ανοίγεις και καθαριζεις την αχρωμειωτη κάννη. Τότε ψεκάζεις με clp και την αποθήκη και τα δύο δακτυλίδια και σκουπίζεις με χαρτί. Αν έχει πιάσει πολύ βρώμα αφήνεις το clp αρκετή ώρα να δράσει, ξύνεις την αποθήκη με μια παλιά κάρτα ΑΤΜ ή ένα πλαστικό μαχαίρι μιας χρήσεως που δεν χαρασουν το μέταλλο και σκουπίζεις. Αν η βρώμα επιμένει βάζουμε nitro solvent όπως στις κάννες εσωτερικά.
Υπάρχει και ατσαλοσυρμα κίτρινο που δεν χαράζει.
Επειδή το θέμα με ενδιαφέρει και για να γίνω πιο ακριβής θα ήθελα να ρωτήσω από την εμπειρία σου τα εξής:

- ο καθαρισμός του μηχανισμού αερίων σε αυτογεμές πρέπει να γίνεται πάντα μετά την κάθε χρήση;
Τι είναι το καλύτερο και τι μπορεί να παραβλεφθεί χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις εννοείται (άν βαριόμαστε κλπ)

- υπάρχει σταδιακή φθορά των εξαρτημάτων με τον καθαρισμό τους που θα οδηγήσει στην εμφάνιση βλαβών ή κι αυτό μπορεί να αποφευχθεί;

Επειδή το θέμα με ενδιαφέρει και για να γίνω πιο ακριβής θα ήθελα να ρωτήσω από την εμπειρία σου τα εξής:

- ο καθαρισμός του μηχανισμού αερίων σε αυτογεμές πρέπει να γίνεται πάντα μετά την κάθε χρήση;
Τι είναι το καλύτερο και τι μπορεί να παραβλεφθεί χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις εννοείται (άν βαριόμαστε κλπ)

- υπάρχει σταδιακή φθορά των εξαρτημάτων με τον καθαρισμό τους που θα οδηγήσει στην εμφάνιση βλαβών ή κι αυτό μπορεί να αποφευχθεί;
Kανενα οπλο δεν εχει χαλασει απο το συχνο καθαρισμα,Τα οπλα χαλανε απο ελλειψη συντηρησης και ακαταληλα φυσιγγια

Status
Not open for further replies.
Back