αυριο να πας !τωρα που εβρεξε,θα ειναι καλη μερα!Λες και οι υπόλοιποι βαράμε μύγες.
αυριο να πας !τωρα που εβρεξε,θα ειναι καλη μερα!Λες και οι υπόλοιποι βαράμε μύγες.
Εμμμ μα ... σε λίγο θα μας κάνουν να αισθανθούμε και άσχημα που αγοράζουμε πρώτης τάξης φυσίγγια για ¨σοβαρά" θηράματα.αυριο να πας !τωρα που εβρεξε,θα ειναι καλη μερα!
Δηλαδή να αγοράζουν όλλοι μπενελι και φυσηγγια ρεμικτον με 50 το κουτι!!!!!… για εσένα βασηλι που ριχνης 20 ντουφεκες τον χρόνο σε φτερωτα να το καταλάβουμε…. αλλος που ρίχνει 500 μόνο σε μεγάλα δεν βάζω και τα κυχλοφυσηγγα Θα θελει ένα νεφρό …. Ρεμικτον δεν έχω ρίξει ποτέ και ούτε προκειτε αλλά αν νομίζεις ότι μπορη σ να κυνηγήσεις υδρόβιο με ολλες της συνθηκες από - μεχρει 15+ κανης λάθος φίλε τέτοιο φυσηγγι δεν υπάρχει όσο ακριβω και αν είναι ( γνωμη μου)…. Υ.Γ για βαλε μας σε κατάταξη πια είναι τα σοβαρα θυραματα και πια τα ασόβαρα που θέλουν φυσηγγια με 50€ το κουτι για εσεναΕμμμ μα ... σε λίγο θα μας κάνουν να αισθανθούμε και άσχημα που αγοράζουμε πρώτης τάξης φυσίγγια για ¨σοβαρά" θηράματα.
Όποιος δεν έχει λεφτά για φυσίγγια ας αγοράζει όπλα κάθε χρόνο ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, να ρίχνει πορδές και να είναι και ευχαριστημένος.
Ρε Ηλία μην υπερβάλετε ... δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν καλά και φθηνά φυσίγγια ούτε πρότεινα σε κανέναν να αγοράσει Benelli και μάλιστα από τις δοκιμές που έχω ποστάρει κατά καιρούς μάλλον τους απωθώ από τα όπλα αυτά.Δηλαδή να αγοράζουν όλλοι μπενελι και φυσηγγια ρεμικτον με 50 το κουτι!!!!!… για εσένα βασηλι που ριχνης 20 ντουφεκες τον χρόνο σε φτερωτα να το καταλάβουμε…. αλλος που ρίχνει 500 μόνο σε μεγάλα δεν βάζω και τα κυχλοφυσηγγα Θα θελει ένα νεφρό …. Ρεμικτον δεν έχω ρίξει ποτέ και ούτε προκειτε αλλά αν νομίζεις ότι μπορη σ να κυνηγήσεις υδρόβιο με ολλες της συνθηκες από - μεχρει 15+ κανης λάθος φίλε τέτοιο φυσηγγι δεν υπάρχει όσο ακριβω και αν είναι ( γνωμη μου)…. Υ.Γ για βαλε μας σε κατάταξη πια είναι τα σοβαρα θυραματα και πια τα ασόβαρα που θέλουν φυσηγγια με 50€ το κουτι για εσενα
Καλά Ηλία ...δεν υπάρχει κάνη που ότι της βάλεις ρίχνει … υπάρχουν όμως κανες που διαχειρίζονται καλήτερα σε διάφορετικες συνθηκες ένα φυσηγγι ακόμα και ιδιογωμοσης (γνωμη μου αυτό έχω δει αυτό γραφο) παντός δεν ήταν ούτε ρεμ ούτε μπενελι η κανες που είδα την διαφορά!!!!
Άσε ρε κάνα Γκειμ Μπορ κ για μας τώρα που θα πάρουμε τα λεπτά απ' τα βαμβάκιαΡε Ηλία μην υπερβάλετε ... δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν καλά και φθηνά φυσίγγια ούτε πρότεινα σε κανέναν να αγοράσει Benelli και μάλιστα από τις δοκιμές που έχω ποστάρει κατά καιρούς μάλλον τους απωθώ από τα όπλα αυτά.
Βρες μου ένα ποστ δικό μου που να προτείνω με θέρμη σε κάποιον να αγοράσει Benelli.
Δεν θα βρεις κανένα !!!!!!
Τώρα μην τα κάνουμε όλα ίσωμα ... έκατσα γ@μήθηκα και έριξα τα ίδια φυσίγγια από τα ίδια κουτιά με 2 όπλα και τα αποτελέσματα τα είδες.
Και δεν έριξα με αυτά μόνο τα όπλα αλλά δεν θέλω να στεναχωρήσω κόσμο.
Φυσικά και υπάρχουν καλά και φθηνά φυσίγγια αλλά δεν ξέρεις αν θα είναι καλά στην επόμενη αγορά ... τι να σου πω ? Για τον Μαπάκη που μας έδωσε μερικά κουτιά τσιχλοφύσιγγα που γαμούσαν και έδερναν και μετά όταν παράγγειλα 2000 φυσίγγια ήταν για τα πανηγύρια ?
ή νομίζεις ότι ρίχνω Rem στις τσίχλες, ορτύκια, τρυγόνια, μπεκάτσες κτλ ?
Οτιδήποτε πάνω από πέρδικα είναι θήραμα που αξίζει ένα καλό φυσίγγι.
Όσοι ρίχνουν ποσότητες και δεν θέλουν να ξοδεύουν χρήματα ας ψάξουν να βρουν φθηνό και καλό ή ας αγοράζουν όπλα.
Δικό τους θέμα.
Ή μάλλον καλύτερα (γιατί αυτό αφήνετε να εννοηθεί) ας αγοράσουν το φθηνότερο δυνατό φυσίγγι, χωρίς καθόλου ψάξιμο γιατί την δουλειά θα την κάνει η κάνη.
Εμ δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα.
ps
Τα Rem δεν κάνουν 50€ το ένα.
Υπάρχουν και ισάξια (τουλάχιστον σε νορμάλ καιρούς) με 18€ το ένα και μόλις τσίμπησα 2 κουτιά.
Υπάρχουν φυσίγγια που γαμάνε και δέρνουν σε οποιαδήποτε θερμοκρασία ... δεν τα έχεις δει γιατί δεν ρίχνεις ακριβά.
Πριν καιρό είχα βάλει τεστ της Boss που δοκίμαζε τα φυσίγγια της από τους μείον 17 μέχρι τους συν 50 βαθμούς.
Αυτές οι πιστοποιημένες δοκιμές για εμάς είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ποιός τα κάνει αυτά στην Ελλάδα ?
Η σταθερότητα ΠΑΝΤΑ πληρώνεται φίλε.
Εγώ την πληρώνω με χρήμα, άλλοι με τον χρόνο που αφιερώνουν.
Ο καθένας διαλέγει και παίρνει και ανάλογα πόσο εκτιμά ο καθένας την εργατοώρα του.
Η δική μου κοστίζει ακριβά.
Να πιστέψεις της δοκιμές σου,εγώ από της βελτιωμένες Κάννες η ατζέντα μου λέει ότι το όπλο πρέπει να είναι ελαφρύ,με τσοκακια,για ατσάλι,και αδράνειας,τότε αν έχει και βελτιωμένη κάννη,δεν θα πάρω αυτή που ξέρω ότι ρίχνει χειρότερα εννοείται.ΟΤΑΝ θα αποφάσιζα να κάνω αγορά.ΔΕΝ θα έμπαινα στο κόπο να ξεφραγκιαστο ποτέ για βελτιωμένη κάννη.Γιατι από αυτά που είδα θεωρώ μόνο τότε αξίζει να πάρεις τετοιο όπλο .Καλά Ηλία ...
Όταν καταλήξετε σε μια, πείτε την την ρημάδα να την δοκιμάσω και να δω κάτι πραγματικά διαφορετικό.
Εδώ προτείνουμε για τους άλλους το Α και αγοράζουμε για τον εαυτό μας το Β.
Λέμε ότι το Α κεντάει και το πουλάμε και αγοράζουμε το Β.
Δηλαδή τι να πιστέψω στο τέλος ?
Γαμω τις τριπλες δεν κατάλαβα τίποταΝα πιστέψεις της δοκιμές σου,εγώ από της βελτιωμένες Κάννες η ατζέντα μου λέει ότι το όπλο πρέπει να είναι ελαφρύ,με τσοκακια,για ατσάλι,και αδράνειας,τότε αν έχει και βελτιωμένη κάννη,δεν θα πάρω αυτή που ξέρω ότι ρίχνει χειρότερα εννοείται.ΟΤΑΝ θα αποφάσιζα να κάνω αγορά.ΔΕΝ θα έμπαινα στο κόπο να ξεφραγκιαστο ποτέ για βελτιωμένη κάννη.Γιατι από αυτά που είδα θεωρώ μόνο τότε αξίζει να πάρεις τετοιο όπλο .
ΑκριβώςΜε εμπορίου περνεις μια βελτιωμένη κάννη και αφήνεις από εκεί και πέρα αυτή να διαχειριστει το ότιδηποτε.Γιαυτο φτιάχτηκαν άλλωστε.
Παράγγειλα 2 κουτιά σήμερα .. όποιος πρόλαβε τον Kύριο είδε ... δεν θα ξαναφέρει (είπε).Άσε ρε κάνα Γκειμ Μπορ κ για μας τώρα που θα πάρουμε τα λεπτά απ' τα βαμβάκια
Κουυυυυυυφαλιτσαα ιετσ αΠαράγγειλα 2 κουτιά σήμερα .. όποιος προλάβει τον κύριο είδε ... δεν θα ξαναφέρει.
Άστα να υπάρχουν, χαμένα δεν πάνε.
Βασίλη εάν σκοπεύεις να αρχίσεις να γεμίζεις φυσίγγια αγόρασε και σκουπόξυλο.Εαν σκοπεύεις να αρχίσεις να ρίχνεις φυσίγγι αρκετά και σε πτηνά χωρίς να ματώνεις ,αγόρασε όπλο με αχρωμιωτη κανη και φρόντισε μέσα να βλέπεις το πρόσωπο σου χωρίς να ξεχωρίζεις ούτε κώνους ούτε τίποτε και με αυλό 18.5 .Και άσε τα υπόλοιπα στη πάντα .Και τα τσοκ όχι mobile.Για να έχεις αποτελέσματα πολύ πάνω από το μέσο όρο πάντως καιρού.Τωρα πάει καλά στα ψιλά δε έχει διαφορά στα χοντρά κτλ τα ακούω βερεσε η σωστή γεωμετρικά ευθύγραμμη αχρωμιωτη σωστά λειασμενα κανη παντα είναι μπροστά πάντα.Ρε Γιάννη με μπερδεύεις ... τελικά βγάζουμε κανένα συμπέρασμα από τις δοκιμές ή όχι ... μια λες να κάνουμε δοκιμές με φθηνά εμπορικά και μια λες ότι μετράει μόνο το πεδίο και τα χαρτιά δεν λένε τίποτα ...
Αποφάσισε.
Έχετε φαγωθεί με τις υπερκάνες και τις υπεργεωμετρίες τις οποίες δεν έχουμε δει ποτέ, ούτε σε μια δοκιμή.
Κάτι σημαντικό τουλάχιστον.
Υπάρχουν και τα Rem Nitro 43gr ... τα φυσίγγια του νεφρού δεν διαλέγουν κάνες ... με όλες βαράνε 80+%.
Άρα οι κάνες δεν παίζουν ρόλο στα σωστά στημένα φυσίγγια με πρώτης ποιότητας υλικά.
View attachment 79878
Ακόμα και στα εμπορικά πορδοφύσιγγα η θεωρητικά χειρότερη με την θεωρητικά θρυλική κάνη δεν έδωσαν αξιοσημείωτες διαφορές.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-δοκιμές-Αρχείο.4204/page-320#post-862921
Δεν είδα κ κανένα ρε Τζων που να τφεκαει αμμοχάλικο(από δαυτους)....όλοι φυσίγγια κααααααλα κ τσοκς εξζοτικ....ψάχνουν μέχρι να το πουλήσουν δλδ κ να πάρουν σφεντόναΒασίλη εάν σκοπεύεις να αρχίσεις να γεμίζεις φυσίγγια αγόρασε και σκουπόξυλο.Εαν σκοπεύεις να αρχίσεις να ρίχνεις φυσίγγι αρκετά και σε πτηνά χωρίς να ματώνεις ,αγόρασε όπλο με αχρωμιωτη κανη και φρόντισε μέσα να βλέπεις το πρόσωπο σου χωρίς να ξεχωρίζεις ούτε κώνους ούτε τίποτε και με αυλό 18.5 .Και άσε τα υπόλοιπα στη πάντα .Και τα τσοκ όχι mobile.Για να έχεις αποτελέσματα πολύ πάνω από το μέσο όρο πάντως καιρού.Τωρα πάει καλά στα ψιλά δε έχει διαφορά στα χοντρά κτλ τα ακούω βερεσε η σωστή γεωμετρικά ευθύγραμμη αχρωμιωτη σωστά λειασμενα κανη παντα είναι μπροστά πάντα.
Γιατί δεν το είδα στην 1187 ούτε σε συγκέντρωση ούτε σε διάτρηση ?αγόρασε όπλο με αχρωμιωτη κανη και φρόντισε μέσα να βλέπεις το πρόσωπο σου χωρίς να ξεχωρίζεις ούτε κώνους ούτε τίποτε και με αυλό 18.5. Και άσε τα υπόλοιπα στη πάντα .Και τα τσοκ όχι mobile.Για να έχεις αποτελέσματα πολύ πάνω από το μέσο όρο πάντως καιρού.Τωρα πάει καλά στα ψιλά δε έχει διαφορά στα χοντρά κτλ τα ακούω βερεσε η σωστή γεωμετρικά ευθύγραμμη αχρωμιωτη σωστά λειασμενα κανη παντα είναι μπροστά πάντα.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω να πάρεις τίποτα….ποτέ δεν το εκανα….. γράφω αυτά που έχω δει … αφού βλέπεις διαφορετικά πραγματα με της δοκιμές σου οκ.. το θέμα αγοράς ενός όπλου είναι μια προσωπική καυλα!!!!!!μπορις να έχει το καλητερο( μπενελι)!!!! και να θες και ένα μπαικαλ !!!Δεν βρησκω κάτι να μεμπτό σε αυτόΚαλά Ηλία ...
Όταν καταλήξετε σε μια, πείτε την την ρημάδα να την δοκιμάσω και να δω κάτι πραγματικά διαφορετικό.
Εδώ προτείνουμε για τους άλλους το Α και αγοράζουμε για τον εαυτό μας το Β.
Λέμε ότι το Γ κεντάει και το πουλάμε και αγοράζουμε το Δ.
Δηλαδή τι να πιστέψω στο τέλος ?
Κακά τα ψεματα.Εβγαζε τουφεκιες φαρμάκι.Σου θυμίζω ότι ο Άλεξ με την Rem 1100g3 με κώνο αεροδρόμιο με φρενάτα πάσχιζε να βγάλει ένα 80% και αυτό με συγκεκριμένα φυσίγγια.
Γιατί δεν το είδα στην 1187 ούτε σε συγκέντρωση ούτε σε διάτρηση ?
Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που πρότεινες εκτός κώνου.
Ισάξια της Μ2 δηλαδή η 1187 χωρίς τον κώνο ?
Σου θυμίζω ότι ο Άλεξ με την Rem 1100g3 με κώνο αεροδρόμιο με φρενάτα πάσχιζε να βγάλει ένα 80% και αυτό με συγκεκριμένα φυσίγγια
Η μ2 ούτε για ζήτω δεν φτάνει καμία κανη της Ρεμί.Υπηρξα κάτοχος μ2 για πολλά χρόνια και μάλιστα με κανη που είχε πέσει επάνω πολύ δουλειά μέχρι να πάρω την μαξους πίστευα ότι είχα όπλο στα χέρια μου.Μολις όμως πείρα την μαξους και ξεκίνησα να κάνω δοκιμες η μ2 έφυγε νύχτα.Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω.Διατριση θες?Κατανομές θες? Περιφέρειες θες?Τις ίδιες δοκιμές έκανα όταν πείρα την β3.Παλι έκατσα και έφαγα μέρες ολόκληρες δοκιμάζοντας την δίπλα στην μαξους.Το ίδιο έκανα και πέρσυ που πείρα την βερσα αλλα ακόμα δεν έχω τελειοποιήσει τις δοκιμές μου.Μολις αρχίσουν τα κρύα θα κάτσω όμως να ασχοληθω για να βγάλω το τελικό μου συμπέρασμα.Εν ολίγης η κάννη της Ρεμί είναι πιο γρήγορη από όσα όπλα έχω δοκιμάσει και πιο φονική.Απο οσα οπλα έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι τώρα έχει τι καλύτερη διατήρηση και δεν καταλαβαίνει τίποτα από θερμοκρασίες και παγωνιες.Ξερω ότι όταν σηκώσω το όπλο όπου και να σιμαδεψω θα πέσει.Γιατί δεν το είδα στην 1187 ούτε σε συγκέντρωση ούτε σε διάτρηση ?
Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που πρότεινες εκτός κώνου.
Ισάξια της Μ2 δηλαδή η 1187 χωρίς τον κώνο ?
Σου θυμίζω ότι ο Άλεξ με την Rem 1100g3 με κώνο αεροδρόμιο με φρενάτα πάσχιζε να βγάλει ένα 80% και αυτό με συγκεκριμένα φυσίγγια.
οκ αν δεν βαριέσαι βάλε καμιά φωτό στις συγκριτικές βλητικές δοκιμές και από τα 4 όπλα με εμπορικά φυσίγγια.Η μ2 ούτε για ζήτω δεν φτάνει καμία κανη της Ρεμί.Υπηρξα κάτοχος μ2 για πολλά χρόνια και μάλιστα με κανη που είχε πέσει επάνω πολύ δουλειά μέχρι να πάρω την μαξους πίστευα ότι είχα όπλο στα χέρια μου.Μολις όμως πείρα την μαξους και ξεκίνησα να κάνω δοκιμες η μ2 έφυγε νύχτα.Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω.Διατριση θες?Κατανομές θες? Περιφέρειες θες?Τις ίδιες δοκιμές έκανα όταν πείρα την β3.Παλι έκατσα και έφαγα μέρες ολόκληρες δοκιμάζοντας την δίπλα στην μαξους.Το ίδιο έκανα και πέρσυ που πείρα την βερσα αλλα ακόμα δεν έχω τελειοποιήσει τις δοκιμές μου.Μολις αρχίσουν τα κρύα θα κάτσω όμως να ασχοληθω για να βγάλω το τελικό μου συμπέρασμα.Εν ολίγης η κάννη της Ρεμί είναι πιο γρήγορη από όσα όπλα έχω δοκιμάσει και πιο φονική.Απο οσα οπλα έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι τώρα έχει τι καλύτερη διατήρηση και δεν καταλαβαίνει τίποτα από θερμοκρασίες και παγωνιες.Ξερω ότι όταν σηκώσω το όπλο όπου και να σιμαδεψω θα πέσει.
Μόλις βρω τον χρόνο να κάτσω να σημαδεψω τα χαρτιά για να φαίνονται θα τις ανεβάσω φίλε.Εμπορικα φυσίγγια δουλεύω έτσι κι αλλιώς.Δεν κάνω ιδιογωμοσηοκ αν δεν βαριέσαι βάλε καμιά φωτό στις βλητικές δοκιμές και από τα 4 όπλα με εμπορικά φυσίγγια.
Αν τις έχεις κρατήσει φυσικά.