Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.Τόσο ζυγίζει και η 1100 μαγκνουμ που έχω με ίδιο μήκος κάννης αλλά απλή θαλαμη. Ίσως 50-100γρ παραπάνω.
Μεγεια σου, ιδανικό καρτεροντουφεκο.
Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.Τόσο ζυγίζει και η 1100 μαγκνουμ που έχω με ίδιο μήκος κάννης αλλά απλή θαλαμη. Ίσως 50-100γρ παραπάνω.
Μεγεια σου, ιδανικό καρτεροντουφεκο.
Εγώ δηλώνω λάτρης ρεμι, εσύ πήρες. Έχεις κοχόνες. Εμένα ντροπή μου. Θα επανορθώσω όμως με κλάσικ 1100..... ή 1187. Ότι μου φέρει η μοίρα. Έχω εξαπολύσει λαγωνικά.Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.
Με το καλό Κώστα εύχομαι να βρεις το καλύτερο. Το κοχόνες το γκουγκλαρα να βρω τί είναιΕγώ δηλώνω λάτρης ρεμι, εσύ πήρες. Έχεις κοχόνες. Εμένα ντροπή μου. Θα επανορθώσω όμως με κλάσικ 1100..... ή 1187. Ότι μου φέρει η μοίρα. Έχω εξαπολύσει λαγωνικά.
Ένας γνωστός μου πουλούσε μια 1100 g3 και μου την έδινε κοψοχρονιά αλλά δε την ήθελα.Εγώ δηλώνω λάτρης ρεμι, εσύ πήρες. Έχεις κοχόνες. Εμένα ντροπή μου. Θα επανορθώσω όμως με κλάσικ 1100..... ή 1187. Ότι μου φέρει η μοίρα. Έχω εξαπολύσει λαγωνικά.
Νίκο οι 1100 g3 είναι δυσεύρετες και δεν έχουν ακουστεί προβλήματα. Μήπως ήταν 105 cti? Γι αυτές έχουν ακουστεί ότι είχαν θέματα.Ένας γνωστός μου πουλούσε μια 1100 g3 και μου την έδινε κοψοχρονιά αλλά δε την ήθελα.
Είχα ακουσει ότι βγάζανε πολλά προβλήματα και δίστασα
Θα αστειευεσαι τώρα! Και βέβαια είχαν προβλήματα.Νίκο οι 1100 g3 είναι δυσεύρετες και δεν έχουν ακουστεί προβλήματα. Μήπως ήταν 105 cti? Γι αυτές έχουν ακουστεί ότι είχαν θέματα.
Όχι δεν αστειεύομαι. Βέβαια μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα και να μην έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι. Δύο παιδιά από εδώ ξέρω που έχουν τέτοια όπλα, ο Alex76 και ο 1050 bar αν δεν κάνω λάθος, δεν είχαν παραπονεθεί ποτέ. Ίσα ίσα ήταν και πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα αν υπάρχουν παράπονα από άλλους, δεν έχω ακούσει κάτι, μιας και δεν έχω Facebook, που ενδεχομένως εκεί να γράφτηκαν κάποια πράγματα.Θα αστειευεσαι τώρα! Και βέβαια είχαν προβλήματα.
Όχι φίλε μου , 1100 g3 μάγκνουμ με τσοκάκια σε βαλίτσα ατουφέκιστη ήταν, 71εκ κάνη. 500€ μου την άφηνε. Δε λέω πανέμορφο όλπο και θα ήταν το πρώτο μου, αλλά όταν έμαθα ότι βγάζανε θέματα μου έφυγε η γκ@βλα.(μετά συγχωρήσεως)Νίκο οι 1100 g3 είναι δυσεύρετες και δεν έχουν ακουστεί προβλήματα. Μήπως ήταν 105 cti? Γι αυτές έχουν ακουστεί ότι είχαν θέματα.
Πολύ ωραίο όπλο και η τιμή τσάμπα!!!Όχι φίλε μου , 1100 g3 μάγκνουμ με τσοκάκια σε βαλίτσα ατουφέκιστη ήταν, 71εκ κάνη. 500€ μου την άφηνε. Δε λέω πανέμορφο όλπο και θα ήταν το πρώτο μου, αλλά όταν έμαθα ότι βγάζανε θέματα μου έφυγε η γκ@βλα.(μετά συγχωρήσεως)
Μάλλον έχασες μια πολύ καλή ευκαιρία. Εκτός και αν κυνηγάς με σκύλο φέρμας οπότε ίσως να μην σου έκανε λόγο βάρους. Το όπλο είναι διαθέσιμο ή έχει αλλάξει χέρια;Όχι φίλε μου , 1100 g3 μάγκνουμ με τσοκάκια σε βαλίτσα ατουφέκιστη ήταν, 71εκ κάνη. 500€ μου την άφηνε. Δε λέω πανέμορφο όλπο και θα ήταν το πρώτο μου, αλλά όταν έμαθα ότι βγάζανε θέματα μου έφυγε η γκ@βλα.(μετά συγχωρήσεως)
50-50 είναι το κυνήγι που κάνω. Τις μισές φορές πάω για λαγό καβάλα στα σκυλιά τις άλλες μισές καρτερίσιο για γουρούνια (και φάσσες αν τύχει).Μάλλον έχασες μια πολύ καλή ευκαιρία. Εκτός και αν κυνηγάς με σκύλο φέρμας οπότε ίσως να μην σου έκανε λόγο βάρους. Το όπλο είναι διαθέσιμο ή έχει αλλάξει χέρια;
Κανεις δε θαβει το σπιτι του θα πεσει να τον πλακωσειΌχι δεν αστειεύομαι. Βέβαια μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα και να μην έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι. Δύο παιδιά από εδώ ξέρω που έχουν τέτοια όπλα, ο Alex76 και ο 1050 bar αν δεν κάνω λάθος, δεν είχαν παραπονεθεί ποτέ. Ίσα ίσα ήταν και πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα αν υπάρχουν παράπονα από άλλους, δεν έχω ακούσει κάτι, μιας και δεν έχω Facebook, που ενδεχομένως εκεί να γράφτηκαν κάποια πράγματα.
Ναι Τόλη, δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά. Απλά αναρωτιέμαι αν δεν κυκλοφορούν τα προβλήματα γιατί οι ιδιοκτήτες τα κρύβουν, τότε πως μαθαίνονται? Επίσης, το συγκεκριμένο όπλο, είναι από τα πιο "αφανή" και σε αγγελίες και στο hl.Κανεις δε θαβει το σπιτι του θα πεσει να τον πλακωσει
Έχω γνωρίσει ανθρώπους που πενεβουν πράγματα που έχουν αγοράσει ενώ είναι χρεπια αλλά είναι ελάχιστοι κ στον κύκλο τους όλοι ξέρουν ότι είναι καραγκιοζιδες οπότε δεν τους παίρνουν στα σοβαρά. Προσωπικά είτε αυτό λέγεται αυτοκίνητο, είτε όπλο είτε εργαλείο πάσης φύσεως αν είναι κακής ποιότητας θα το πω. Θα πω όμως και θετικά πράγματα για ότι είναι καλό. Πχ οδηγώ Σιτροέν C3 από το 2007 μέχρι σήμερα. Όλα τα σέρβις στην ώρα τους.Το χειρότερο αυτοκίνητο. Έρχεται ένας φίλος στο γυμναστήριο μια μέρα και μου λέει καλό το c3 ( όλο χαρά ο άνθρωπος). Όχι του λέω είναι χρεπι όλο βλάβες στα ηλεκτρικά. Και παγώνει. Τι έπαθες του λέω; Το έχω παραγγείλει. Εμ βρε μαλακ@ κάθε μέρα με βλέπεις δεν με ρώτησες πριν το πάρεις; Έγινα δυσάρεστος αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το κρατάω για να κάνω κοντινές αποστάσεις και δεν το εμπιστεύομαι για ταξίδι. Και το έχω χρυσοπληρωσει. Μόνο τον τελευταίο χρόνο έχω δώσει 1500 ευρώ για βλάβη στο βεντιλατερ που διαπίστωσα μόνος μου, το έχω πάει σε τρεις ηλεκτρολόγους και κανένας δεν μου έχει φτιάξει αυτή τη βλάβη μέχρι και σήμερα. Αναγκάστηκα και αγόρασα καινούργιο για να έχω αξιόπιστο αυτοκίνητο, μιλάμε για απελπισία.Όπλα έχω 9 συνολικά. Έχω πουλήσει και άλλα τρία. Έχω ρίξει και με διάφορα όπλα φίλων στο σκοπευτήριο και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Τυχαίνει να διαθέτω μια Remington 870 wingmaster. Με ρωτάει ένας άνθρωπος είναι καλό; Τι να πω ότι δεν είναι; Το όπλο είναι διαμάντι. Ντε και καλά να πω ότι είναι ζημιαρικο; Βλάβη ποτέ. Εμπλοκή ποτέ. Τουφεκιά άριστη με τα τσοκ του το όπλο. Ο άλλος λέει η επαναληπτική καραμπίνα δεν κάνει για όλα τα κυνήγια και δεν έχει πιάσει τέτοιο όπλο να κυνηγήσει ποτέ. Τι να πω έχει δίκιο; Έχω κυνηγήσει λαγό, γουρούνι, φάσσα, τσίχλα, μπεκάτσα, ορτύκι, τρυγόνι χωρίς κανένα πρόβλημα. Να μην το πω;Κανεις δε θαβει το σπιτι του θα πεσει να τον πλακωσει
Μακαρι να ειμασταν ολοι ετσι.... Προσωπικά είτε αυτό λέγεται αυτοκίνητο, είτε όπλο είτε εργαλείο πάσης φύσεως αν είναι κακής ποιότητας θα το πω. Θα πω όμως και θετικά πράγματα για ότι είναι καλό. ..
Όπως ακριβώς το είπες. Άκουγα κι εγώ π.χ για fabarm οτι κάνει εμπλοκές κλπ. Εγώ τότε είχα πολλά όπλα είπα θα την πάρω δε με νοιάζει. Ε τελικά κυνηγούσα 12 χρόνια μ αυτή και τώρα την δίνω όποτε βγαίνει στον πατέρα μου. Καμμία εμπλοκή κανένα πρόβλημα ποτέ. Αν με ρωτήσει κάποιος τι θα πώ; Την αλήθεια οτι είναι απροβληματιστο σε μένα τουλάχιστον. Άν δεν είχα λόξα με τις αλλαγές μ αυτη ακόμα θα πήγαινα.Έχω γνωρίσει ανθρώπους που πενεβουν πράγματα που έχουν αγοράσει ενώ είναι χρεπια αλλά είναι ελάχιστοι κ στον κύκλο τους όλοι ξέρουν ότι είναι καραγκιοζιδες οπότε δεν τους παίρνουν στα σοβαρά. Προσωπικά είτε αυτό λέγεται αυτοκίνητο, είτε όπλο είτε εργαλείο πάσης φύσεως αν είναι κακής ποιότητας θα το πω. Θα πω όμως και θετικά πράγματα για ότι είναι καλό. Πχ οδηγώ Σιτροέν C3 από το 2007 μέχρι σήμερα. Όλα τα σέρβις στην ώρα τους.Το χειρότερο αυτοκίνητο. Έρχεται ένας φίλος στο γυμναστήριο μια μέρα και μου λέει καλό το c3 ( όλο χαρά ο άνθρωπος). Όχι του λέω είναι χρεπι όλο βλάβες στα ηλεκτρικά. Και παγώνει. Τι έπαθες του λέω; Το έχω παραγγείλει. Εμ βρε μαλακ@ κάθε μέρα με βλέπεις δεν με ρώτησες πριν το πάρεις; Έγινα δυσάρεστος αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το κρατάω για να κάνω κοντινές αποστάσεις και δεν το εμπιστεύομαι για ταξίδι. Και το έχω χρυσοπληρωσει. Μόνο τον τελευταίο χρόνο έχω δώσει 1500 ευρώ για βλάβη στο βεντιλατερ που διαπίστωσα μόνος μου, το έχω πάει σε τρεις ηλεκτρολόγους και κανένας δεν μου έχει φτιάξει αυτή τη βλάβη μέχρι και σήμερα. Αναγκάστηκα και αγόρασα καινούργιο για να έχω αξιόπιστο αυτοκίνητο, μιλάμε για απελπισία.Όπλα έχω 9 συνολικά. Έχω πουλήσει και άλλα τρία. Έχω ρίξει και με διάφορα όπλα φίλων στο σκοπευτήριο και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Τυχαίνει να διαθέτω μια Remington 870 wingmaster. Με ρωτάει ένας άνθρωπος είναι καλό; Τι να πω ότι δεν είναι; Το όπλο είναι διαμάντι. Ντε και καλά να πω ότι είναι ζημιαρικο; Βλάβη ποτέ. Εμπλοκή ποτέ. Τουφεκιά άριστη με τα τσοκ του το όπλο. Ο άλλος λέει η επαναληπτική καραμπίνα δεν κάνει για όλα τα κυνήγια και δεν έχει πιάσει τέτοιο όπλο να κυνηγήσει ποτέ. Τι να πω έχει δίκιο; Έχω κυνηγήσει λαγό, γουρούνι, φάσσα, τσίχλα, μπεκάτσα, ορτύκι, τρυγόνι χωρίς κανένα πρόβλημα. Να μην το πω;
Ο εγωισμός είναι κακό πράγμα πολλές φορές. Και τον μπερδεύουν δυστυχώς με την αξιοπρέπεια πολλοί άνθρωποι. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Και βέβαια όταν μιλάμε για εργαλεία ( και το όπλο εργαλείο είναι) βεβαιωνομαστε πρώτα ότι δεν φταίμε εμείς που χάλασε. Γιατί οι σβαρνιαριδες δυστυχώς είναι πολλοι αλλά δεν το παραδέχονται. Αν δεν φταίμε εμείς, βεβαίως και να το πούμε αν κάτι δεν αξίζει. Αλλά να υπάρχει προσωπική εμπειρία και αντικειμενικότητα ,όχι άκουσα έναν φίλο που είχε έναν τρίτο ξάδερφο που του είχε πει ο μπατζανακης του ότι αυτό το εργαλείο ( οπλο στην προκειμένη περίπτωση) δεν είναι καλό. Τα ίδια και με τα πιστόλια. Γράφει ο άλλος " μόνο γκλοκ" και το έχει δει μόνο στα έργα. Καλό το γκλοκ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ αλλά δεν είναι το καλύτερο, τι να κάνουμε; Έχει βγει ένας μύθος ότι τα γκλοκ δεν θέλουν συντήρηση. Το ίδιο και για τα όπλα αδράνειας " δεν έχουν ανάγκη". ΚουταμαρεςΜακαρι να ειμασταν ολοι ετσι.
Δεν αφηνει ο εγωισμος ομως να πουμε οτι ειχαμε λαθος επιλογη..
Την αλήθεια θα πεις φυσικά. Και εμένα μου αρέσουν οι αλλαγές. Και μέσα στη χρονιά αλλάζω όπλα δεν κυνηγάω με ένα από τα λειοκαννα μου. Σε κάποια έχω ιδιαίτερη αγάπη και κάποια θα τα πιάσω μια φορά στα δύο χρόνια, ε και; Μου λέει ένας φίλος, ναι δεν έχεις πρόβλημα να κυνηγάς με επαναληπτική αλλά πήρες μπενελι. Σιγά μην σε ρωτήσω βρε κεφαλα το πρωί που διαλέγω τι θα πάρω τη γνώμη σου. Και με μπενελι κυνηγάω και με πλαγιοκαννο και με επαναληπτική. Και κάποτε μπορεί να κυνηγάω με μονοκαννο, τι σημαίνει αυτό; Πρώτα από όλα είμαι οπλοφιλος και μετά όλα τα άλλα. Όταν θελω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου να χαρω, παίρνω όπλο. Ούτε οι μηχανές μου αρέσουν, ούτε τα αυτοκίνητα ούτε τα κατσαβίδα ούτε τα ρούχα ούτε τα παπούτσια. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα.Όπως ακριβώς το είπες. Άκουγα κι εγώ π.χ για fabarm οτι κάνει εμπλοκές κλπ. Εγώ τότε είχα πολλά όπλα είπα θα την πάρω δε με νοιάζει. Ε τελικά κυνηγούσα 12 χρόνια μ αυτή και τώρα την δίνω όποτε βγαίνει στον πατέρα μου. Καμμία εμπλοκή κανένα πρόβλημα ποτέ. Αν με ρωτήσει κάποιος τι θα πώ; Την αλήθεια οτι είναι απροβληματιστο σε μένα τουλάχιστον. Άν δεν είχα λόξα με τις αλλαγές μ αυτη ακόμα θα πήγαινα.