Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποιο πολύ ζημιαρικοι είναι οι εξολκεις στα φθηνά μοντέλα που κατασκευάζονται Με την μέθοδο MIM χάνουν εύκολα την αιχμηροτητα τους και σπάνε εύκολα,ο εξολκεας αυτός ξεχωρίζει από μια κάθετη γραμμή επάνω του. Προσωπικά τον άλλαξα στο 870 και από τότε δεν είχα ούτε μια φορά ένα θέμα και αγόρασα το ίδιο για το 1187 και δεν θα ασχοληθώ ξανά ούτε με αυτό.
Με τη μέθοδο mim φτιάχνονται αν δεν κάνω λάθος τα όπλα Ruger. Κανένα πρόβλημα ίσα ίσα τα προτιμά ο κόσμος. Γενικά ρόλο παίζει η σωστή επεξεργασία και η λείανση παρά οτιδήποτε άλλο. Η wingmaster η δική μου έχει mim εξωλκεα από το 2017 που την πήρα μέχρι και σήμερα. Κανένα πρόβλημα.

Αισθιτικο κοματι απλα βελτιωση
Δε νομίζω να είναι θέμα αισθητικής, κάτι εξυπηρετεί. Είναι αυτό που είπε ο φίλος Benelli l h . Στην πρακτική σκοποβολή συνήθως γίνονται τέτοιες βελτιώσεις, όπως και στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Πρακτικά για τον κυνηγό δεν έχει κάποια αξία.

Με τη μέθοδο mim φτιάχνονται αν δεν κάνω λάθος τα όπλα Ruger. Κανένα πρόβλημα ίσα ίσα τα προτιμά ο κόσμος. Γενικά ρόλο παίζει η σωστή επεξεργασία και η λείανση παρά οτιδήποτε άλλο. Η wingmaster η δική μου έχει mim εξωλκεα από το 2017 που την πήρα μέχρι και σήμερα. Κανένα πρόβλημα.
Καλησπέρα Κώστα χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα στα wingmaster από όσα έχω διαβάσει δε βάζουν MIM εξολκεα αλλά στα φθηνότερα express βάζω φωτογραφία από τον δικό μου εξολκεα MIM με τη γραμμή. Και στο δικό σου το wingmaster τέτοιο έχεις;

Attachments

• IMG_20231225_131305_HDR.jpg
    IMG_20231225_131305_HDR.jpg
    119,1 KB · Προβολές: 32
  • IMG_20231225_131329_HDR.jpg
    IMG_20231225_131329_HDR.jpg
    218,6 KB · Προβολές: 32
  • IMG_20231225_131333_HDR.jpg
    IMG_20231225_131333_HDR.jpg
    162,2 KB · Προβολές: 33
  • IMG_20231225_131350_HDR.jpg
    IMG_20231225_131350_HDR.jpg
    129,2 KB · Προβολές: 32
Καλησπέρα Κώστα χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα στα wingmaster από όσα έχω διαβάσει δε βάζουν MIM εξολκεα αλλά στα φθηνότερα express βάζω φωτογραφία από τον δικό μου εξολκεα MIM με τη γραμμή. Και στο δικό σου το wingmaster τέτοιο έχεις;
Πολύχρονος Χρήστο υγεία και τύχη φίλε μου! Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά εορτάζοντες και μη! Τέτοιο εξωλκεα έχει και η δική μου, θα το βγάλω φωτογραφία και θα το ανεβάσω κάποια στιγμή. Και να σου πω κάτι; Αν το έβρισκα Ελλάδα τον εξωλκεα που αγόρασες θα το έβαζα κι εγώ. Έχω μεράκι να μπορούσα να αγοράσω μια 870 POLICE αλλά δεν εισάγεται. Έχει 48 πόντους κάννη και αν την αγοράσεις στην Ελλάδα αυτόματα γίνεσαι ο Πάσσαρης, πιστεύουν αυτοί που νομοθετούν. Γελοιογραφία. Anyway ίσως κάποια στιγμή πάρω μια deer gun και με after market εξαρτήματα που μπορούν να εισαχθούν, να την " κάνω POLICE".

εκτός από μπιχλιμπίδια και μπιχλιμπιδακια δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει στο κοινό
Καλά ντουφέκια είναι και τα μπενελι Δημήτρη. Πήρα μια Μ1 πέρυσι, κυνήγησα λίγο τσίχλα οκ. Φέτος στα ορτύκια ξεφταιλας Λεωναιδας δεν μπορούσα να βαρεσω γαϊδούρι φορτωμένο στα δέκα μέτρα. Πήρα το δικαννο και βαρεσα μερικά ορτύκια και πήρα τα πάνω μου. Ξανά πήρα τη μπενελα για τσίχλες και ήταν άλλο όπλο, όπου έριχνα έπεφτε. Οταν αλλάζεις όπλο θέλει το χρόνο του να το συνηθίσεις και δεν πρέπει να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα. Τώρα αν με ρωτάς αν θα έπαιρνα μπενελι 2000 € κατηγορηματικά ΟΧΙ. Η Μ1 χωρίς κοντάκι comfort στα 790€ με ΟΛΗ τη σειρά τσοκ, φλάντζες και βαλίτσα παρακαλώ, χωρίς φρουφρου και αρώματα, ναι αξίζει και το τελευταίο ευρώ.

Last edited:
Πολύχρονος Χρήστο υγεία και τύχη φίλε μου! Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά εορτάζοντες και μη! Τέτοιο εξωλκεα έχει και η δική μου, θα το βγάλω φωτογραφία και θα το ανεβάσω κάποια στιγμή. Και να σου πω κάτι; Αν το έβρισκα Ελλάδα τον εξωλκεα που αγόρασες θα το έβαζα κι εγώ. Έχω μεράκι να μπορούσα να αγοράσω μια 870 POLICE αλλά δεν εισάγεται. Έχει 48 πόντους κάννη και αν την αγοράσεις στην Ελλάδα αυτόματα γίνεσαι ο Πάσσαρης, πιστεύουν αυτοί που νομοθετούν. Γελοιογραφία. Anyway ίσως κάποια στιγμή πάρω μια deer gun και με after market εξαρτήματα που μπορούν να εισαχθούν, να την " κάνω POLICE".
Ευχαριστώ πολύ Κώστα να είσαι καλά, το deer gun πιστεύω είναι όσο πιο κοντά σε αυτό που θα ήθελες + το κοντάκι monte carlo που με τα ρυθμιζόμενα σκοπευτικά αποδίδει το μέγιστο.

Ευχαριστώ πολύ Κώστα να είσαι καλά, το deer gun πιστεύω είναι όσο πιο κοντά σε αυτό που θα ήθελες + το κοντάκι monte carlo που με τα ρυθμιζόμενα σκοπευτικά αποδίδει το μέγιστο.
Ναι αλλά χρειάζεται μεταλλική σκανδαλοθηκη, αλλά ελατήρια, λείανση, ceracote κλπ. Έχω διαβάσει ότι η police φτιάχνεται στον τομέα όπλων που προορίζονται για στρατιωτική - αστυνομική χρήση και έχει 20+ σταθμούς ελέγχου ποιότητας πριν βγει από το εργοστάσιο.

Ναι αλλά χρειάζεται μεταλλική σκανδαλοθηκη, αλλά ελατήρια, λείανση, ceracote κλπ. Έχω διαβάσει ότι η police φτιάχνεται στον τομέα όπλων που προορίζονται για στρατιωτική - αστυνομική χρήση και έχει 20+ σταθμούς ελέγχου ποιότητας πριν βγει από το εργοστάσιο.
Κώστα στη περίπτωση αυτή μήπως και το Mossberg 590 a1 που έχει στρατιωτικές προδιαγραφές ίσως σε ικανοποίουσε; το κόστος για τα ανταλλακτικά θα είναι μεγάλο να εισαχθούν + τη βαφή αν πεις νά κάνεις;

Κώστα στη περίπτωση αυτή μήπως και το Mossberg 590 a1 που έχει στρατιωτικές προδιαγραφές ίσως σε ικανοποίουσε; το κόστος για τα ανταλλακτικά θα είναι μεγάλο να εισαχθούν + τη βαφή αν πεις νά κάνεις;
Καλή και η Mossberg ΑΛΛΆ δεν είναι Remington 😉

Η 590A1 πριν λίγα χρόνια κόστιζε 550 ευρωπουλα. Τότε έπρεπε να την πάρω. Τώρα πήγε χιλιάρικο και δεν το αξίζει φίλε. Τα χρόνια της βαθιάς κρίσης πούλησε σαν ζεστό ψωμάκι στην Ελλάδα. Όλοι πήρανε από μια "χραπα χρουπα " δεν προλάβαιναν τα μαγαζιά να φορτώσουν όπλα είχε πάει το σκ@τ# στην κάλτσα

Εγώ για καραμπίνα ανεξαρτήτου μάρκας, πολύ βαριά μέχρι 1500€ μην λέω και πολλά
Ε ναι. Την ουσία να την πληρώσω αλλά τα φρουφρου προσωπικά δεν με συγκινούν. Ακούω 2000+ για μια παλιοκαραμπινα με πλαστικό κοντάκι και πάπια και γελάω. Η μεγαλύτερη επιστήμη σήμερα δεν είναι η ιατρική είναι το μάρκετινγκ.

Ε ναι. Την ουσία να την πληρώσω αλλά τα φρουφρου προσωπικά δεν με συγκινούν. Ακούω 2000+ για μια παλιοκαραμπινα με πλαστικό κοντάκι και πάπια και γελάω. Η μεγαλύτερη επιστήμη σήμερα δεν είναι η ιατρική είναι το μάρκετινγκ.
Είναι όπως το βλέπει ο καθένας, τα γούστα πληρώνονται
Εγώ δεν κάνω γούστο τις καραμπίνες πλέον και δεν θα τα έδινα,κάποιος άλλος όμως θα τα δώσει και καλά θα κάνει (μία καραμπίνα όμως την θεωρώ απαραίτητη να υπάρχει)
Με πλαστικά μέρη παρόλο που αναγνωρίζω τα ορισμένα πλεονεκτήματά τους δεν θα έπαιρνα ποτέ
Μόνο εάν κυνηγούσα υδρόβια μπορεί να έμπαινα σε σκέψεις

Ελα, δες και μια ανωτερότητα σχεδιαστική της 870 ένατη της Mossberg. Μετά τα 8:20 αν βαριέσαι να το δεις όλο. Remington και πάσης Ελλάδος σου λέω.
Το έχω ξαναδεί αυτό μπορεί να γίνει εάν πέσει δυνατά το όπλο κάτω με αποτέλεσμα να βγεί το πειρακι της γλώσσας από την βάση. Δεν είναι στάνταρ ότι θα το κάνει πάντα και σε περίπτωση που πέσει θα ελένξω όλο το όπλο για σιγουριά έτσι και αλλιώς.

Συμπέρασμα : μην πάρετε Remington γιατί μετά από φιλοσοφική συζήτηση από μη κατόχους Remington, σπανέ - χαλάνε - πέφτουν εξαρτήματα κι κάνουν εμπλοκές . Α κι σπάνε εξολκεις. Μήπως έχουν κι στραβές κάννες ;;;
Φιλοσοφος δεν ειμαι κυνηγαω καθημερινα και ξανα λεω απ αυτα που βλεπω σε γνωστους δε χρειαζετε να παθω για ν μαθω και οι στραβες κανες ναι ειναι μεσα στην σταθερη πενταδα προβληματων της αλλα στο φορουμ δε παθαίνουν τιποτα πες και απο που εισαι να ξερουμε τι θυραματα κυκλοφορουν εκει και ξοδεβεις τοσο πολυ φυσιγγι

Status
Not open for further replies.
Back