Αξίζει να μετρηθεί με παχύμετρο και σε σχέση με τα υπόλοιπα τσοκ.Δε πιστεύω ότι είναι γνήσιο φουλ τσοκ αν ρίχνει ατσάλινα που δεν συμπιέζονται όπως τα μολύβδινα αν ήταν η κάννη δε θα γινόταν μπανάνα;
Αξίζει να μετρηθεί με παχύμετρο και σε σχέση με τα υπόλοιπα τσοκ.Δε πιστεύω ότι είναι γνήσιο φουλ τσοκ αν ρίχνει ατσάλινα που δεν συμπιέζονται όπως τα μολύβδινα αν ήταν η κάννη δε θα γινόταν μπανάνα;
Είναι λίγο ανοιχτοτερο από το φουλ για μολύβια.Εδώ θα δεις τιView attachment 84447 γράφει το φουλ, το οποίο ήταν στο πακέτο των τσοκ της 870 wingmaster
Ρίξε. Θα είναι full για ατσάλινα. Ατσάλινα ρίχνει η 1100 από τη 10ετια του 60.Καλημέρα σε όλη την ομάδα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος το τσοκακι το modified remchoke που έχω δε γράφει κάτι επάνω μπορεί να ρίξει με ασφάλεια ατσάλινα σκάγια και σκάγια tungsten και βισμούθιου; όπως επίσης και το όπλο. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Σέ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Κώστα να είσαι καλά.Ρίξε. Θα είναι full για ατσάλινα. Ατσάλινα ρίχνει η 1100 από τη 10ετια του 60.
Χρήστο όταν γυρίσω από το κυνήγι, θα σου βάλω φωτογραφία από τα δικά μου τσοκ. Από την 870 wingmaster 3.0" και από την 1187.Σέ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Κώστα να είσαι καλά.
Κάποια γράφουν και κάποια όχι ... δεν γνωριζω το λόγο .Υπάρχει τσοκακι ρεμινγτον που το ονομάζουν full για ατσάλινα και μολύβδινα με τρεις βούλες το οποίο πρέπει να είναι modified για μολύβδινα φουλ για ατσάλινα και γράφει επάνω το δικό μου δεν γράφει τίποτα επάνω πέρα της σύσφιξης και αυτό ρωτάω περισσότερο.
Περνεις και το μετρας αν ειναι μισο χιλιοστο στενότερο του αυλου σου ριξε αφοβαΣέ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Κώστα να είσαι καλά.
Εάν πιστεύεις Δημήτρη πως επειδή σου ειπα ότι το Remington 1100 G3 με το 1187 φοράνε τον ίδιο εξολκεα και το 870 με το απλό 1100 φοράνε άλλο ποιο μικρό πιστεύω ότι τα ξέρω όλα, και ότι πιστεύω ότι το 1187 με το 1100G3 είναι το ίδιο όπλο που δεν ειναι σου ζητώ συγγνώμη εάν σου έδωσα αυτή τη λάθος εντύπωση, όπως επίσης σου ζητώ και δημόσια συγνώμη που σου πρότεινα τον εξολκεα της volquartsen όταν με ρώτησες από που τον πήρα όταν σου είχα πει τι θεματατακια είχα με το 870 όταν το είχα αγοράσει.Εγώ στο 870 είχα θέματα με τον εργοστασιακό MIM, τον άλλαξα και ήσυχασα με τον volquartsen δεν έχω θέματα και ούτε βγήκε σε εμένα,για αυτό και αυτή την στιγμή τον αλλάζω και στο 1187 όπως επίσης ειδα διαφορά με τη λείανση της θαλάμης.Τώρα αν εδώ έχω θέμα και βγει και σε εμένα στο 1187 θα στείλω email στην κατασκευάστρια εταιρεία και θα τους ενημερώσω. Να τονίσω πως δεν έχω καμία σχέση με την εν λόγω εταιρεία ούτε με το κατάστημα που τα εισάγει απλός πελάτης είμαι και εγώ και θέλησα να μοιραστώ και με άλλους κατόχους Remington τις βελτιώσεις που έκανα και έμαθα και εγώ από αλλού και συγκεκριμένα από αμερικανικά φόρουμ. Ούτε παντογνωστης είμαι ούτε έχω κάποιο κέρδος ήθελα απλώς να βοηθήσω, καλή συνέχεια εύχομαι να είσαι καλά.Με αφορμή ένα σχόλιο από ένα μέλος που τα γνωρίζει όλα, πως 1187 με competition G3 είναι ίδια όπλα , πως σαν κάτοχος τις διαφορές.
Αυτά τα γράφω με αφορμή και το σίγουρο σχόλιο του μέλους αλλά και μια άλλη συζήτηση για εξολκεα σε άλλο θέμα.
Κάννη 18,7 με 10 πόντους κώνο.γυαλισμα επιπέδου και αντίστοιχα τσοκ για 18,7 ,το σπιερωμα πάνω και πιο χοντρές βόλτες.
Μέρη του συστήματος αερίων με διαφορετικη λείανση και βαφή προστασίας.
Ποτήρι πιο κοντό και πιο χοντρό.
Μπουτον ενσωματωμένο και πόλη μεγαλύτερο.
Εξολκεας πολύ πιο χοντρός που έχει αποδειχθεί πως δεν σπάει με τίποτα .
Φυσικά άλλες κλίσεις στο κοντάκι
Να μην ζητάς καμία συγγνώμη φίλε δεν αναφέρθηκα καν σε εσένα.Εάν πιστεύεις Δημήτρη πως επειδή σου ειπα ότι το Remington 1100 G3 με το 1187 φοράνε τον ίδιο εξολκεα και το 870 με το απλό 1100 φοράνε άλλο ποιο μικρό πιστεύω ότι τα ξέρω όλα, και ότι πιστεύω ότι το 1187 με το 1100G3 είναι το ίδιο όπλο που δεν ειναι σου ζητώ συγγνώμη εάν σου έδωσα αυτή τη λάθος εντύπωση, όπως επίσης σου ζητώ και δημόσια συγνώμη που σου πρότεινα τον εξολκεα της volquartsen όταν με ρώτησες από που τον πήρα όταν σου είχα πει τι θεματατακια είχα με το 870 όταν το είχα αγοράσει.Εγώ στο 870 είχα θέματα με τον εργοστασιακό MIM, τον άλλαξα και ήσυχασα με τον volquartsen δεν έχω θέματα και ούτε βγήκε σε εμένα,για αυτό και αυτή την στιγμή τον αλλάζω και στο 1187 όπως επίσης ειδα διαφορά με τη λείανση της θαλάμης.Τώρα αν εδώ έχω θέμα και βγει και σε εμένα στο 1187 θα στείλω email στην κατασκευάστρια εταιρεία και θα τους ενημερώσω. Να τονίσω πως δεν έχω καμία σχέση με την εν λόγω εταιρεία ούτε με το κατάστημα που τα εισάγει απλός πελάτης είμαι και εγώ και θέλησα να μοιραστώ και με άλλους κατόχους Remington τις βελτιώσεις που έκανα και έμαθα και εγώ από αλλού και συγκεκριμένα από αμερικανικά φόρουμ. Ούτε παντογνωστης είμαι ούτε έχω κάποιο κέρδος ήθελα απλώς να βοηθήσω, καλή συνέχεια εύχομαι να είσαι καλά.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχεις φορτωθεί όλα αυτά και πόσο μάλλον για όπλο που αγόρασες τώρα και σχεδόν δεν έχεις τουφεκισει.Εάν πιστεύεις Δημήτρη πως επειδή σου ειπα ότι το Remington 1100 G3 με το 1187 φοράνε τον ίδιο εξολκεα και το 870 με το απλό 1100 φοράνε άλλο ποιο μικρό πιστεύω ότι τα ξέρω όλα, και ότι πιστεύω ότι το 1187 με το 1100G3 είναι το ίδιο όπλο που δεν ειναι σου ζητώ συγγνώμη εάν σου έδωσα αυτή τη λάθος εντύπωση, όπως επίσης σου ζητώ και δημόσια συγνώμη που σου πρότεινα τον εξολκεα της volquartsen όταν με ρώτησες από που τον πήρα όταν σου είχα πει τι θεματατακια είχα με το 870 όταν το είχα αγοράσει.Εγώ στο 870 είχα θέματα με τον εργοστασιακό MIM, τον άλλαξα και ήσυχασα με τον volquartsen δεν έχω θέματα και ούτε βγήκε σε εμένα,για αυτό και αυτή την στιγμή τον αλλάζω και στο 1187 όπως επίσης ειδα διαφορά με τη λείανση της θαλάμης.Τώρα αν εδώ έχω θέμα και βγει και σε εμένα στο 1187 θα στείλω email στην κατασκευάστρια εταιρεία και θα τους ενημερώσω. Να τονίσω πως δεν έχω καμία σχέση με την εν λόγω εταιρεία ούτε με το κατάστημα που τα εισάγει απλός πελάτης είμαι και εγώ και θέλησα να μοιραστώ και με άλλους κατόχους Remington τις βελτιώσεις που έκανα και έμαθα και εγώ από αλλού και συγκεκριμένα από αμερικανικά φόρουμ. Ούτε παντογνωστης είμαι ούτε έχω κάποιο κέρδος ήθελα απλώς να βοηθήσω, καλή συνέχεια εύχομαι να είσαι καλά.
Λόγω της συνομιλίας που είχαμε πριν έγινε παρεξήγηση τότε, ζητώ συγγνώμη και καλό απόγευμα εύχομαι.Να μην ζητάς καμία συγγνώμη φίλε δεν αναφέρθηκα καν σε εσένα.
Στο 870 όπως είχα πει έφαγα ταλαιπωρία στην αρχή και κάνοντας τη λείανση και αλλάζοντας τον εργοστασιακό εξολκεα σταμάτησαν τα θέματα στην εξολκευση των ριγμένον καλύκων. Το 1187 δε μοιάζει να έχει MIM εξολκεα και φαίνεται πιο καλός από του 870 αλλά για σιγουριά το αγόρασα, εξάλλου δεν υπάρχει στην Ελλάδα και δεν ξέρω στο μέλλον αν θα τον ξαναβρώ τον συγκεκριμένο εξολκεα.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχεις φορτωθεί όλα αυτά και πόσο μάλλον για όπλο που αγόρασες τώρα και σχεδόν δεν έχεις τουφεκισει.
Κοίταξε να τα χαρείς στο κυνήγι φίλε και άσε τις περιπτωσιολογιες και τις γενικεύσεις που γράφουν ορισμένοι που δεν κατέχουν τέτοια όπλα,εδώ μέσα.
Σε έχουμε βεβαιώσει μέλη για αυτο