Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αργησες πασαλειφτικες τις αλειφες σου ιπιες και τα σιροπια σου τωρα ενταξει εισαι καλα? Στο y tube δε σε εχω δει ακομα ολη μερα εκει ειμαι βαλε λινκ να σε δω επι το εργο
Δουλεύει ο κοσμος , δεν είναι όλη μέρα αραχτός στο καφενέ … βάλε να δεις κάνα βιντεάκι να μαθαίνεις …. Αν και δε σε βλέπω , μια ζωή μετεξεταστέος …

Δουλεύει ο κοσμος , δεν είναι όλη μέρα αραχτός στο καφενέ … βάλε να δεις κάνα βιντεάκι να μαθαίνεις …. Αν και δε σε βλέπω , μια ζωή μετεξεταστέος …
Πιο ειναι το καναλι σου να μορφοθω λιγο κυνηγετικα???

Πιο ειναι το καναλι σου να μορφοθω λιγο κυνηγετικα???
Για να μορφωθείς πρέπει να εχεις και κάτι μέσα στο κεφάλι … άνθρωπος ο οποίος θεωρεί ότι την είπε στην ρεμ επειδή έκανε ένα σχόλιο σε ένα τοπικό φόρουμ μάλλον χρήζει ιατρικής βοήθειας … άντε παιδάκι μου στο καφενέ στο χωριό να τους πεις κάνα παραμύθι ως άλλος τζειαρ και άσε τις εταιρίες κολοσσούς στην υσηχια τους .

Για να μορφωθείς πρέπει να εχεις και κάτι μέσα στο κεφάλι … άνθρωπος ο οποίος θεωρεί ότι την είπε στην ρεμ επειδή έκανε ένα σχόλιο σε ένα τοπικό φόρουμ μάλλον χρήζει ιατρικής βοήθειας … άντε παιδάκι μου στο καφενέ στο χωριό να τους πεις κάνα παραμύθι ως άλλος τζειαρ και άσε τις εταιρίες κολοσσούς στην υσηχια τους .
Σε καμια ρεμ δε την ειπα τώρα το κολοσος αστο βρε και αμα η μορφοση με οδηγισει σε αλοιφες σιροπια και κυνηγι σε ρεζερβες και κουμασια αστο δε θα παρω το καφενειο που το κολλησες?

Ότι και άποψη να έχει ο κάθε ένας σεβαστή .Αλλά δυστυχώς κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν τις σκέψεις τους από ένα βασικό κανόνα ως δεδομένο και να προσπαθήσουν να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι δεν ισχύει όχι στους άλλους,μόνο έτσι θα μάθουν .Και γράφω τον κανόνα για όλους καλύτερο βλητικα όπλο είναι η ρεμινγκτον ,νούμερο ένα αξιόπιστο η μπενελι ,συνδυασμός αξιοπιστίας και βλητικής απόδοσης χωρίς να έχει τα πρωτεία πουθενά από τα δύο Μπερέτα..Πάντα θα υπάρχουν καποια μοντέλα η κάποιες κανες καλύτερα που θα δίνουν αξιοζήλευτα πράγματα και από άλλες εταιρίες αλλά δεν είναι κανόνας,είναι τύχη να την πετύχεις.Εινάι τρεις διαφορετικές σχολές όπλων που ανέφερα και η κάθε μία πλέον έχει δείξει στο πέρασμα των χρόνων που παίζει μπάλα.

Σε καμια ρεμ δε την ειπα τώρα το κολοσος αστο βρε και αμα η μορφοση με οδηγισει σε αλοιφες σιροπια και κυνηγι σε ρεζερβες και κουμασια αστο δε θα παρω το καφενειο που το κολλησες?
Ρεζέρβες … έξω από το χωριό σου εχεις βγει ποτε ή δεν ξεπερνάς τα 10χλμ ακτίνα ; … για να μην σε πάρουν με τις πέτρες ;;;

Ότι και άποψη να έχει ο κάθε ένας σεβαστή .Αλλά δυστυχώς κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν τις σκέψεις τους από ένα βασικό κανόνα ως δεδομένο και να προσπαθήσουν να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι δεν ισχύει όχι στους άλλους,μόνο έτσι θα μάθουν .Και γράφω τον κανόνα για όλους καλύτερο βλητικα όπλο είναι η ρεμινγκτον ,νούμερο ένα αξιόπιστο η μπενελι ,συνδυασμός αξιοπιστίας και βλητικής απόδοσης χωρίς να έχει τα πρωτεία πουθενά από τα δύο Μπερέτα..Πάντα θα υπάρχουν καποια μοντέλα η κάποιες κανες καλύτερα που θα δίνουν αξιοζήλευτα πράγματα και από άλλες εταιρίες αλλά δεν είναι κανόνας,είναι τύχη να την πετύχεις.Εινάι τρεις διαφορετικές σχολές όπλων που ανέφερα και η κάθε μία πλέον έχει δείξει στο πέρασμα των χρόνων που παίζει μπάλα.
Εμένα μου κανει εντυπωση ρε Γιαννη εδω στα μεροι μου και στον εβρο που κανεις δε εχει και δε προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ισχυει κατι θελω εσεις να μου αποδειξετε τι σχυει γτβεσυ κυνηγι δε πας ο αλλος κυνήγι δε παει λογια μονο διαβαζω τοσο χαζοι ειναι εκει στον εβρο και δω σε μας που εχουμε κυνηγι σε επαρκεια και σεις που δεν ασχολειστε τα ξερετε και βγαινουν και εχοντες αυτα τα οπλα και λενε αλλα

Ρεζέρβες … έξω από το χωριό σου εχεις βγει ποτε ή δεν ξεπερνάς τα 10χλμ ακτίνα ; … για να μην σε πάρουν με τις πέτρες ;;;
Εσυ πληρωνεις χαζοι ειναι να σε παρουνε με τις πετρες βγαινω παντου ρε συ δε κρυβομε σαν εσενα

Ρε παληκάρια... Κάλμα!
Γούστα είναι... Δεν μπορεί να είναι ίδια! Δικαίωμα του καθενός οι επιλογές τού! Δε πήρε δανικά από "εσένα" κανείς! Ούτε πρέπει να πείσω κάποιον ότι αυτό που κάνω είναι το σωστό και ο "άλλος" έχει λάθος!
ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ! .-
Ο καθείς τα έργα του και οι επιλογές τού!
Για αυτό άλλωστε και τα ξεχωριστά νήματα στο φόρουμ! Άμα δε γουστάρεις τα rem ... τράβα παραπέρα!!!
Απευθύνομαι σ όσους κατέχουν ανάγνωση!Για να μη παρεξηγηθώ...

Ρε παληκάρια... Κάλμα!
Γούστα είναι... Δεν μπορεί να είναι ίδια! Δικαίωμα του καθενός οι επιλογές τού! Δε πήρε δανικά από "εσένα" κανείς! Ούτε πρέπει να πείσω κάποιον ότι αυτό που κάνω είναι το σωστό και ο "άλλος" έχει λάθος!
ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ! .-
Ο καθείς τα έργα του και οι επιλογές τού!
Για αυτό άλλωστε και τα ξεχωριστά νήματα στο φόρουμ! Άμα δε γουστάρεις τα rem ... τράβα παραπέρα!!!
Απευθύνομαι σ όσους κατέχουν ανάγνωση!Για να μη παρεξηγηθώ...
Γτ και πως με ενδιαφερει δε γινετα μιση ελλαδα χαζη και δυο τρεις πανεξυπνοι τι να πω

Τεσπά είναι κάποια δυνατά τουφέκια εδώ μέσα που έχουν αποδείξει με βίντεο κυνήγια τους
Ρε τους μπαγάσηδες ... κυνηγάνε ώρες ολόκληρες κουβαλώντας κάμερα για να μας πείσουν και ένα χαρτί + έναν τενεκέ στα 36,5m δεν έχουν φωτογραφήσει.
Κάνουν όμως πολύ σκληρά κυνήγια.
Έχω δει μερικά.
Και μάλιστα είχαν 100% επιτυχία στις βολές τους σε όλα τα βίντεο.
Δεν έχασαν ούτε μια τουφεκιά !!!

Μια από τα ίδια είναι και αυτή ... την έχω δοκιμάσει.
Μια από τα ίδια είναι και αυτή ... την έχω δοκιμάσει.

Ρε συ πιο πανω ειπα σκωτονω στο θεο δε το ειδες με χαλασες το ονειρο ρε βασιλη μες τα μεσανυχτα φτουυυυυ

Και γράφω τον κανόνα για όλους καλύτερο βλητικα όπλο είναι η ρεμινγκτον ,νούμερο ένα αξιόπιστο η μπενελι ,συνδυασμός αξιοπιστίας και βλητικής απόδοσης χωρίς να έχει τα πρωτεία πουθενά από τα δύο Μπερέτα
Βρε θα μας τρελάνεις ?
Άλλα προτείνεις και άλλα αγοράζεις ?
Το δικό σου το Guerini σε τι είναι καλύτερο ή το σούταρες και έχω χάσει επεισόδια ?

Άκου Γιάννη να μαθαίνεις.
Και τα 3 ρίχνουν πάνω κάτω το ίδιο χειμώνα καλοκαίρι. Αν κάνεις καμιά δοκιμή θα το δεις και εσύ, δεν είναι δύσκολο.
Η Benelli είναι κορυφαία στην αξιοπιστία, η Beretta (τα τελευταία μοντέλα) χάλια και η Rem τα γνωστά χάλια σε όλα τα μοντέλα.
Η κάνη Benelli Α.Ι. είναι ότι καλύτερο έχει παραχθεί ποτέ σύμφωνα με τις δικές σας βλητικές θεωρίες.
Στα γράφω εν συντομία.

Καμιά δοκιμή έκανες με το Guerini ή τζάμπα περιμένω ?
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βελτίωση-απόδοσης-κάννης-και-καλής-λειτουργίας-του-κυνηγετικού-οπλου.5126/page-9#post-903254
18 φυσίγγια έριξα για την πάρτη σου για να δω την βλητική υπεροχή των Rem κανών ... μου βγήκαν τα μάτια να μετράω αλλά βλητική υπεροχή δεν είδα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγλιστρήσεις από εμένα ... ρίξε το πολύ πολύ από τα 30m και γράψε 50m στο χαρτί για να με ξεφορτωθείς .yel.

Last edited:
Δεν κάνεις καμιά μαζική εισαγωγή Rem φυσιγγίων λέω εγώ και άσε τα όπλα να τα εισάγει κανένας άλλος.
Τα φυσίγγια Rem τσέχικα έγιναν τώρα ?
https://www.shootingillustrated.com...deral-cci-hevi-shot-remington-ammo-and-speer/
Δεν βαριέσαι ... we love Rem forever ... και οι Τσέχες καλές είναι ...

ps
Θέλω να αγοράσουν τα όπλα οι Τούρκοι ρε μπαγάσα να δω που θα κρυφτείς μετά 🤣 .yel.

Εσυ πληρωνεις χαζοι ειναι να σε παρουνε με τις πετρες βγαινω παντου ρε συ δε κρυβομε σαν εσενα
Μας διασκεδάζεις … να μαζέψεις και κάνα δυο ακόμα καφενόβιους να μας κάνετε να χαμογελάμε !

Δεν κάνεις καμιά μαζική εισαγωγή Rem φυσιγγίων λέω εγώ και άσε τα όπλα να τα εισάγει κανένας άλλος.
Τα φυσίγγια Rem τσέχικα έγιναν τώρα ?
https://www.shootingillustrated.com...deral-cci-hevi-shot-remington-ammo-and-speer/
Δεν βαριέσαι ... we love Rem forever ... και οι Τσέχες καλές είναι ...

ps
Θέλω να αγοράσουν τα όπλα οι Τούρκοι ρε μπαγάσα να δω που θα κρυφτείς μετά 🤣 .yel.
Δεν χρησιμοποιώ ρεμ πυρομαχικά παρά μόνο για συγκεκριμένα κυνήγια όπως γαλοπούλες για παράδειγμα . Τα υπόλοιπα είναι ιδιογομωση . Δεν τραβάω εγώ ζόρια με τους Τούρκους μάστορα .

Δεν τραβάω εγώ ζόρια με τους Τούρκους μάστορα .
Εμ γιατί να τραβήξεις εκεί στον Καναδά που μένεις ?
Ούτε εγώ θα τράβαγα.
Εσύ θα αφήσεις τα κοκαλάκια σου πάνω σε καμιά βραχονησίδα ή τα παιδιά σου ?
Θα μας βλέπεις από την TV και θα είσαι νοητικά μαζί μας 🤣.terror.

https://www.pronews.gr/amyna-asfale...is-megistis-ligo-meta-tin-eksaggelia-ereynon/

Εμ γιατί να τραβήξεις εκεί στον Καναδά που μένεις ?
Ούτε εγώ θα τράβαγα.
Εσύ θα αφήσεις τα κοκαλάκια σου πάνω σε καμιά βραχονησίδα ή τα παιδιά σου ?
Θα μας βλέπεις από την TV και θα είσαι νοητικά μαζί μας 🤣.terror.
Ότι μπορεί ο κάθε ένας …. Αλλά με εσένα στο πλήρωμα έρχομαι με την επόμενη πτήση 😄

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back