Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε το τρομερά ιδιαίτερο είναι σχετικό και σε σύγκριση.σχετικο με βάση κάποιους αντικειμενικούς παράγοντες όπως θήραμα απόσταση μέρος συνθήκες,σε σύγκριση με την απόδοση άλλων όπλων με διάφορα φυσίγγια κλπ.
Είναι φοβερά ιδιαίτερες με βάση τα παραπάνω,όπως κάποια ακόμα όπλα ,σε δύναμη,ταχύτητα και σε τελική ανάλυση σε καταβολές σε σοβαρά θηράματα.
Επειδή είμαστε στο συγκεκριμένο τοπικ προσωπικά θεωρώ πως τα συγκεκριμένα όπλα είναι στημένα στο σύνολό τους "απολύτως κυνηγετικά".έχει να κάνει με το στήσιμο ,τα μέτρα ,το ζύγισμα τους. Εάν εσύ θες νο 3 σε μια φορουνα με παγωνιά το ελάχιστο μου στην απόσταση θα είναι 5. Ούτε καμπύλες στις καταβολές αλλά σκάσιμο.
Θα διαφωνήσω με τον ΚΥΝΗΓΟ μόνο που ανέφερε πως η βλητική υπεροχή των συγκεκριμένων εκτιμάτε σε Χ αποστάσεις. Σε όλες τις αποστάσεις.αμελητεο .
Τέλος ήθελα να πω προσωπικά πως η αντιπαράθεση ότι γίνεται στο στυλ της συζήτησης και με τεκμήρια ,γίνεται και καλή κουβέντα.
Να θυμίσω πως αρκετοί φίλοι,κάτοχοι των συγκεκριμένων όπλων,έχουν ανεβάσει βίντεο από εξωτερικό,θηράματα εδώ στην Ελλάδα σε πολύ πιο νότιες περιοχές, βλητικες δοκιμές με τα φυσίγγια τους που είχαν αποτελέσματα στα κυνήγια τους.
Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθω ,το θέμα δεν είναι όπως παλιά.να με ρωτάνε 100 φορές από πού είμαι και μάλιστα διαρκώς και με υποτιμητικό τρόπο με το επονυμο μου,όχι μόνο προσβλητικό είναι αλλά και αγενές και κατά βάση ηλίθιο.
Είναι στην κατηγορία του όλα σκοτώνουν.
Έπειτα να πως ,τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γίνει αλλαγές στο κλίμα,στα περασματα στις συνήθειες των πουλιών και ακόμα μιλάμε για κρύο;;;
Ακόμα μιλάμε για το αν είναι τα πουλιά πιάτο έξω από το σπίτι;
Εαν ενιωσες προσβεβλιμενος και σου φανικα αγενης φιλε μου να ξερεις καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει γιατι κρυβεσε δεν καταλαβαίνω υπαρχει λογος και θεωρω ηλιθιοδες τι μια μερα να λες η μη εχοντες δεν εχουν αποψη και την αλλη μερα να εκφερεις αποψη σαν μη εχοντας και ο σεβασμος κερδιζετε να ξερεις οσοι με ξερουν θα σου πουν αν εχω σεβασμο αλλα εκει που αξιζει

Εσείς που έχετε μ2 απορώ πως ρίχνεται τέτοιες συγκεντρώσεις που ανεβάζετε ενώ το όπλο από μαμα είναι όρτσα τέρμα πάνω δε μπορώ να καταλάβω.

Από τα ιταλικά που αδράνειας και κορυφαία στην τιμή 1000 1300 είναι η Μπρέντα η πλαστικια η καινούργια.απο βάψιμο μέχρι κάννη αλλά κάποιοι είναι τόσο κολλημένοι που τα κόκκινα που βλέπουν είναι μόνο τα φτερουγιαρικα τα ματωμένα τους και η κόκκινη κορδέλα μπενελι Τιμ στις Κάννες τους.
Ο άλλος ανέβασε σχόλια και καλή κριτική και μάλιστα χαλιά σχόλια για κυνήγια κλπ,ενώ από τις λίγες κοντινές φωτός,το όπλο φαινόταν στην έξοδο φυσιγγίων,στην βαφή,σα να μην έχει ρηξει ούτε ένα φυσιγγιο
Κουβεντα κανουμε να μη παρεξυγισε φιλε μου μια οικογενεια ειμαστε ολοι γι αυτο και οταν ερθεις στα μεροι μου παρεμε ενα τηλεφωνο να κατσω να σε βλεπω τι κανεις και μετα να σε σηγουρος θα κατσω να με βγαλεις και βιντεο που με πλακωνεις στης φαπες και θα παραδεχθω οτι ειδα και μη κανεις το δασκαλο που διδασκε και νομο δεν εκρατει

Και το θεμα που ρωταω απο ειναι καπιος ειναι οτι σε ενα τοπο που δεν υπαρχει θυραμα που βρισκει καπιος τοση εμπιρια γτ εμπιρια αποκτας σε οτιδηποτε με την αμεση επαφη και επανιλιμενα θελει χρονο και κοπο

Ωρέ λεβεντοπαιδα με το συμπάθειο αλλά θα μας διαβάζουν οι οικολόγοι κ θα γελάνε...

Θα το ξαναπω χωρίς καμία δόση ειρωνίας..
Όποιος νομίζει ότι βρήκε την καλυτερη κάννη τοτε να κάτσει να στοιχηματισει ένα σεβαστό ποσο(και όχι τσαγακια κ καφεδακια) με τον οποιοδήποτε θεωρεί πως έχει την ποιο..μάπα κάννη στο ότι θα τον νικήσει σε κάθε τεστ....
Εαν μπορεί να το κάνει τότε την έχει βρεί....
Εάν οχι τότε ας ψαξει να βρει..αλλη...

Ας πάμε λίγο κ στα πανακριβα κ χειροποίητα όπλα που υποτίθεται πως δεχθεί πάνω τους ότι οπλουργικη τέχνη υπάρχει κ δεν υπάρχει με μπόλικες εργατοώρες...
Ε τα γαμημένα να μην έχουν κ τις καλύτερες καννες παγκοσμίως??
Αλλά εγώ δεν είδα κ κανεναν "κολοσσο" να διαφημιζει κάτι τέτοιο.......

Ακουω κ διαβάζω κάποιους που διαθέτουν ακριβά κ φημισμένα τουφέκια να λένε
"Πριν βγει ο ήλιος είχα ζωντανές κ ματωμενες..τσιχλιτσες"....
Πηγε περιπατο η..πολυ καλή κάννη.....

Καλοι μου φίλοι κ αγαπητοί συνάδελφοι αν δεν το έχετε παρει χαμπαρι η αγαπημένη μας ασχολία δέχεται πολεμο από παντου κ ας ριξουμε όλοι μας την προσοχη σε αυτό το κομμάτι.....
Γιατί αν γίνει κάτι κ την..χάσουμε (ουτε στον εχθρό μου) θα ευχόμαστε να μην είχε συμβεί αυτό κ ας κρατούσαμε στα χέρια μας κ εμπροστογεμες......

Δεν διευρινιζεις ποια υπερδύναμη .Σε κάποια δίκανα η μία υπερδύναμη πήρε από την άλλη υπερδύναμη και απλώς έβαλε το όνομα της .Να μην πούμε για αυτά που φτιάχνει για λογαριασμό της ο σουλτάνος.
1. USA 2. Προτιμώ τα Remingonbaikal από το να το έκανε αυτό με Τουρκιά. 3. Δεν έχω ιδέα, αν γνωρίζεις κάτι πες μου κι εμένα.

Κουβεντα κανουμε να μη παρεξυγισε φιλε μου μια οικογενεια ειμαστε ολοι γι αυτο και οταν ερθεις στα μεροι μου παρεμε ενα τηλεφωνο να κατσω να σε βλεπω τι κανεις και μετα να σε σηγουρος θα κατσω να με βγαλεις και βιντεο που με πλακωνεις στης φαπες και θα παραδεχθω οτι ειδα και μη κανεις το δασκαλο που διδασκε και νομο δεν εκρατει
Θα είναι και ο Μαυρομάτης εκεί;

Και το θεμα που ρωταω απο ειναι καπιος ειναι οτι σε ενα τοπο που δεν υπαρχει θυραμα που βρισκει καπιος τοση εμπιρια γτ εμπιρια αποκτας σε οτιδηποτε με την αμεση επαφη και επανιλιμενα θελει χρονο και κοπο
IMG_20240117_112659.jpgIMG_20240117_112635.jpg
Δεν έχουμε όλοι την ίδια εμπειρία Τόλη μου, ωστόσο το βουτάμε κι εμείς πότε πότε το παξιμάδι 😂

Smith and Wesson elite gold
Από smith and Wesson μια φορά έτυχε να πιάσω στα χέρια μου μια καραμπίνα και ήταν σαν Ρεμί, δεν θυμάμαι που έγραφε ότι κατασκευάστηκε μην λέω ψέματα αλλά αν έγραφε Τουρκία θα μου είχε κάνει εντύπωση πιστεύω.

Για δικαννα Winchester, Mossberg έχω διαβάσει κάπου ότι τα παίρνουν από Τουρκιά. Γνωρίζω όμως ότι και η Beretta κατασκευάζει όπλα στην Τουρκία. Επίσης έχω ακούσει χωρίς αποδείξεις όμως, ότι η μπενελα φτιάχνει τις nova- super Nova στην Τουρκία αλλά δε μπορώ να το πιστέψω. Τουλάχιστον οι κάννες τους γράφουν Ιταλία. Έχει πάρε δώσε η Ρεμί με Τουρκιά;

Από smith and Wesson μια φορά έτυχε να πιάσω στα χέρια μου μια καραμπίνα και ήταν σαν Ρεμί, δεν θυμάμαι που έγραφε ότι κατασκευάστηκε μην λέω ψέματα αλλά αν έγραφε Τουρκία θα μου είχε κάνει εντύπωση πιστεύω.
Αυτό που έγραψα είναι δίκανο το είχα διαβάσει στην οπλογνωσια.Παντως πολλά ονόματα, η παρόμοια παρουσιάζονται και παραπέμπουν σε Αγγλικά είναι τούρκικα .

Αυτό που έγραψα είναι δίκανο το είχα διαβάσει στην οπλογνωσια.Παντως πολλά ονόματα, η παρόμοια παρουσιάζονται και παραπέμπουν σε Αγγλικά είναι τούρκικα .
Δυστυχώς στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, βλέπουμε μεγάλες εταιρείες να ξεφτιλιζουν την ιστορία τους με σκοπό να βγάλουν ακόμα περισσότερο χρήμα. Το έχουμε ξανά πει, το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα.

Για δικαννα Winchester, Mossberg έχω διαβάσει κάπου ότι τα παίρνουν από Τουρκιά. Γνωρίζω όμως ότι και η Beretta κατασκευάζει όπλα στην Τουρκία. Επίσης έχω ακούσει χωρίς αποδείξεις όμως, ότι η μπενελα φτιάχνει τις nova- super Nova στην Τουρκία αλλά δε μπορώ να το πιστέψω. Τουλάχιστον οι κάννες τους γράφουν Ιταλία. Έχει πάρε δώσε η Ρεμί με Τουρκιά;
Δεν το ξέρω, άσχετα με την χώρα σύγχρονους τόρνους και φρεζες έχουνε πλέον τα εργοστάσια ότι θέλεις σου φτιάχνουν.

Θαλασσιων ειδων ενωεις???
Μακάρι να μας λειπαν τα ψάρια Τόλη. Και η πιο χαμουρα στην επαρχία το έχει δει ντίβα. Κάποτε είχα γράψει κάτω από μια φωτογραφία του Δένδια στο ινσταγκραμ, Νίκο στείλε πίσω δύο εκατομμύρια Πακιστανούς και φέρε δύο εκατομμύρια ουκρανες να σε κάνουμε άγαλμα δίπλα στον Βενιζέλο 🤣

Δεν το ξέρω, άσχετα με την χώρα σύγχρονους τόρνους και φρεζες έχουνε πλέον τα εργοστάσια ότι θέλεις σου φτιάχνουν.
Θέλω να βάλουν κάτω από ένα υπόστεγο τορνους και φρεζες και να φτιάχνουν στην Ελλάδα πενήντα μονοκαννα το χρόνο, αντιγραφή μπαικαλ αλλά δεν με ακούει κανείς.

Status
Not open for further replies.
Back