Μια Rem στα 3,1κ και απλο μηχανισμο αεριων πολυ θα την ηθελα...
Με το ζυγισμα που εχει τωρα ομως.
Με το ζυγισμα που εχει τωρα ομως.
Θα ήθελα παρακαλώ να αναρτήσεις την δημοσίευση που το αναφέρει .Στην Ευρώπη
Βεβαίως και είναι απροβλημάτιστα !Γιώργο γενικά μιλάω δεν το έχω το όπλο απλά το κοιτάω για να το πάρω αλλά όσο περισσότερα πράγματα έχει μέσα το όπλο τόσο ποιο επιρρεπής θεωρείτε και τα Remington απροβλημάτιστα δεν τα λες!
Εννοείς οταν χαλάει η μία να παίρνει την άλλη;Το να εχει καποιος 5 ρεμινγκτον οπλα το καταλαβαινω.
Σωστός! Αυτές δεν παθαίνουν τίποτα!Το να εχει καποιος μαζεμες 5 και 10 benelli και σειρα 300 δε μπορω να καταλαβω
Εννοείς οταν χαλάει η μία να παίρνει την άλλη;
Η λατρεία σε ένα όπλο σε κάνει να θέλεις και άλλο η όλη την σειρά,εδώ άλλοι έχουν αυτοκίνητο και αγοράζουν δεύτερο ίδιο για ανταλλακτικά,άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ωραία η σταθερότητα ωραίες και οι αλλαγές ότι γουστάρει ο κάθε ένας εμένα το κάθε ντουφέκι που πιάνω στα χέρια μου διαφορετικό νιώθω όπως παιδάκι που πρωτοεπιασα όπλο με εξιταρει μέχρι να με απογοητεύσει.Απλα επειδή έχω συνηθίσει έναν τρόπο επωμισης σταθερό ξέρω εξαρχής ότι δε θα σκοτώσω όπως πρέπει εάν δεν μου έρχεται.Το να εχει καποιος 5 ρεμινγκτον οπλα το καταλαβαινω. Οντως βγαζουν μικροζημιες και θελουν μετα απο χεονια χρησης καποιο ανταλλακτικο.
Το να εχει καποιος μαζεμες 5 και 10 benelli και σειρα 300 δε μπορω να καταλαβω
Οχι,αλλα γιατι ειναι γουστα τελικα αυτα. Οποιος αναρωτιεται γιατι τοσες ρεμινγκτον μαζεμενες ισως η απαντηση θα ηταν αυτη που εδοσες αλλα και Καθεμια προσφερει αλλες γεωμετριεςΕννοείς οταν χαλάει η μία να παίρνει την άλλη;
Σωστός! Αυτές δεν παθαίνουν τίποτα!
Δεν συμφωνώ ότι η παλιές franchi είναι τενεκέδες κατασκευαστικά γιατί έχω μια prestige που της έχω αλλάξει τα φώτα από το 1997 και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα για να μην πω για του φίλου μου την black magic που έχει ρίξει 5-6 καράβια φυσίγγια όλων των ειδών και τα προβλήματα που είχε ήταν ένας μοχλός οπλίσεως και ένα ελατήριο στο cut-off.Εγω δεν ξερω σε κατσιμο,ζυγισμα,αποδοση σε τουφεκια να συγκρίνεται αλλη καραμπινα με καποια 1100-1187. Βεβαια δεν αναιρω αλλες μαρκες πχ μοντελα της breda,browning φυσικα,τις παλιές franchi που παρολο ηταν τενεκεδες κατασκευαστικα ειχα τουφεκια φαρμακι.
Δεν ειπε κανενας οτι δεν βγαζουν θεματακια τα ρεμι.αλλα δεν θα πω για τις δικές τα δικα μου οπλα γιατι δεν εχουν βγαλει τιποτα.
3200, κακως δεν κυκλοφορουν ανταλλακτικα γι αυτο το οπλο,ειναι απο τα δικαννα με στιβαροτερο μηχανισμο και τον χοντροτερο πυρο αμα μου ξεφευγει κανενα σορυ.
Γενικα,κακα τα ψεματα,καραμοινακιδες ειμαστε οι περισσοτεροι κι εγω εχω αρκετα οπλα μαζεμενα.
Θες οολο που να μην παθαινει τιποτα;με τουφεκια;να ερχεται πιο ευκολα απ ολα; Β25
Κι εμεις 610 612. Απο δυο φορες σπασμενοι οι σιδηροδρομοι και στις 2.Δεν συμφωνώ ότι η παλιές franchi είναι τενεκέδες κατασκευαστικά γιατί έχω μια prestige που της έχω αλλάξει τα φώτα από το 1997 και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα για να μην πω για του φίλου μου την black magic που έχει ρίξει 5-6 καράβια φυσίγγια όλων των ειδών και τα προβλήματα που είχε ήταν ένας μοχλός οπλίσεως και ένα ελατήριο στο cut-off.
Πρεπει να δυσκολευτικε πολυ......
Στημένη στον τοίχο την εκτέλεσε.Πρεπει να δυσκολευτικε πολυ......
Πρεπει να δυσκολευτικε πολυ......
Σας έχει τύχει , είμαι σίγουρος…Στημένη στον τοίχο την εκτέλεσε.