Που να το βρούμε το turkey σε κανένα κοτέτσι;Σας έχει τύχει , είμαι σίγουρος…
Που να το βρούμε το turkey σε κανένα κοτέτσι;Σας έχει τύχει , είμαι σίγουρος…
Δεν αρκεί ?Που να το βρούμε το turkey σε κανένα κοτέτσι;
Αυτά τα κυνήγια υψηλής δυσκολίας -επικινδυνότητας της Remington μας έχουν αφήσει άφωνους!!Δεν αρκεί ?
Όλα τα κατάλαβα turkey δεν βλέπω.Πιστεύω οτι σου είναι πολύ εύκολο να διακρίνεις ξεκάθαρα ποίος είναι η Remington και ποίος ο άφωνος ...
View attachment 86993
έτσι όπως πάμε ... θα το δεις και το turkeyΌλα τα κατάλαβα turkey δεν βλέπω.
Ηλία δεν είναι θέμα καβλας αλλά σωστής επιλογής ,το εργαλείο δεν πρέπει να σου κάνει τη ζωή δύσκολη αλλιώς τρώει σουτ.Παιδεσ οποίο όπλο σασ καυλονη πάρτε το και μην ακούτε κανένα .. μια ζωή την έχουμε
Οπως ειχε παλια ενας γνωστος μου.... - και η ζαρτιερα δεν κανει τιποτα στο κρεββατι, σε ''φτιαχνει'' ομως, δε σε ''φτιαχνει''????Ηλία δεν είναι θέμα καβλας αλλά σωστής επιλογής ,το εργαλείο δεν πρέπει να σου κάνει τη ζωή δύσκολη αλλιώς τρώει σουτ.
Άμα είναι σε ένα πόδι, άμα τη βάλεις στο κοντάκι θα σε φτιάχνει;Οπως ειχε παλια ενας γνωστος μου.... - και η ζαρτιερα δεν κανει τιποτα στο κρεββατι, σε ''φτιαχνει'' ομως, δε σε ''φτιαχνει''????
Αυτο το βιντεο μου εδωσε ιδεες,θα παω στο κοτετσι της ξαδερφης μου θα στησω και το οπλο στο φραχτη(για σιγουρια...) και οποια γαλοπουπουλα ξεμυτισει της μπουμπουνισα...και γαμω τα κυνηγια...Πρεπει να δυσκολευτικε πολυ......
Άλλος για την γαλέρα ; ….Αυτο το βιντεο μου εδωσε ιδεες,θα παω στο κοτετσι της ξαδερφης μου θα στησω και το οπλο στο φραχτη(για σιγουρια...) και οποια γαλοπουπουλα ξεμυτισει της μπουμπουνισα...και γαμω τα κυνηγια...
Θες απαντηση?Άλλος για την γαλέρα ; ….
Είναι πολύ εύκολο ;
Ανούσια απάντηση , τι να την κάνω ;Θες απαντηση?
Για αυτές οκ αλλά δεν είναι και τόσο παλιές!Κι εμεις 610 612. Απο δυο φορες σπασμενοι οι σιδηροδρομοι και στις 2.
Ε φαντάσουΓια αυτές οκ αλλά δεν είναι και τόσο παλιές!
Πρεπει να δυσκολευτικε πολυ......
Πάντα αχρωμιωτα , σερνικα !Το τηγάνι και η τσιμπίδα να είναι κι αυτά αχρωμιωτα άραγε ?
Σε ανουσιες ερωτησεις αρμοζουν ανουσιες απαντησεις...Ανούσια απάντηση , τι να την κάνω ;