Τι διαφορα εχει αν ειναι γεματο η αδειο?Εντωμεταξύ ξεχνάει να αναφέρει και να κάνει έλεγχο για το αν το όπλο είναι άδειο...
Τι διαφορα εχει αν ειναι γεματο η αδειο?
Για Rem μιλωντας παντα.
Εγώ όταν είδα το βίντεο αυτό και ποσά κομμάτια είχε το κλείστρο μου έφυγε η ιδέα να την αποκτήσω ένα κασελακι εργαλεία θέλει και οδοντόβουρτσες
Εργαλεία, δεν θέλει. Οι οδοντόβουρτσες, χρησιμοποιούνται από πολλούς. Ότι έχει πολλά κομμάτια, ναι συμφωνώ.Εγώ όταν είδα το βίντεο αυτό και ποσά κομμάτια είχε το κλείστρο μου έφυγε η ιδέα να την αποκτήσω ένα κασελακι εργαλεία θέλει και οδοντόβουρτσες
Υπερβολές....Εγώ όταν είδα το βίντεο αυτό και ποσά κομμάτια είχε το κλείστρο μου έφυγε η ιδέα να την αποκτήσω ένα κασελακι εργαλεία θέλει και οδοντόβουρτσες
Κράζουν η χήρες κράζουν και η παντρεμένες???... Πρειν 8/9 χρόνια πέρασε από τα χέρια μου μια 1100 με δύο κάννες 61/66 με εξωτερικά ( της είχε κόψει ο προηγούμενος)...την έστειλα σε πολύ γνωστό οπλουργο για σέρβις ο οποίος μου είπε ότι την ποιότητα αυτού του όπλου δεν θα την βρεις πουθενα!!!την κράτησα 2 χρόνια δεν με βόλεψαν η κοντές κάννες όσο την ειχα καμία εμπλοκή... Η άλλο πρόβλημαΓια οσους κραζουν τη remi, υπαρχει το'''''
Κραζεις???? Θαυμαζεις!!!!
Καλά όταν θες να πάρεις όπλο και δεις ένα βίντεο από τα αλλά και δεις και αυτό που βγάζει και βγάζει και ξαναβγάζει από το κλείστρο παθαίνεις και ένα σοκΕργαλεία, δεν θέλει. Οι οδοντόβουρτσες, χρησιμοποιούνται από πολλούς. Ότι έχει πολλά κομμάτια, ναι συμφωνώ.
Ναι Παναγιώτη. Η αλήθεια είναι ότι όντως σε βάζει σε σκέψεις.Καλά όταν θες να πάρεις όπλο και δεις ένα βίντεο από τα αλλά και δεις και αυτό που βγάζει και βγάζει και ξαναβγάζει από το κλείστρο παθαίνεις και ένα σοκ
Δεν χρειαζεται καθαρισμα τοσο συχνα το κλειστρο, στη χειροτερη το πας οπλουργο, αν δεν ''πιανουν'' τα χερια σου.Καλά όταν θες να πάρεις όπλο και δεις ένα βίντεο από τα αλλά και δεις και αυτό που βγάζει και βγάζει και ξαναβγάζει από το κλείστρο παθαίνεις και ένα σοκ
Σε 'προβληματικη' επεσες Ηλια!όσο την ειχα καμία εμπλοκή... Η άλλο πρόβλημα
Για μενα δεν ειναι αυτο το προβλημα(σιγουρα η πολυπολυπλοκοτητα ενος μηχανισμου δεν ειναι και οτι καλυτερο,οσο πιο απλο τοσο πιο καλο....)το προβλημα ειναι οτι σπανε διαφορα συμφωνα με κατοχους που την ειχαν...αληθεια υπαρχει κανενας στο φορουμ που να την εχει κρατησει γιατι δυο τρεις που την ειχαν απο εδω μεσα τις εδωσαν....Εργαλεία, δεν θέλει. Οι οδοντόβουρτσες, χρησιμοποιούνται από πολλούς. Ότι έχει πολλά κομμάτια, ναι συμφωνώ.
Εγω παντως , θα ηθελα μια 1100 η V3.Για οσους κραζουν τη remi, υπαρχει το'''''
Κραζεις???? Θαυμαζεις!!!!
Επειδή γι αυτό το τουφέκι το έψαξα λίγο, αυτό που έσπαγε ήταν ένας πείρος στο φορέα του κλείστρου, στον οποίο το manual του όπλου (το βρίσκεις αν θες στο ιντερνετ), λέει ρητά να βάζεις γράσσο. Μήπως οι κάτοχοι δεν το είχαν διαβάσει; Ή μήπως δεν καθάριζαν το όπλο τους; Το τελευταίο είναι και λίγο μόδα.Για μενα δεν ειναι αυτο το προβλημα(σιγουρα η πολυπολυπλοκοτητα ενος μηχανισμου δεν ειναι και οτι καλυτερο,οσο πιο απλο τοσο πιο καλο....)το προβλημα ειναι οτι σπανε διαφορα συμφωνα με κατοχους που την ειχαν...αληθεια υπαρχει κανενας στο φορουμ που να την εχει κρατησει γιατι δυο τρεις που την ειχαν απο εδω μεσα τις εδωσαν....
Καλά μια χαρά πιάνουν αλλά όταν κάθομαι και καθαρίζω την Benelli που έχω τώρα θέλω καμία ώρα γιατί την κάνω λεπτομερός με αυτήν θέλω 3 ώρες σίγουραΔεν χρειαζεται καθαρισμα τοσο συχνα το κλειστρο, στη χειροτερη το πας οπλουργο, αν δεν ''πιανουν'' τα χερια σου.
Αυτή η χαρτούρα γαμησεταΕγω παντως , θα ηθελα μια 1100 η V3.
Aπλα τωρα δεν θελω να διαθεσω χρηματα για οπλο και βαριεμαι και την χαρτουρα.
Κωστα, ξερεις τι ποσο παιρνει ενας οπλουργος για ενα καλο καθαρισμα?Επειδή γι αυτό το τουφέκι το έψαξα λίγο, αυτό που έσπαγε ήταν ένας πείρος στο φορέα του κλείστρου, στον οποίο το manual του όπλου (το βρίσκεις αν θες στο ιντερνετ), λέει ρητά να βάζεις γράσσο. Μήπως οι κάτοχοι δεν το είχαν διαβάσει; Ή μήπως δεν καθάριζαν το όπλο τους; Το τελευταίο είναι και λίγο μόδα.
Το όπλο δε κάνει αν θα κάνει εμπλοκή από καθάρισμα θα κάνει από άλλα θέματα το συγκεκριμένο όπλο με δύο φορές τη σεζόν είναι κομπλέ και για έναν που θα είναι λεπτολόγος να κάνει και μισή ώρα τη φορά και μια ώρα να βάλω θα ασχοληθείς 2 ώρες τη σεζόν και είναι μέγα θέμα μόνο αν βραχείς θα χρειαστεί καθάρισμα που ούτως η άλλως το κάνεις σε όλα τα όπλα αυτό .Όσο για τον πιρακι που σπάει στη v3 που λένε δεν ξέρουμε αν έγινε σωστή χρήση αλλα αν μου έσπαγε θα έφτιαχνα ένα στο τορνο που δε θα ξανασπουσε ποτέ.Οδοντοβουρτσες όταν θέλεις καλό καθάρισμα χρησιμοποιείς σε όλα τα όπλα όπως και στους οδηγούς της βάσης μιας benelli εσωτερικά γιατί δε νομίζω πως βγάζει κάνεις το λαμάκι από τη βάση που φέρνει το φυσίγγι πίσω ούτε τον εξολκεα του κλείστρου της για βγάλτε τα και θα δείτε πόσο χρόνο θέλει μετά για βγάλτε και το ελατήριο επανάστασης από το κοντάκι γιατί στη Ρεμί βγάζει και τα επανατατικά ελατήρια και εμβολακια,μπορεί να αργείς λίγο αλλά κανείς ποιο πλήρη καθαρισμό γενικά στο όλο όπλο κάθε φορά.Εγώ όταν είδα το βίντεο αυτό και ποσά κομμάτια είχε το κλείστρο μου έφυγε η ιδέα να την αποκτήσω ένα κασελακι εργαλεία θέλει και οδοντόβουρτσες