Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν φτιαχναν και τα οπλα εκει, ισως να βγαιναν και καλυτερα.....
Πέρα από την πλάκα, οπλοπώλης μου είπε πως τους στείλανε καταλόγους με φυσίγγια Remington τα οποία ήταν στην μισή τιμή με προέλευση Τουρκία. Σε αναζήτηση για στοκ 10βολων μάγκνουμ. Όνομα μαγαζάτορα δεν αναφέρω δημόσια λόγω εχεμύθειας. Αν μου πουλούσε παπάδες τότε σας πουλάω και γω.

Πέρα από την πλάκα, οπλοπώλης μου είπε πως τους στείλανε καταλόγους με φυσίγγια Remington τα οποία ήταν στην μισή τιμή με προέλευση Τουρκία. Σε αναζήτηση για στοκ 10βολων μάγκνουμ. Όνομα μαγαζάτορα δεν αναφέρω δημόσια λόγω εχεμύθειας. Αν μου πουλούσε παπάδες τότε σας πουλάω και γω.
Δεν μου κανει εντυπωση, η cz εφτιαχνε δικανα στην Τουρκια.

Πότε ρε παιδιά θα το χωνέψετε ότι η τουρκία έιναι η ¨νέα¨ Κίνα; Μετά ίσως ακολουθήσει η Ινδία, Πακιστάν κλπ.
Δε λέω ότι είναι καλά όλα τα προϊόντα, αλλά τα περισσότερα εκεί κατασκευάζονται. Εκεί κάνουν εργοστάσια οι περισσότερες εταιρείες και εκεί αναθέτουν ολόκληρη ή μέρος της παραγωγής τους.
Όσον αφορά στην Τουρκία έχει μεγάλη ιστορία στην παραγωγή όπλων. Δεν μας αρέσει, αλλά έτσι είναι.

Νομιζω οτι εγραφε για την Αμερικανικη αγορα, δεν θυμαμαι ακριβως.
Δεν ξερω τι εγραφε, ξερω ομως πολυ καλα απο πρωτο χερι οτι το εσπρωχνε ως δηθεν Αμερικανικο,
Το τουρκια δεν το ελεγαν ουτε για αστειο.

Μισή μέρα σας άφησα και οργιάσατε …😂😂

Ένας
Μη φοβασαι...και να προσπαθησει να μας ριξει , ολο και κανενα ελατηριακι η βιδα θα εχει φυγει απο τη θεση του.
Και ένας , δυό …
Θα το δει ο giorgosk και θα μπλεξουμε παλι.....

1728243373324.gif

Status
Not open for further replies.
Back