Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παυλο αν υπαρχει κατι νεο πες μας. Υπαρχει καποια ανακοινωση της εταιριας??ποτε θα κυκλοφορησουν?
Επίσημο δεν υπάρχει τίποτα αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσει μια V3 με ξύλινα μέρη Άγκελα κοντάκι και κάννη 60 εκ για upland game και ένα μοντέλο σπέσιαλ για υδρόβια με τα πλαστικά μέρη που έχει η Versa Max, Aυτα θα κυκλοφορήσουν φέτος Αμερική . Επίσης cal 20 είναι ήδη στα σκαριά για βα κυκλοφορήσει του χρονου Αμερικη

Η αλήθεια είναι ότι κολλάς άσχημα με τα σκοτωματα που κάνει η Ρεμι και όλα τα αλλά της τα συγχωρείς. Αν είσαι και τύπος που σου αρέσει η συντήρηση το όπλο στο ανταποδίδει.
Αισθάνομαι ότι είμαι σε φόρουμ άλλης χώρας όταν διαβάζω για ευχαρίστηση συντήρησης στα όπλα ,όταν γνωρίζω πολυ καλά ότι τεράστιο ποσοστό πωλήσεων της benelli στην Ελλάδα οφείλεται στο ότι θεωρούν οτι τα benelli δεν θέλουν το καθάρισμα - συντήρηση των beretta .τουλάχιστον υπάρχουν και αυτοί που το καθαρίζω - συντηρώ το όπλο μου δεν είναι μπελάς !!!

Λευτερη, πραγματικα πιστευω οτι σε αυτο το φορουμ, οι περισσοτεροι συναδελφοι φροντιζουν τα οπλα τους με περισσιο μερακι.
Ετσι κι αλλοιως, η διαδικασια αυτη ειναι και πρεπει να ειναι αναποσπαστο μερος μιας κυνηγετικης ημερας, να μας προκαλει δε και μεγαλη
ευχαριστηση οπως αναφερεις. Αυτο ειναι το σωστο...

ae02366a-643d-41fc-837f-891618232c32
Δεν βλέπω τπτ ..

Λευτερη, πραγματικα πιστευω οτι σε αυτο το φορουμ, οι περισσοτεροι συναδελφοι φροντιζουν τα οπλα τους με περισσιο μερακι.
Ετσι κι αλλοιως, η διαδικασια αυτη ειναι και πρεπει να ειναι αναποσπαστο μερος μιας κυνηγετικης ημερας, να μας προκαλει δε και μεγαλη
ευχαριστηση οπως αναφερεις. Αυτο ειναι το σωστο...
Εγώ δεν μιλάω για τα παιδιά του φόρουμ μιλάω γενικά !

Η αλήθεια είναι ότι κολλάς άσχημα με τα σκοτωματα που κάνει η Ρεμι και όλα τα αλλά της τα συγχωρείς. Αν είσαι και τύπος που σου αρέσει η συντήρηση το όπλο στο ανταποδίδει.
Καλορίζικο το κοντακι Παύλο,η ρεμι σταθερή αξία ειδικά η 1100 και η 11-87 πιστεύω είναι όπλα που δεν ξαναβγαινουν. Προχθές πούλησε ένα φιλαράκι εδώ μια 1100 αγορασμένη $300 πριν πέντε χρόνια σε πολύ καλή κατάσταση για $500 γίνεται άραγε το ίδιο με αλλά όπλα. Αν είχαμε στο νησί καρτερίσια κυνηγια θα χα βάλει και γω μια 1100 στον οπλοβαστο.

Κωνστα
Καλορίζικο το κοντακι Παύλο,η ρεμι σταθερή αξία ειδικά η 1100 και η 11-87 πιστεύω είναι όπλα που δεν ξαναβγαινουν. Προχθές πούλησε ένα φιλαράκι εδώ μια 1100 αγορασμένη $300 πριν πέντε χρόνια σε πολύ καλή κατάσταση για $500 γίνεται άραγε το ίδιο με αλλά όπλα. Αν είχαμε στο νησί καρτερίσια κυνηγια θα χα βάλει και γω μια 1100 στον οπλοβαστο.
Κωνσταντινε κι εγώ για καρτέρι το θέλω και καμμία εκατοστή μερακλήδικες τουφεκιές το χρόνο με την 76 εκ κάννη Φουλ τσοκ. Είπα να του δώσω φέτος την περιποίηση που του αξίζει μετά από τόσα πολλα κυνήγια μαζί

Status
Not open for further replies.
Back