Remington v3 field sport
40m ( measured distance)
3* mother choke
33gr no 7.5
find the closest gas station near me
40m ( measured distance)
3* mother choke
33gr no 7.5
Κέντημα!Remington v3 field sport
40m ( measured distance)
3* mother choke
33gr no 7.5
Remington v3 field sport
40m ( measured distance)
3* mother choke
33gr no 7.5
Εργαλείο τι έφτιαξεRemington v3 field sport
40m ( measured distance)
3* mother choke
33gr no 7.5
τη 1100 την εχωαπο το 1987 και την 1187 απο 1993 φερμενες απο αμερικη δεν της πειραζωετσι και αλλιως στα τοσα χρονια 3εξωλκεις εχω αλλαξεικαι αν μουχει κανει 10εμπλοκες ζητημα ειναι για μενα δν αξιζι να χαλασω την κανη ολο και κατι θα γινει με το ζεσταμα κολημα του ποτηριουΜαλακια εκανες θα επρεπε να της βαλεις μια κανη απο ρεμι η μοσυ που περνει και πολυ φτιαξημο οπως εχουν κανει πολοι μεσα σε αυτους και εγω
Ναι παυλο.Ιδιογόμωση Τόλη ;
Είναι κλειστή αλλά ότι μπει εκει μέσα... σουρωτήρι!Τασο ειναι υπερβολικα κλειστη.
Θα τη ριξω με 4 αστρα να χτυπησουμε και τιποτα
Remington v3 field sport
40m ( measured distance)
3* mother choke
33gr no 7.5
find the closest gas station near mΚαλησπεα και παλι.Αυτα ειναι τα διαπιστευτηρια μιας Remi για οσους ενδιαφερομενους θελουν να εχουν χειροπιαστες αποδειξεις που σκεπτονται να επιλεξουν καποια στιγμη στην αγορα τους μια Remi.Mπραβο και σε ευχαριστουμε .Επιβεβαιωνεται και οσα και εγω προσωπικα ειχα αναφερθει για τη βλητικη αποδοση της 1187 .
Τα πουλάκια Τόλη είναι ζωγραφισμένα πριν την τουφεκιά ή μετά;;Remington v3 field sport
40m ( measured distance)
3* mother choke
33gr no 7.5
στα καθιστά φωτιά είσαι
Από την κάννη και με ερώτηση στην εταιρεία με βάση τον αριθμό στη βάσηΠως μπορεί κάποιος να καταλάβει το έτος κατασκευής μιας ρεμι?
Με το καλο!Σύντομα μια 870 θα ειναι στα χέρια μου. Είσαι τέλεια φίλα. Τις λατρεύω γιατί μ αυτές μεγάλωσα αλλά να παίρνουμε και κατι
Μασουρι Στολη το εργαλειο!!!κάνε αν θες μια δοκιμή στα 25μ. 4* no 9 32gr και ανέβασε τη να τη δουμε!!Remington v3 field sport
40m ( measured distance)
3* mother choke
33gr no 7.5
ΧμΗ ελαστικότητα της κάννης (σύνθεση μετάλλου), ο ιδιοσυντονισμός, η αρχιτεκτονική (κώνος/αυλός/τσοκ) και το βάρος (τοιχώματα κάννης/βάρος όπλου) είναι αυτά που κάνουν μια Remington να υπερέχει. Από κοντά και οι κάννες της Hastings όσο και της Verney Carron μετά την εξαγορά της πρώτης από τη δεύτερη. Λειτουργικά η Remington βελτιώθηκε. Ίσως η επιθυμητή λύση να είναι αυτή στη φωτογραφία: