Altair Lusso
Banned
Για τα 25 μέτρα, καλός είσαι
συμφωνω.Ιδιογόμωση λίγα μέτρα με σφιχτό τσοκαρισμα πυκνότητα σκαγιων στα Νο9 33γρ,,δηλαδή περιμένατε κάτι διαφορετικό η λιγότερο ;
Αν μπορείς βάλε δοκιμές με εμπορικά Τόλη να δούμε
Από καθαρή απορία και μόνο, αν δηλαδή δεν ήταν διασποράς το φυσίγγι, πως θα ήταν η τουφεκιά; Τα 25 μέτρα για τουφεκιά με διασποράς δεν τα θεωρείς και λίγα. Ιδιογομωτής δεν είμαι και η εμπειρία μου αναλώνεται μόνο σε φυσίγγια εμπορίου, αλλά αν μου έδειχναν αυτή την τουφεκιά, δεν θα περνούσε ποτέ απο το μυαλό μου ότι είναι φυσίγγι διασποράς. Προσωπικές απόψεις πάντα και εντελώς φιλικά.Ιδιογόμωση λίγα μέτρα με σφιχτό τσοκαρισμα πυκνότητα σκαγιων στα Νο9 33γρ,,δηλαδή περιμένατε κάτι διαφορετικό η λιγότερο ;
Αν μπορείς βάλε δοκιμές με εμπορικά Τόλη να δούμε
Οκ φίλε Pavlos. Κατανοώ απολύτως αυτά που έγραψες και συμφωνώ.Η τουφεκιά θα ήταν μπάλα για τους παραπάνω λόγους που είπα,,, ούτε εμένα δεν θα μου έκανε για φυσιγγι διασποράς είναι η αλήθεια αλλά επειδή έχω δει τουφεκιές που έχω ρίξει ο ίδιος με V3 και εμπορικά φυσίγγια δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε εδώ ( ιδιογόμωση ) οπότε δεν είναι το όπλο αλλά το φυσίγγι στην προκειμένη περίπτωση
Από την άλλη τώρα δεν ξέρω τι στήσιμο έχει κανει ο Τόλης στο φυσιγγι,,μπορεί να μην είναι μια τόσο διασποράς γι'αυτό λέω να δοκιμάσει εμπορικά που ρίχνουμε οι περισσότεροι είτε με διασπορεα είτε με συγκεντρωτηρα να έχουμε καλύτερη εικόνα
Σε ποιο φυσιγγι αναφερεσαι οταν λες οτι "δεν το λες διασπορας...."? Στο S&B? Γιατι το εχω στο πλανο να το αγορασω για δοκιμη!Δεν το λες διασποράς αυτό το φυσιγγι, μιας κ εχει τύχει να το δοκιμάσω κ εγώ... Όπως λέει κ ο Lusso δεν αρκεί ένα κυαθιο διασπορεα για να φτιαχτεί αυτόματα κ ένα φυσιγγι διασποράς... Θελει δοκιμή κ αντίληψη πόσο πρέπει να το φορτώσεις κ να το πατήσεις το φυσιγγι για να πάρεις ένα φυσιγγι διασποράς...
Παυλο ποια είναι η γνώμη σου εσένα για την τουφεκια της ν3 ?
Προσωπικά δυστυχώς δεν έχω άποψη, δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία ακόμα να το ρίξω αυτό το όπλο αν κ το θέλω πολύ...
Λαθος καταλαβα! ΕυχαριστωOχι Αλεξ, σε αυτο που δοκιμασε ο Τολης κ ανεβασε στα 25 μετρα με τη V3... Ειναι πολυ σφιχτο για διασπορας το συγκεκριμενο, αυτο εννοουσα...