Μπορεί να μην το έλεγαν αλλά τα όπλα έχουν σφραγίδα πάνω στη κάννη ότι κατασκευαζονται στην Τουρκία.Δεν ξερω τι εγραφε, ξερω ομως πολυ καλα απο πρωτο χερι οτι το εσπρωχνε ως δηθεν Αμερικανικο,
Το τουρκια δεν το ελεγαν ουτε για αστειο.
Μπορεί να μην το έλεγαν αλλά τα όπλα έχουν σφραγίδα πάνω στη κάννη ότι κατασκευαζονται στην Τουρκία.Δεν ξερω τι εγραφε, ξερω ομως πολυ καλα απο πρωτο χερι οτι το εσπρωχνε ως δηθεν Αμερικανικο,
Το τουρκια δεν το ελεγαν ουτε για αστειο.
Τι έγινε χθες στο κυνήγι; Σταθήκαμε τυχεροί;
Εγώ είχα ένα τέτοιο και όταν το φορούσα δεν μπορούσα να πετύχω τίποτα έκανε και εμπλοκέςΩραίο καπελάκι. Τι μάρκα είναι;
Recall?
Ruptured?
Ο ανάδρομος Ερμής θα ήταν.Εγώ είχα ένα τέτοιο και όταν το φορούσα δεν μπορούσα να πετύχω τίποτα έκανε και εμπλοκές
Ασε οπότε το παίρνω δεν χτυπάω τίποτα και το έχω χαρακτηρίσει σαν γρουσούζικο 35€ καπέλο και με μεμβράνη Οταν λέω στον φίλο μου θα φορέσω και το καπέλο μου ωραία εγώ πάω αλλού και εσύ πήγαινε όπου θεςΟ ανάδρομος Ερμής θα ήταν.
Προσοχη,ο οπαδισμος τυφλωνει...
Το ζήλεψες ε ?Ωραίο καπελάκι. Τι μάρκα είναι;
Recall?
Ruptured?
Πολύ υσηχια , δεν φάνηκε τίποτα ούτε απο μακριά , την επόμενη φορά υγεια να έχουμε .Τι έγινε χθες στο κυνήγι; Σταθήκαμε τυχεροί;
35 ευρω ???Ασε οπότε το παίρνω δεν χτυπάω τίποτα και το έχω χαρακτηρίσει σαν γρουσούζικο 35€ καπέλο και με μεμβράνη Οταν λέω στον φίλο μου θα φορέσω και το καπέλο μου ωραία εγώ πάω αλλού και εσύ πήγαινε όπου θες
Η εμπάθεια επίσης.Προσοχη,ο οπαδισμος τυφλωνει...
Εγω αλλες πληροφοριες εχω ρεΠολύ υσηχια , δεν φάνηκε τίποτα ούτε απο μακριά , την επόμενη φορά υγεια να έχουμε .
Τίποτα σου λεω , ουτε σκίουρος δεν πέρασε.Εγω αλλες πληροφοριες εχω ρε
Αυτη εσυ δεν την βαρεσες;
ΚΙ αυτο ισχυει σιγουρα...Απλως το ερωτημα που τιθεται ειναι:Η εμπάθεια επίσης.
καλάμι 3D μεμβράνη αδιάβροχο και μάλιστα made in USA μέσα35 ευρω ???
Μικρέ δεν πας πιο κάτω να παίξεις με τα καπάκια της μπύρας ; …ΚΙ αυτο ισχυει σιγουρα...Απλως το ερωτημα που τιθεται ειναι:
"Ειναι ολοι οι υπολοιποι που γραφουν για τα ελαττωματα της Remington εμπαθεις ως προς την εταιρεια,ή μηπως εσυ δεν θες να τα παραδεχθεις επειδη εισαι οπαδος της και σου χαλαει το μυθο που εχεις φτιαξει μεσα στο κεφαλι σου?"
Το καπελάκι;καλάμι 3D μεμβράνη αδιάβροχο και μάλιστα made in USA μέσα