Remington Team

Από πόνο άλλο τίποτα…
Πονο στη τσέπη
Πόνο στην εμπλοκή
Πόνο από κούραση που κουβαλάς τον εργαλείο φόρο
Πόνο στον οπλουργό
Να συνεχίσω;
Εχεις φάει πίκρες και εσυ καημένε μου … άντε να δούμε πως θα το ξεπεράσετε τοοο……. που σας έχει ρίξει η θρυλική Ρεμ . 😂

Παίδες, αν σας είναι εύκολο, μην το συνεχίζετε άλλο. Εμπεδώσαμε τι θέλετε να πείτε και οι δύο πλευρές. Εκτός ότι χαλάσετε τελείως την ενότητα, έγινε και κουραστική η όλη φάση. Όποιος θέλει να αγοράσει Remington ας αγοράσει και σε όποιον δεν αρέσει, ας μην αγοράσει. Απλό είναι.

τα σκοτωματα ρεμινγκτον σε όλες τις αποστάσεις σχεδόν, είναι κάτι που δε καταλαβαίνει η μεγάλη πλειοψηφία.
Και αυτοί οι λίγοι που τα αντιλαμβάνονται δεν παίρνουν Rem αλλά ψάχνουν υποκατάστατα.
Σωστά;

Και αυτοί οι λίγοι που τα αντιλαμβάνονται δεν παίρνουν Rem αλλά ψάχνουν υποκατάστατα.
Σωστά;
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν και αναγκάστηκα κάποιο θα ξανακυλησουν αν δε συμβιβαστουν με το χειρότερο και εγώ θα είμαι ένας από αυτούς σίγουρα αν δεν ικανοποιηθώ όπως θέλω από το τωρινό μου όπλο γιατί δεν το έχω βιώσει ακόμη.

Αν στον κοσμο υπηρχαν μονο αντρες και μονο μια γυναικα
Μια!
Ολοι θα ηθελαν αυτην και θα σκοτωνονταν ποιος να την παρει!
Δεν θα υπηρχαν επιλογες για να διαλεξεις οποταν θα διαλεγες αυτην
Στο τελος αρκετοι θα το γυριζαν στο πουσλικι γιατι δεν θα ηταν αρκετη

Εφοσον υπαρχουν ομως πολλες ο καθε ενας διαλεγει αυτην που γουσταρει και του κανει τα κεφια για γυναικα του!

και στα οπλα ετσι ειναι
Διαλεξε λοιπον οτι σαν κανει το κεφι
Καποιος θελει το α καποιος το β
Μην χαλιεστε για τα οπλα
Το τι περνει ο καθε ενας απο το οπλο του το ξερει μονο εκεινος
Αυτο εχει σημασια
Αν σε καποιον αλλον δεν κανει τι σημασια εχει;

Αν στον κοσμο υπηρχαν μονο αντρες και μονο μια γυναικα
Μια!

Ολοι θα ηθελαν αυτην και θα σκοτωνονταν ποιος να την παρει!
Δεν θα υπηρχαν επιλογες για να διαλεξεις οποταν θα διαλεγες αυτην
Στο τελος αρκετοι θα το γυριζαν στο πουσλικι γιατι δεν θα ηταν αρκετη

Εφοσον υπαρχουν ομως πολλες ο καθε ενας διαλεγει αυτην που γουσταρει και του κανει τα κεφια για γυναικα του!

και στα οπλα ετσι ειναι
Διαλεξε λοιπον οτι σαν κανει το κεφι
Καποιος θελει το α καποιος το β
Μην χαλιεστε για τα οπλα
Το τι περνει ο καθε ενας απο το οπλο του το ξερει μονο εκεινος
Αυτο εχει σημασια
Αν σε καποιον αλλον δεν κανει τι σημασια εχει;
Έχουμε νικητή ! Μια η Ρεμ , πολλοί αυτοί που την θέλουν … και μερικοί στην γωνία που την βρίσκουν «αλλιώς» .
ΥΓ : και όλοι ξέρουμε ποιος είναι ποιος . 🤣

Η Remington προ λίγων ετών προσέφερε στον Αμερικανικό στρατό το ACR, ένα εκπληκτικό όπλο (σχεδιαστικά άλλης εταιρείας η οποία πλέον έχει περάσει στο fund που ανήκει η Bushmaster (παραγωγή όπλων για το ευρύ κοινό/πολίτες) και η Remington (προσανατολισμένη σε παραγωγή πολεμικού υλικού κυρίως).

Στις δοκιμές το ACR παραγωγής Remington ξεπέρασε μεγαθύρια όπως το FN-Scar της Herstal και νέα παράγωγα της H&K.

Το συμβόλαιο φάνταζε σιγουράκι για τη Rem...στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι απεσταλμένοι του στρατού ρώτησαν πόσα όπλα μπορεί να αποδώσει η Remington τον χρόνο...η απάντηση ήταν αποκαρδιωτική με μέρικές εκατοντάδες παραγώμενα τουφέκια ανά έτος (αν θυμάμαι καλά ~400) εξαιτίας της κατάστασης της εταιρείας πράγμα που δεν ικανοποιούσε τους επιτελείς.

Το πρόγραμμα ακυρώθηκε και οι Αμερικάνοι ακόμα πελαγοδρομούν ανάμεσα σε εταιρείες και διαμετρήματα.

Προσωπικό συμπέρασμα;

Η Remington ακόμη και σήμερα μπορεί να παράξει εκπληκτικά όπλα τόσο από άποψης σχεδιαστικής όσο και από άποψης τεχνολογίας υλικών.
Ίσως οι χαρτογιακάδες που την φαλήρησαν να πάρουν πόδι με τη νέα ηγεσία και όταν τα τεχνο-οικονομικά της το επιτρέψουν να ξαναβγάλει νέες σειρές όπλων που θα είναι αντάξιες της κληρονομιάς του ονόματος. Η ανάκαμψη που λέει και ο kollias μου φαίνεται ρεαλιστικό σενάριο μιας και η ζήτηση για όπλα είναι αυξημένη και στη πολιτική και στη στρατιωτική αγορά. Το έδαφος είναι γόνιμο για να κάνει την επιστροφή της.

Η Remington προ λίγων ετών προσέφερε στον Αμερικανικό στρατό το ACR, ένα εκπληκτικό όπλο (σχεδιαστικά άλλης εταιρείας η οποία πλέον έχει περάσει στο fund που ανήκει η Bushmaster (παραγωγή όπλων για το ευρύ κοινό/πολίτες) και η Remington (προσανατολισμένη σε παραγωγή πολεμικού υλικού κυρίως).

Στις δοκιμές το ACR παραγωγής Remington ξεπέρασε μεγαθύρια όπως το FN-Scar της Herstal και νέα παράγωγα της H&K.

Το συμβόλαιο φάνταζε σιγουράκι για τη Rem...στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι απεσταλμένοι του στρατού ρώτησαν πόσα όπλα μπορεί να αποδώσει η Remington τον χρόνο...η απάντηση ήταν αποκαρδιωτική με μέρικές εκατοντάδες παραγώμενα τουφέκια ανά έτος (αν θυμάμαι καλά ~400) εξαιτίας της κατάστασης της εταιρείας πράγμα που δεν ικανοποιούσε τους επιτελείς.

Το πρόγραμμα ακυρώθηκε και οι Αμερικάνοι ακόμα πελαγοδρομούν ανάμεσα σε εταιρείες και διαμετρήματα.

Προσωπικό συμπέρασμα;

Η Remington ακόμη και σήμερα μπορεί να παράξει εκπληκτικά όπλα τόσο από άποψης σχεδιαστικής όσο και από άποψης τεχνολογίας υλικών.
Ίσως οι χαρτογιακάδες που την φαλήρησαν να πάρουν πόδι με τη νέα ηγεσία και όταν τα τεχνο-οικονομικά της το επιτρέψουν να ξαναβγάλει νέες σειρές όπλων που θα είναι αντάξιες της κληρονομιάς του ονόματος. Η ανάκαμψη που λέει και ο kollias μου φαίνεται ρεαλιστικό σενάριο μιας και η ζήτηση για όπλα είναι αυξημένη και στη πολιτική και στη στρατιωτική αγορά. Το έδαφος είναι γόνιμο για να κάνει την επιστροφή της.
Μην τους τα λες έτσι απότομα , θα πέσουν να σε φάνε τα καφενεία .

Αφού δεν σκοτώνουν τα μπενέλι γιατι να σκοτώνουν τα Rem; Δεν κατάλαβα ας απαντήσει κάποιος παρακάτω σε σχόλιο .yelling.

View attachment 92149
Εχουν καποιες ομοιοτητες, για παραδειγμα ειναι και οι δυο οικολογικες με διαφορετικο τροπο.....

Ίσως οι χαρτογιακάδες που την φαλήρησαν να πάρουν πόδι
με τη νέα ηγεσία και όταν τα τεχνο-οικονομικά της το επιτρέψουν να ξαναβγάλει νέες σειρές όπλων που θα είναι αντάξιες της κληρονομιάς του ονόματος.
Οταν και αν οι χαρτογιακαδες φυγουν και αν βγαλει ξανα οπλα ανταξια, τα ξαναλεμε.
Προς το παρον μονο συμπαθεια για την κακομοιρα τη συγχωρεμενη.

Back