Το θέμα δεν ειναι η τιμή αλλά η αξιοπιστία και 800€ να την είχε αφού δεν δουλεύει σωστά τι να την κάνω; Αντίθετα η sx4 που κοστίζει 1100€ δουλεύει ρολόιΑν η V3 ήταν φτηνότερη θα την έπαιρνα. Πρέπει να ρίξει τις τιμές. 1500 όχι. 1100 ναι. Σαν SX4.
Το θέμα δεν ειναι η τιμή αλλά η αξιοπιστία και 800€ να την είχε αφού δεν δουλεύει σωστά τι να την κάνω; Αντίθετα η sx4 που κοστίζει 1100€ δουλεύει ρολόιΑν η V3 ήταν φτηνότερη θα την έπαιρνα. Πρέπει να ρίξει τις τιμές. 1500 όχι. 1100 ναι. Σαν SX4.
Ξερεις γιατι ρωταω ?Όχι στη κανη
Σωστος.... και 800€ να την είχα αφού δεν δουλεύει σωστά τι να την κάνω;
Στο αν δεν δουλεύει σωστά, έχω κάποιες επιφυλάξεις. Με καλύτερη τιμή θα το ρισκαρα με την έκδοση pro. Βέβαια είναι και το θέμα της αντιπροσώπευσης. Δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Την έχω πάρει με στραβό μάτι. Καταρχήν δεν έχει όπλα. Από κει και πέρα θεωρητικά μιλαω κι εγώ. Ο Καλκατζακος που έχει όπλο, δεν είναι αντιπρόσωπος.Το θέμα δεν ειναι η τιμή αλλά η αξιοπιστία και 800€ να την είχε αφού δεν δουλεύει σωστά τι να την κάνω; Αντίθετα η sx4 που κοστίζει 1100€ δουλεύει ρολόι
αυτή την verca max την βλέπω ενα χρόνο τώρα και για να μην εχει πουληθεί μπορεί να εχει και κανενα χουζούρι αυτές μερικές είχαν πρόβλημα στην εφαρμογή βάση με κανη, Έχει v3 τώρα 3/4 στο car από 750 έως 850 και μια verca max 950
Ο Βαγγέλης τι σου είπε να την πάρεις;Στο αν δεν δουλεύει σωστά, έχω κάποιες επιφυλάξεις. Με καλύτερη τιμή θα το ρισκαρα με την έκδοση pro. Βέβαια είναι και το θέμα της αντιπροσώπευσης. Δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Την έχω πάρει με στραβό μάτι. Καταρχήν δεν έχει όπλα. Από κει και πέρα θεωρητικά μιλαω κι εγώ. Ο Καλκατζακος που έχει όπλο, δεν είναι αντιπρόσωπος.
Κοίταξε όσο περνάει ο καιρός όπως εξελίσεται η κατάσταση οικονομικά θα βλέπεις όπλο πάνω απο 500€ και δε θα πωλείται από τα αυτογεμη γιατί απλά όλοι σίγουρα έχουν και στη πλειοψηφία δεν περισσεύουν ,προσωπικά θεωρώ πολύ υψηλές τις τιμές αυτές που πλησιάζουν το 1000αρικο για οποιοδήποτε αυτογεμές της σειράς μεταχειρισμένο ας έχει καινούργιο και 2500 ,όπως υψηλές βλέπω τα 600/700 για όπλα 30/40 χρόνων .Μετά σου λέει γιατί πουλάνε οι Τούρκοι όπλα.Η verca max όπως και η 304 αλλά και η 1100 g3 αδικήθηκαν πολύ από την αγορά χωρίς σοβαρό λόγο.αυτή την verca max την βλέπω ενα χρόνο τώρα και για να μην εχει πουληθεί μπορεί να εχει και κανενα χουζούρι αυτές μερικές είχαν πρόβλημα στην εφαρμογή βάση με κανη
Είπε όχι. Αλλά ποιός ακούει τους οπλουργούς;Ο Βαγγέλης τι σου είπε να την πάρεις;
Όταν πρόκειται για Rem δεν ρωτάμε οπλουργο.
Τον Giorgosk ρωτάμε !
Μήπως λόγω της διόγκωσης σφηνωνε στην θαλάμη και από το ζόρι να γίνει εξολκευση έσκιζε τον παφυλα?Καλησπέρα. Όπως έγραψα στην Κυνηγετική γωνιά, ένα παιδί έφερε σήμερα στο σκοπευτήριο μια Remington 1100 cal.410 καινούργια για να την δοκιμάσει. Από τα πρώτα 3-4 φυσίγγια άρχισε τις εμπλοκές !!! Δεν πετούσε τον ριγμένο κάλυκα, ενώ το κλείστρο άνοιγε, ο εξολκέας έσκιζε τον μεταλλικό πάφυλα στην στεφάνη. Σε μερικούς μάλιστα είχε φύγει και το καψούλι και είχε πέσει μέσα στην βάση της καραμπίνας, ενώ σε άλλους ήταν μισοβγαλμένο. Τα φυσίγγια που έριχνε ήταν τα RIO cal.36(410) magnum 19 gr. Αφού γινόταν αυτό, άλλαξε φυσίγγια και δοκίμασε τα αντίστοιχα magnum της NSI. Και με αυτά όμως το πρόβλημα συνεχίστηκε με τον ίδιο τρόπο. Με αποκορύφωμα στο 3ο ή 4ο φυσίγγι NSI να αποκολληθεί και να εξολκευθεί ο μεταλλικός πάφυλας, και να μείνει ο πλαστικός σωλήνας του κάλυκα μέσα στη θαλάμη !!! Εκεί τα παράτησε (αφού είχε φτάσει μετά βίας στον 3ο βατήρα), και συνέχισε με την κανονική του (12αρα) καραμπίνα, μια Α400.
Σημειωτέον ότι σχεδόν σε όλους τους ριγμένους κάλυκες ο μεταλλικός πάφυλας ( ψηλό μέταλλο 16mm αφού ήταν magnum) ήταν εμφανώς διογκωμένος.
Φεύγοντας πήρα από τα καλάθια 3 κάλυκες που βρήκα, για να τους βγάλω φωτογραφία.
View attachment 92520
View attachment 92521