Κουτί και μαστορικο μεροκάματο
Κουτί και μαστορικο μεροκάματο
Οι ιταλοί το έχουν το σύστημα αερίων με βελόνες στην Μ4 εδώ και πόσα χρόνια μόνο που έχει καννη με ουρά απλό κλείστρο κ το ελατήριο στο κοντακι και απλη σκανδαλη σε σχέση με την v3 που έχει λιγότερα ποιο πολυπλοκη σκανδαλη και κλείστροΚαλά είπε και κάτι παπαριες κορυφαίες μέσα ότι το 11-87 ήταν η εξέλιξη στον μηχανισμό αερίων και η V3 το μέλλον στον μηχανισμό αερίων το ότι δεν το έχουν βάλει ούτε οι Ιταλοί σε άλλα όπλα δεν το σχολίασε και ένα λόγος είναι το αυξημένο βάρος που έχει ή κάνη βάζοντας έξτρα μέταλλο από κάτω. Και δείτε τη απλά που λύνεται αλλά το κλείστρο δεν το ακούμπησε καθόλου θα είχε ξεχάσει το βαλιτσάκι με τα εργαλεία για αυτό . Και δυο χρόνια εγγύηση μόνο μετά ο θεός βοηθός.
Παναγιώτη κανένα όπλο σε όσες παρουσιάσεις έχει κάνει δεν το λύνει μέχρι τελευταίο πυρακι. Μέχρι εκεί τα λύνει όλα, από όσο θυμάμαι δηλαδή. Έπειτα νομίζω ότι αυτός ο μηχανισμός αερίων έχει το βάρος ανάμεσα στα χέρια σε αντίθεση με όλα τα άλλα που το βάρος είναι μπροστά στην πάπια. Αν έχει αγοράσει κάποιος την προ ας μιλήσει για τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει, εγώ δεν έχω άποψη. Για το μοντέλο της Ρεμί που έχω άποψη μιλάω και λέω τη γνώμη μου. Γνώμη χωρίς γνώση για μένα δεν έχει καμία ουσία. Προσωπικά πάντως, όπλο αερίων δε θα ξανά αγοράσω ποτέ. Δεν μπορώ να βρω ούτε έναν λόγο να το κάνω.Καλά είπε και κάτι παπαριες κορυφαίες μέσα ότι το 11-87 ήταν η εξέλιξη στον μηχανισμό αερίων και η V3 το μέλλον στον μηχανισμό αερίων το ότι δεν το έχουν βάλει ούτε οι Ιταλοί σε άλλα όπλα δεν το σχολίασε και ένα λόγος είναι το αυξημένο βάρος που έχει ή κάνη βάζοντας έξτρα μέταλλο από κάτω. Και δείτε τη απλά που λύνεται αλλά το κλείστρο δεν το ακούμπησε καθόλου θα είχε ξεχάσει το βαλιτσάκι με τα εργαλεία για αυτό . Και δυο χρόνια εγγύηση μόνο μετά ο θεός βοηθός.
Δεν είναι το χαβιάρι μπελουγκα για όλους (125 γραμμάρια-1100€ ) .Κουτί και μαστορικο μεροκάματο
Για συλλέκτες και πελουσιους μόνοΔεν είναι το χαβιάρι μπελουγκα για όλους (125 γραμμάρια-1100€ ) .
Ποιότητα Μόνο !Για συλλέκτες και πελουσιους μόνο
Ασχετο με τα οπλα
Χαβιάρι τα πληρώνουμε εδώ στην Ελλάδα τα remington, εσείς εκεί μια χαρά τιμές έχετε....Δεν είναι το χαβιάρι μπελουγκα για όλους (125 γραμμάρια-1100€ ) .
Ασχετο με τα οπλα
Αλλα πιασε ενα κιλο ρε Γιωργη
Να υποθέσω απο τα λεγόμενα σου ότι δεν έχεις ΡΕΜ ..Πς
Ουτε εχω δοκιμασει ουτε προκειται οππιοδηποτε χαβιαρι!
Ουτε το αλλο το σουσι που λενε που ειναι ωμο ψαρι
Ποσο μαλλον να πληρωσω (ακομη και να μπορουσα) τετοια χρηματα για μια κουταλια φαι
Αλλα αμα θες ελα να φαμε μια καπνιστη ρεγγα με το αυγοταραχο της να λιγδωσει τα αντερο και ενα πιατο φασολια με ζυμωτο ψωμι , ενα μεγαλο κρεμμυδι και ουτε την σκονη μας μας δεν θα πιανει το μπελουγκα
Ιδια περίπου τιμη έχουν και εδώ.Χαβιάρι τα πληρώνουμε εδώ στην Ελλάδα τα remington, εσείς εκεί μια χαρά τιμές έχετε....
Δεν εχουμε καραμπινες φιλε στην Κυπρο1 κιλό να το βάλουμε στα κρακεράκια και αν δεν μας αρέσει το βάζουμε σε ενα ταψι να το ρίξουμε να φάνε τα γατιά...
Να υποθέσω απο τα λεγόμενα σου ότι δεν έχεις ΡΕΜ ..
870 μήπως?Δεν εχουμε καραμπινες φιλε στην Κυπρο
Ειναι απαγορευμενα οπλα
Δεν εχω ιδεα απο καραμπινες περαν οσων αναφερετε οι συναδελφοι εδω και στην παρεα
Η αληθεια ομως οτι μια επαναληπτικη της ρεμ που βλεπω συχνα στις ταινιες την λατρευω τουλαχιστον οπτικα
Μην με ρωτησεις πιο μοντελο ειναι γιατι δεν ξερω!
Νομιζω το 11-87 αλλα ισως και να λεω μαλακιες
Αυτο!!!870 μήπως?
13.000.000 τεμάχια έχουν παραχθεί εως τώρα και συνεχίζει. Ποία άλλη λέξη εκτός απο την λέξη Θρύλος αρμόζει για αυτη την εταιρία ?Αυτο!!!
Σωστος
Σας παρακολουθω αρκετες μερες σχετικα με το θεμα και δεν λαμβανω μερος σκοπιμαΠοία άλλη λέξη εκτός απο την λέξη Θρύλος αρμόζει για αυτη την εταιρία ?
Θρήνος.Ποία άλλη λέξη εκτός απο την λέξη Θρύλος αρμόζει για αυτη την εταιρία ?
Για τα θηραματα......Θρήνος.
Είναι όπως μερικές φορές βλέπεις στον δρόμο ζευγάρια που ο ομορφάντρας έχει δίπλα του μια «σαύρα» ..ως κυνηγοί λοιπόν μας παρομοιάζω με τον ομορφάντρα … κάποιοι προτιμούν τις άσχημες , τι να κάνουμε τώρα ;…Σας παρακολουθω αρκετες μερες σχετικα με το θεμα και δεν λαμβανω μερος σκοπιμα
Θρυλος ειναι φυσικα
Ποιος μπορει να το αμφιςβητησει αυτο;
Μιλαμε για ονομα βαρυ σαν ιστορια!
Αλλα δεν θα αρεσει σε ολους με το ζορι ρε φιλε
Ειναι οπως εδω με τα beretta browing
Η στην Ελλαδα οπως τα beretta benelli
Η με τα αλυσόπριονα Husgvarna-stihl
Ολα βαρια ονοματα στον χωρο τους ολα με τεραστια προσφορα και μοντελα κορυφη και ολα εχουν τους θιασωτες τους και αυτους που δεν τα προτιμουν
Ειναι κανονας της αγορας ειδιξα σε στα μεγαλα ονοματα σε οποιοδηποτε χωρο και αν ανηκουν
Ο καθε ενας συναδερφος εχει τα δικα του κριτηρια και θελω
Ο καθε ενας ειναη εκευθερος να προτιμα οποια μαρκα γουσταρει
Εσυ θελεις το ρεμι αλλος θελει αλλο και παει λεγοντας
Απλα
Πραματα
Για όσους δεν έχουν ρεμ … συμπονώ.Θρήνος.
Δεν υπάρχει σωτηρία .Για τα θηραματα......