Αεροπλανάκι είναι το 56 η ουρά του κλείστρου δηλσδη.Καλησπέρα σε όλη την παρέα ...
Μια ερώτηση .. το 44 ή πεταλούδα ή αεροπλανάκι όπως το λένε .. ποιος είναι ο ρόλος του στη λειτουργία του όπλου...?
View attachment 92948
Γιατί δεν την έβαλες εδώ να τη δούμε ,γιατί την πέταξες για τόσα λίγα.καταφερα και πουλισα τη ρεμικρον βε3 που είχα Πάρη πριν 3 χρονια με πεθανε στις εμπλοκες και στις ζινιες απο την αρχη
Τη σκοτοσα για 250€
Διστιχως τη σπεσιαλ λουσο τη ραφαελο δε μου την έδινε να την αγορασω πισω αυτός που την πουλισα τοτε
Τωρα παω με δανικό οπλο για λαγω φετος ένα μπαικαλακη και κανω οικονομίες για βενελλι παλι πρωτα ο Θεός!!!!!!!! Και ξέρω ψωμι!!!!!
Γιατη δε μπορω να κοροιδεψω αλλονΓιατί δεν την έβαλες εδώ να τη δούμε ,γιατί την πέταξες για τόσα λίγα.
Έχω συναντήσει και εγώ στο σκοπευτήριο μια που έκανε πολλές εμπλοκές αλλά πιστεύω διορθώνονται.Γιατη δε μπορω να κοροιδεψω αλλον
ένα οπλο με τόσα προβλιματα για παλιοσεδερα εινε
Το σπείρωμα είναι 0.130" x 6-48 TPI και δεν είναι μετρικό.Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα ...
Μήπως γνωρίζει κάποιος το σπείρωμα της σκοπευτικής ακίδας της 1187 τι μέγεθος έχει..? 2,6 mm ή 3 mm.. ?
Να μείνεις με το baikalακι. Είναι ότι καλύτερο.καταφερα και πουλισα τη ρεμικρον βε3 που είχα Πάρη πριν 3 χρονια με πεθανε στις εμπλοκες και στις ζινιες απο την αρχη
Τη σκοτοσα για 250€
Διστιχως τη σπεσιαλ λουσο τη ραφαελο δε μου την έδινε να την αγορασω πισω αυτός που την πουλισα τοτε
Τωρα παω με δανικό οπλο για λαγω φετος ένα μπαικαλακη και κανω οικονομίες για βενελλι παλι πρωτα ο Θεός!!!!!!!! Και ξέρω ψωμι!!!!!
πχΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα ...
Μήπως γνωρίζει κάποιος το σπείρωμα της σκοπευτικής ακίδας της 1187 τι μέγεθος έχει..? 2,6 mm ή 3 mm.. ?
Άνοιξες και εσυ τώρα κουβέντα για tpi ... εδω στα τέλη του 2024 και ακούς ακόμα περιγραφές τυπου Ιταλικό, Αγγλικό, Αμερικανικό ... Γιαπωνέζικο , Περουβιανό , Κολομβιανό ....πχ
https://www.amazon.com/gp/product/B00K0LBCHE/ref=ask_ql_qh_dp_hza
0.130" x 6-48 TPI (threads per inch)
Αυτό μου είχε πεί και ο "Γιατρός των Οπλων" που του πήγα το δικό μου 11-87, με ανταλλακτικό από ΗΠΑ, να μου αλλάξει. Είχε σπάσει το ενα αυτάκι, από την αριστερή πλευρά αλλά δεν είχα πρόβλημα στις βολές.Μάλλον για να στηρίζεται η πάπια.
Τραυματισμενα βλεπω, και η benelli μπορει να το καταφερει αυτο.......