Στην αντιπροσωπεία εδώ ρώτησες; Εγώ είχα βρει για την V3 μου σε δύο παραλλαγές, δάσους και βάλτου.Μετά από πολύ καιρό, βρήκα κοντάκι και πάπια συνθετικά για την 1187 και τα παρήγγειλα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Φεβρουάριο θα έρθουν Ελλάδα.
https://gunrepaircenter.com/F403190/
https://gunrepaircenter.com/1187-xcs-syn-fe-maxx4-wblack-om/
Καλημέρα. Νομίζω ότι είχε μηχανισμό ελατηρίου το συγκεκριμένο. Τώρα αν αξίζει για χρήση... αν είναι φουλ τσοκ σε περιορίζει αρκετά συν ότι ανταλλακτικά, αν χρειαστούν, φαντάζομαι θα είναι δυσεύρετα. Για κειμήλιο αξίζει σίγουρα!Καλησπέρα στην παρέα. Φίλος έχει μια REMINGTON Mohawk-48 από Αμερική και θέλει να τη δώσει. Από φωτογραφίες είναι 1 αστέρι και στην κάννη 12GA FOR 2 3/4 OR SHORTER SHELLS. Τι λέτε αξίζει σαν όπλο γιατί ειδα σε ιστοσελίδες ότι είναι του 1973.
Το έχει ο ξάδερφος μου το έχω κυνηγήσει αρκετές φορές και το έχω δει να το κυνηγάει ο ίδιος είναι σαν μια M4 εσωτερικά αλλά όχι με την ποιότητα και το φινίρισμα της Benelli. Εχει εξαιρετικές τουφεκιές είναι ατσούμπαλο στο ζύγισμα και λίγο βαρύ. Εχει φλάντζες για το κοντάκι κάνει καμία εμπλοκή στα 28γρ και το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι το έχει σταματήσει να το παράγει και από ανταλλακτικά μόνο όσα ταιριάζουν από Benelli. Και έχει άυλο 18,7.Έχει κανείς από εδώ στο φόρουμ τη verca max να πει τις εντυπώσεις του ? Γιατί είναι από τα λίγα όπλα που δεν έχω ιδία από η καθώς δεν το έχει κανένας γνωστός μου.Και από ακούσματα πάλι ελάχιστα έχω.
Καλοφόρετα. Το κοντάκι θα έχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά βάρους. Γενικά τα Remington με πλαστικά είναι 100-150 γραμμάρια κάτω σε σχέση με τα ξύλινα.Καταφερα σήμερα και πήρα στο χερι το πακέτο. Αγορασμενο στις ΗΠΑ προ μηνών όπως είχα γραψει.
Ζύγισα την παπια και ήταν 209 γρ. έναντι 252 γρ της ξυλινης που έχει μεσα μπροστά σφηνωμένο το ελασμα σαν δακτυλίδι.
Αν, εστω, αυτό ζυγίζει αλλά 20 γρ. τοτε η συνθετική πάπια είναι ~ 23 γρ. ή 10% ελαφρύτερη.
Επίσης νομίζω ότι είναι και ελαφρά πιό στενή.
Ζύγισα και το συνθετικό κοντάκι. Βάρος 418 γρ. Αν και αυτό είναι 10% ελαφρύτερο από το ξύλινο, έχουμε άλλα 42 γρ. μείωση βάρους. Και συνολικά 23 + 42 = 65 γρ.
Το οπλο έκανε την δίαιτά του. Να δούμε πότε θα την κάνει και το αφεντικό του.
Λέγαμε από ...Δευτερα, τώρα λέμε μετά τις Γιορτές.
Επίσης να δούμε πότε θα τα βάλω επάνω.
Την έχει ο φίλος μου 10 χρόνια απροβληματιστο ντουφεκες τρομερές δεν την αλλάζει με τίποτα ...Έχει κανείς από εδώ στο φόρουμ τη verca max να πει τις εντυπώσεις του ? Γιατί είναι από τα λίγα όπλα που δεν έχω ιδία από η καθώς δεν το έχει κανένας γνωστός μου.Και από ακούσματα πάλι ελάχιστα έχω.
12 δλτ βιντεο.
Αν θες να δεις όλη την έκθεση τζάμπα δεν παίζει …12 δλτ βιντεο.
Περικοπες?????