giorgos68 14 Φεβρουαρίου 2025 #221 giorgosk said: Click to expand... Ωπα, τιιιι, βαλανε καινουργιο τσοκ??????
giorgosk 15 Φεβρουαρίου 2025 #222 giorgos68 said: Ωπα, τιιιι, βαλανε καινουργιο τσοκ?????? Click to expand... X-Full turkey της truglo .
giorgos68 said: Ωπα, τιιιι, βαλανε καινουργιο τσοκ?????? Click to expand... X-Full turkey της truglo .
mangelasakis 15 Φεβρουαρίου 2025 #223 giorgos68 said: Ωπα, τιιιι, βαλανε καινουργιο τσοκ?????? Click to expand... Αυτό παρατήρησα και εγώ. Επίσημο video της Remington που φημίζεται για τις κάννες της και έχουν aftermarket τσοκ;
giorgos68 said: Ωπα, τιιιι, βαλανε καινουργιο τσοκ?????? Click to expand... Αυτό παρατήρησα και εγώ. Επίσημο video της Remington που φημίζεται για τις κάννες της και έχουν aftermarket τσοκ;
giorgos68 15 Φεβρουαρίου 2025 #224 mangelasakis said: Αυτό παρατήρησα και εγώ. Επίσημο video της Remington που φημίζεται για τις κάννες της και έχουν aftermarket τσοκ; Click to expand... Αυτο ξεχωρησε απο το βιντεο, δεν εχουν και κανενα καινουργιο οπλο να δειξουν.
mangelasakis said: Αυτό παρατήρησα και εγώ. Επίσημο video της Remington που φημίζεται για τις κάννες της και έχουν aftermarket τσοκ; Click to expand... Αυτο ξεχωρησε απο το βιντεο, δεν εχουν και κανενα καινουργιο οπλο να δειξουν.