Ωπα, τιιιι, βαλανε καινουργιο τσοκ??????
Ωπα, τιιιι, βαλανε καινουργιο τσοκ??????
X-Full turkey της truglo .Ωπα, τιιιι, βαλανε καινουργιο τσοκ??????
Αυτό παρατήρησα και εγώ. Επίσημο video της Remington που φημίζεται για τις κάννες της και έχουν aftermarket τσοκ;Ωπα, τιιιι, βαλανε καινουργιο τσοκ??????
Αυτο ξεχωρησε απο το βιντεο, δεν εχουν και κανενα καινουργιο οπλο να δειξουν.Αυτό παρατήρησα και εγώ. Επίσημο video της Remington που φημίζεται για τις κάννες της και έχουν aftermarket τσοκ;
Πολύ ωραίο, μπραβο!
Με την v3???
Versa max φίλε.Η v3 πείρε τον δρόμο τον αγύριστο εδώ και χρόνιαΜε την v3???
Καλησπέρα. Τσοκ, μάρκα φυσιγγίων και Νο.Versa max φίλε.Η v3 πείρε τον δρόμο τον αγύριστο εδώ και χρόνια![]()
Συγχαρητήρια. Καταπληκτικές τουφεκιές.
Μπράβο φίλε πολύ καλό με τα σβησίματα της Ρεμί χαρακτηριστικά.
Ωραίο ντουφέκι την έχει φίλος μου πολλά χρόνια χωρίς προβλήματαVersa max φίλε.Η v3 πείρε τον δρόμο τον αγύριστο εδώ και χρόνια![]()
Καλημέρα φίλε.Τσοκ kicks high flyer full που σε μέτρηση στην δική μου κάννη είναι σαν Φυσίγγια 32 γραμμάρια α1 speciale lambro no 7 no 8 και f2 classic 34 γραμμάρια νο7Καλησπέρα. Τσοκ, μάρκα φυσιγγίων και Νο.
Ευχαριστώ.
Καλημέρα. Ευχαριστώ φίλε μου.Καλημέρα φίλε.Τσοκ kicks high flyer full που σε μέτρηση στην δική μου κάννη είναι σαν Φυσίγγια 32 γραμμάρια α1 speciale lambro no 7 no 8 και f2 classic 34 γραμμάρια νο7
Πόσο βγαίνει?Τσοκ kicks high flyer full που σε μέτρηση στην δική μου κάννη είναι σαν.....
Μου το έχει φέρει φιλος από Αμερική κάπου στα 80-90 ευρώ δεν θυμάμαι.Εδω στην Ελλάδα δεν υπάρχειΠόσο βγαίνει?
Μάλλον εννοεί διάμετρο στομίου.Μου το έχει φέρει φιλος από Αμερική κάπου στα 80-90 ευρώ δεν θυμάμαι.Εδω στην Ελλάδα δεν υπάρχει