Μου το έχει φέρει φιλος από Αμερική κάπου στα 80-90 ευρώ δεν θυμάμαι.Εδω στην Ελλάδα δεν υπάρχει
Στέλιο, αυτό που γράφει ο Γιάννης εννοούσα. Για την διάμετρος στομίου του τσοκ σε σχέση με την κάνη.Μάλλον εννοεί διάμετρο στομίου.
Μου το έχει φέρει φιλος από Αμερική κάπου στα 80-90 ευρώ δεν θυμάμαι.Εδω στην Ελλάδα δεν υπάρχει
Στέλιο, αυτό που γράφει ο Γιάννης εννοούσα. Για την διάμετρος στομίου του τσοκ σε σχέση με την κάνη.Μάλλον εννοεί διάμετρο στομίου.
Ναι ΓιάννηΜάλλον εννοεί διάμετρο στομίου.
Το έχω κάπου σημειωμένο.Θα το κοιτάξω και θα σου πωΣτέλιο, αυτό που γράφει ο Γιάννης εννοούσα. Για την διάμετρος στομίου του τσοκ σε σχέση με την κάνη.
Για την pro ενδιαφέρεται φίλος ....για την απλή ούτε συζήτηση δεν την θέλει με τόσα που ακούγονταιΚοίτα Ηλία τι έχω παρατηρήσει με τα λεγόμενα φίλων ,και καλίου που την έχει ακόμη.Σε άλλους βγάζει πολλά θέματα σε άλλους σπάνια τώρα γιατρούς που δεν βγάζει τι κάνει συγκεκριμένα δουλεύει ρολόι με 28γρ 30και ότι θέλεις αλλά τι έχει παρατηρήσει ο φίλος μετά τα 100 φυσίγγια δείχνει αντιλαμβάνεται ότι αρχίζει η επαναφορά του κλείστρου να γίνεται σε ποιο αργό Ρυθμό αν την αφήσει έτσι θα κάνει θέμα χρόνου εμπλοκή αν ανοίξεις το κλείστρο και ψεκάσεις λίγο wd 40 δουλεύει ρολόι για άλλα τόσα φυσίγγια .Μιλάω όχι για την pro αλλά για την κλασική v3 αυτό τι δείχνει ότι μάλλον το σύστημα αερίων που έχει μαζεύει γρήγορα μάκα γιατί άλλο θέμα δεν του κάνει ποτέ ,βέβαια της έχει κάνει εξωφρενικό καθάρισμα και λείανση γυαλί σε όλα τα εξαρτήματα .Απλά θέλει μετά τα 3/4 κουτιά οποισδήποτε ψέκασμα τω καταλαβαίνω μου λέει από τη λειτουργία του κλείστρου μόλις γίνει ποιο αργό ετοιμάζεται.
Το θέμα είναι τι έχει βελτιώσει στην pro; Και αν έχει βελτιώσει στην ουσία τίποτα αν δεν έχει κάποιος και τα δύο όπλα δεν μπορούμε να ξέρουμε δυστυχώς. Εκείνο όμως που δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί δεν κράτησε τον μηχανισμό της versa max που ήταν πολύ καλύτερος και άρχισε να κάνει πάλι αλχημείες.Για την pro ενδιαφέρεται φίλος ....για την απλή ούτε συζήτηση δεν την θέλει με τόσα που ακούγονται
Αυτή η εταιρεία αυτοκτονεί μόνη της η μας στέλνουν εδώ ολλα τα ελατοματικαΤο θέμα είναι τι έχει βελτιώσει στην pro; Και αν έχει βελτιώσει στην ουσία τίποτα αν δεν έχει κάποιος και τα δύο όπλα δεν μπορούμε να ξέρουμε δυστυχώς. Εκείνο όμως που δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί δεν κράτησε τον μηχανισμό της versa max που ήταν πολύ καλύτερος και άρχισε να κάνει πάλι αλχημείες.
Γιάννο, με το λάδωμα διορθώνεις το πρόβλημα προσωρινά και μακροπρόθεσμα το επιδεινώνεις!Κοίτα Ηλία τι έχω παρατηρήσει με τα λεγόμενα φίλων ,και καλίου που την έχει ακόμη.Σε άλλους βγάζει πολλά θέματα σε άλλους σπάνια τώρα γιατρούς που δεν βγάζει τι κάνει συγκεκριμένα δουλεύει ρολόι με 28γρ 30και ότι θέλεις αλλά τι έχει παρατηρήσει ο φίλος μετά τα 100 φυσίγγια δείχνει αντιλαμβάνεται ότι αρχίζει η επαναφορά του κλείστρου να γίνεται σε ποιο αργό Ρυθμό αν την αφήσει έτσι θα κάνει θέμα χρόνου εμπλοκή αν ανοίξεις το κλείστρο και ψεκάσεις λίγο wd 40 δουλεύει ρολόι για άλλα τόσα φυσίγγια .Μιλάω όχι για την pro αλλά για την κλασική v3 αυτό τι δείχνει ότι μάλλον το σύστημα αερίων που έχει μαζεύει γρήγορα μάκα γιατί άλλο θέμα δεν του κάνει ποτέ ,βέβαια της έχει κάνει εξωφρενικό καθάρισμα και λείανση γυαλί σε όλα τα εξαρτήματα .Απλά θέλει μετά τα 3/4 κουτιά οποισδήποτε ψέκασμα τω καταλαβαίνω μου λέει από τη λειτουργία του κλείστρου μόλις γίνει ποιο αργό ετοιμάζεται.
Το μοχλό οπλίσεως, το κουμπί του κλείστρου, την οπή γέμισης των φυσιγγίων και δίνει φλάντζες για το κοντάκι. Τα άλλα ίδια. Δεν βγαίνει ξύλινη αλλά μόνο πλαστική και πιο ακριβή. Μυστήριο αποτελεί η ελληνική αντιπροσωπεία. Ποιός τις φέρνει;Το θέμα είναι τι έχει βελτιώσει στην pro;
Και όμως έχει δοκιμάσει τα πάντα λαδακι ,λίγο τα ίδια πολύ πάλι τα ίδια αυτό παρέλειψαν να το γράψω γιατί ήταν το πρώτο που του είπα και εγώ ότι χρειάζεται λίγο λάδιι σε επίμαχα σημείαΓιάννο, με το λάδωμα διορθώνεις το πρόβλημα προσωρινά και μακροπρόθεσμα το επιδεινώνεις!
Το λάδι σε σημεία που έρχεται σ' επαφή με τα αέρια είναι δρομολογημένη δυσλειτουργία!
Γιάννη τί εννοείς λείανση; Της έχει βάλει χέρι με γυαλόχαρτα και τέτοια; Τα ελατήρια επαναφοράς και τα κανάλια που φωλιάζουν είναι εντάξει; Το WD40 δεν κάνει για όπλα, θα τα κάνει χειρότερα όλα. Αφού ξέρεις από όπλα, ρίξτης μια ματιά εσύ.βέβαια της έχει κάνει εξωφρενικό καθάρισμα και λείανση γυαλί σε όλα τα εξαρτήματα .
Κωστα πολυ καλα ειναι και αυτα τα λαδια Μαλιστα η ρεμινγτον το βαζει και στις ξυριστικες μηχανες τηςΜη βάζετε wd40 Γιάννη. Πάρτε άλλο. Αυτό για παράδειγμα είναι οικονομικό και άριστο.
https://www.allaboutarmy.gr/proion/ladi-gia-oplo-radar-300-ml/
Κωστα πολυ καλα ειναι και αυτα τα λαδια Μαλιστα η ρεμινγτον το βαζει και στις ξυριστικες μηχανες της