Remington Team

Αναφερομουν στην μυρωδια του πετρελαιου και οχι του WD40,η μυρωδια του WD40 δεν με ενοχλει καθολου ιδιαιτερα σε ανοιχτο χωρο και μετα απο λιγο φευγει αμεσως...ballistol δεν εχω δοκιμασει...αλλα την θεωρω αρκετα καλη εταιρεια καθαριστικων και γενικα χημικων προιοντων για χρηση σε οπλα...
Πολύ καλή είναι και το λάδι πολύ καλό αλλά από έχει μια μυρουδιά αστα να πάνε

Πετρέλαιο, WD40, κοφλερ κι έξω απ' την πόρτα. Και μετά car λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό.
Δεν παθαίνουν τίποτα με το WD-40 το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια στα όπλα σε συγκεκριμένα σημεία και όχι για εξωτερική λίπανση. Και μάλιστα δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα σε κολλήσεις και χρώματα αυτά είναι λόγια αυτόν που θέλουν να πουλούν λάδια για όπλα που μερικά τα πληρώνουμε πολύ ακριβότερα από όσο κάνουν λόγο της εξειδικεύσεις και καλά για όπλα και ήταν απο τα χειρότερα που είχα χρησιμοποιήσει.

Δεν παθαίνουν τίποτα με το WD-40 το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια στα όπλα σε συγκεκριμένα σημεία και όχι για εξωτερική λίπανση. Και μάλιστα δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα σε κολλήσεις και χρώματα αυτά είναι λόγια αυτόν που θέλουν να πουλούν λάδια για όπλα που μερικά τα πληρώνουμε πολύ ακριβότερα από όσο κάνουν λόγο της εξειδικεύσεις και καλά για όπλα και ήταν απο τα χειρότερα που είχα χρησιμοποιήσει.
Και εμένα στο σπίτι στους μεντεσέδες βάζω μια φορά στο τόσο και δεν ακούγεται τίποτα .. μαγικό !

Ακριβώς σε συγκεκριμένα σημεία. Και εγώ προσθέτω υπό προϋποθέσεις. Αλλιώς ξύλα, πλαστικά, επικαλύψεις, στολίσματα, σκανδαλοθηκες... πουτανα όλα. Αν μείνει ασκουπιστο θα γίνει κιτρινωπή κολλώδης γλίτσα. Τσεκαρε το. Αυτό δεν είναι καλό.

Και εμένα στο σπίτι στους μεντεσέδες βάζω μια φορά στο τόσο και δεν ακούγεται τίποτα .. μαγικό !
Οταν έχεις Remington αποκτάς και εξειδικευμένες γνώσεις μηχανολογίας και λειτουργίας μηχανισμών 😂😂

Ακριβώς σε συγκεκριμένα σημεία. Και εγώ προσθέτω υπό προϋποθέσεις. Αλλιώς ξύλα, πλαστικά, επικαλύψεις, στολίσματα, σκανδαλοθηκες... πουτανα όλα. Αν μείνει ασκουπιστο θα γίνει κιτρινωπή κολλώδης γλίτσα. Τσεκαρε το. Αυτό δεν είναι καλό.
Το έγραψα δεν κάνει για συντήρηση και εξωτερικά μέρη του όπλου και φυσικά είναι ακατάλληλο για τα ξύλα! Εγώ καθαρίζω σκανδάλη το κλείστρο και το ελατήριο στο κοντάκι μετά τα σκουπίζω πολύ καλά και τα περνάω λάδι για όπλα. Και δεν αντιμετωπίσα ποτέ πρόβλημα ούτε στο Έβρο με -12 και -18 θερμοκρασίες. Είναι πολύ καλό καθαριστικό και διεισδυτικό και αφαιρεί τα πάντα Βρωμιά μπαρούτι και παλιά ξηραμένα λάδια. Αλλά μετά θέλεις καλό καθάρισμα και να μπει το κατάλληλο λάδι.

Το έγραψα δεν κάνει για συντήρηση και εξωτερικά μέρη του όπλου και φυσικά είναι ακατάλληλο για τα ξύλα! Εγώ καθαρίζω σκανδάλη το κλείστρο και το ελατήριο στο κοντάκι μετά τα σκουπίζω πολύ καλά και τα περνάω λάδι για όπλα. Και δεν αντιμετωπίσα ποτέ πρόβλημα ούτε στο Έβρο με -12 και -18 θερμοκρασίες. Είναι πολύ καλό καθαριστικό και διεισδυτικό και αφαιρεί τα πάντα Βρωμιά μπαρούτι και παλιά ξηραμένα λάδια. Αλλά μετά θέλεις καλό καθάρισμα και να μπει το κατάλληλο λάδι.
Συμφωνώ.👍

Αυτό το μπουρδέλο το wd40 γάμησε τα λευκά πλαϊνά από την 390 gold mallard μου. Το έβαζε ο προηγούμενος. Του λέω με τι το καθάριζες; Μου λέει έβαζα καλό λάδι. Τι ξαναρωτάω και λέει wd40. Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη ζημιά και έτσι την πήρα.

γάμησε τα λευκά πλαϊνά
Εννοεις τα "επιχρυσα" ενθετα που εχει μια μπεκατσα και τα γραμματα...Εγω παντως στην βαση δεν ριχνω ποτε αφου ειναι απο εργκαλ αν και τα δικα μου δεν εχουν τιποτα απο μπιχλιμπιδια...σκετο μαυρο...Στην 155 παντως που τα στοιχεια της πανω στην καννη ηταν με ασπρο χρωμα εχουν φυγει αλλα φανονται ακομη σαν σκια,μπορει αυτο να το προκαλεσε το WD40 μπορει ομως και να οφειλεται και στις τριβες απο καθημερινη χρηση και μεσα σε πυκνο...

Last edited:
Παναγιώτη σε όλα συμφωνώ μαζι σου αλλά δεν είναι απλά λόγια για το wd40.
Λόγω δουλειάς σου λέω ότι ποτιζουμε και αφήνουμε κοχλιες τραπεζοειδους σπειρωματος νταμαρομενους όλο το βράδυ που έχουν φάει θάλασσα και την άλλη μέρα τους ξεκολλάμε και με την βοήθεια της φωτιάς.
Είναι υγρό διεισδυτικό δυστυχώς για τα όπλα ευτυχώς για άλλες περιπτώσεις.
Για να διεισδύσει και να κάνει αυτό που πρέπει δεν είναι αθώο.

Back