Έχει τρομερές συγκεντρώσεις η άτιμη , δεν φταίω εγώΤον παραδεχομαι τον Γιωργο γιατι την υποστηριζει σθεναρα τη συγχωρεμενη !
Έχει τρομερές συγκεντρώσεις η άτιμη , δεν φταίω εγώΤον παραδεχομαι τον Γιωργο γιατι την υποστηριζει σθεναρα τη συγχωρεμενη !
ναιΤο καπελάκι;
Εγω να παω να παιξω με τα καπακια της μπυρας, το θεμα ειναι με κατι αλλους που παιζουν με κατι αλλο...Μικρέ δεν πας πιο κάτω να παίξεις με τα καπάκια της μπύρας ; …
Εριξες δυο και στο τριτο, εμπλοκη?Τι έγινε @giorgos68 ? Διαφωνείς για την συγκέντρωση ;
View attachment 92128
50 μέτρα ( η μια μου έφυγε λίγο επάνω )
870 , 50 μέτρα , federal sabot power shock 2 3/4 , red dot , fully rifled, 12 gaugeΕριξες δυο και στο τριτο, εμπλοκη?
Περα απο την πλακα, ζορικες οι βολες, αλλα δεν γραφεις κατι για το οπλο και τι σκοπευτικα εχει.Απλη μπιλια?
Όταν μάθεις και από τα αλλά ελα να μας πεις να σου δώσουμε συγχαρηκια …Εσυ απο οτι βλεπω το εχεις μαθει πολυ καλα....ε αμα εισαι καλος σε κατι δεν κρυβεται...
Είναι λίγο πετυχημένα δεν μπορείς να πειςΨαξε τωρα να βρεις καμμια ατακα απο καμμια ελλ.ταινια και τα ξαναλεμε...
Η συγκεκριμενη παντως ηταν ταινιαρα...Είναι λίγο πετυχημένα δεν μπορείς να πεις
Έτσι ακριβώς … παλιός ελληνικός κινηματογράφος , 200 + χρόνια εταιρία κατασκευής όπλων - Θρύλων η Remington…ωραίες εποχές , σαν το παλιό καλό κρασί !Η συγκεκριμενη παντως ηταν ταινιαρα...
Σας έχει ξεφτιλίσει η άτιμη
Μη μιλας ασχημα, η συχωρεμενη προσφερε πολλα οταν ηταν εν ζωη....η άτιμη ..
Σας έχει «πεθάνει» και κλαίτε ολημερίς …Μη μιλας ασχημα, η συχωρεμενη προσφερε πολλα οταν ηταν εν ζωη.
Ειναι να μη κλαις Γιωργο μου ?Σας έχει «πεθάνει» και κλαίτε ολημερίς …
12 Gauge , εκατο μέτρα , 2 Moa … ποσο πόνο ακόμα να σας «κεράσει» ;;;Ειναι να μη κλαις Γιωργο μου ?
Πας να ριξεις, δεν .
Πας να πουλησεις , παλι δεν ...