Shore jigging

Λόγω και της ημέρας το ψάρι φαγώθηκε αυθημερόν...μετά από 5 ώρες (πρώτη Ανάσταση...). Το έκοψα ροδέλες και ο γιος ανέλαβε το ψήσιμο στα κάρβουνα κι εγώ το σεβίτσε. Μαζεύτηκαμε αρκετοί! Ωραία πράγματα!!!
πολύ όμορφο ψάρι και θα χάρησε και ωραία μάχη μπραβο..
οσο για το σεβίτσε απο οτι ξερω ειναι το καλυτερο ψαρι το μαγιάτικο ..
απλα την αλη φορά το κρεμιδι ποιο ψυλοκομένο

πολύ όμορφο ψάρι και θα χάρησε και ωραία μάχη μπραβο..
οσο για το σεβίτσε απο οτι ξερω ειναι το καλυτερο ψαρι το μαγιάτικο ..
απλα την αλη φορά το κρεμιδι ποιο ψυλοκομένο
Δυνατή μάχη, με χόρτασε
Για το σεβίτσε έχω πάρει ιδέες από εδώ
με κα΄ποιες αλλαγές, βάζω και πορτοκάλι τώρα που έχουμε

Το μέρος γνώριζα ότι κρατάει στήρες χωρίς όμως να μου έχει δώσει κάποια πλην κάποιων μικρών προς απελευθέρωση.
Πρωί πρωί με αιφνιδίασε μιας και είχα χαλαρά τα φρένα. Ευτυχώς πρόλαβα πριν τρυπώσει σε κάποιο θαλάμι.
Γενικότερα αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ φτωχό ψαρευτικά στα μέρη μου. Είχε γόνο αρκετό αλλά λείπαν όλα τα υπόλοιπα.
Δεν έβλεπες βάρκα να ψαρεύει.
Μάζεψα τουλάχιστον το αλάτι και γέμισα εικόνες.

Attachments

• 1722838274158.jpg
    1722838274158.jpg
    199,2 KB · Προβολές: 57
  • 1722838274110.jpg
    1722838274110.jpg
    274,2 KB · Προβολές: 56
  • 1722838273865.jpg
    1722838273865.jpg
    94,9 KB · Προβολές: 53
  • 1722838274337.jpg
    1722838274337.jpg
    81,1 KB · Προβολές: 50
  • 1722838274373.jpg
    1722838274373.jpg
    233,8 KB · Προβολές: 56
Το μέρος γνώριζα ότι κρατάει στήρες χωρίς όμως να μου έχει δώσει κάποια πλην κάποιων μικρών προς απελευθέρωση.
Πρωί πρωί με αιφνιδίασε μιας και είχα χαλαρά τα φρένα. Ευτυχώς πρόλαβα πριν τρυπώσει σε κάποιο θαλάμι.
Γενικότερα αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ φτωχό ψαρευτικά στα μέρη μου. Είχε γόνο αρκετό αλλά λείπαν όλα τα υπόλοιπα.
Δεν έβλεπες βάρκα να ψαρεύει.
Μάζεψα τουλάχιστον το αλάτι και γέμισα εικόνες.
Πάντα τέτοια !!!
Οι σιλικόνες ακαταμάχητες :)

καλυσπερα
μετά απο αρκετό καιρό βρήκα ένα προινό να παω να κανω την αγαπημένη μου τεχνική απο τα βράχια..
γενικα υπηρχε κηνητικότιτα απο λούτσους το ξυμέρομα και μετα εκατσε και ενας μεγάλος ροφός που όμος λογο δυσκολίας του μέρους αριστερα εχει κατι βραχια πηγε εκει παρα τη πίεση που του εβαλα και εκοψε το νήμα ....
το ψαρι ηταν πανω απο 8 με 10 κιλα λογο του ογκου που ειχε το μηχανακι ειχα 9-κιλα φρενα πανω κατω και το καλαμη ειναι το bleu sniper τις yammaga 100mh με pe 4 νήμα και 0,68 παραμαλο...
1724839221964.jpg

καλυσπερα
μετά απο αρκετό καιρό βρήκα ένα προινό να παω να κανω την αγαπημένη μου τεχνική απο τα βράχια..
γενικα υπηρχε κηνητικότιτα απο λούτσους το ξυμέρομα και μετα εκατσε και ενας μεγάλος ροφός που όμος λογο δυσκολίας του μέρους αριστερα εχει κατι βραχια πηγε εκει παρα τη πίεση που του εβαλα και εκοψε το νήμα ....
το ψαρι ηταν πανω απο 8 με 10 κιλα λογο του ογκου που ειχε το μηχανακι ειχα 9-κιλα φρενα πανω κατω και το καλαμη ειναι το bleu sniper τις yammaga 100mh με pe 4 νήμα και 0,68 παραμαλο...
View attachment 90423
Φίλε μου έχω την εντύπωση πως έχεις βάλει πολύ χοντρό νήμα για αυτό το καλάμι.. ίσως να κάνω και λάθος,ένας φίλος μου το δουλεύει με δύο διαφορετικούς μηχανισμούς pe 2.5 και pe 3.

Φίλε μου έχω την εντύπωση πως έχεις βάλει πολύ χοντρό νήμα για αυτό το καλάμι.. ίσως να κάνω και λάθος,ένας φίλος μου το δουλεύει με δύο διαφορετικούς μηχανισμούς pe 2.5 και pe 3.
το δουλεβω με pe 3 & pe 4 αναλογα το μερος που παω και σε τη ψαρια στοχεβω .....
και δε το κανω για να εχω περισοτερη αντοχη στο νημα απλα το pe 4 κανει καλυτερη ενωση με τα χοντρα παραμαλα που θελω να χρησιμοποιω στο συκγεκριμενο μερος ..
διοτη εαν το νήμα ακουμπήσει σε βραχο ητε 2 ειναι ητε 4 παει θα κοψει...
αλλα με 0,72 παραμαλο το 4 κανει καλυτερη ενωση απο το3

το δουλεβω με pe 3 & pe 4 αναλογα το μερος που παω και σε τη ψαρια στοχεβω .....
και δε το κανω για να εχω περισοτερη αντοχη στο νημα απλα το pe 4 κανει καλυτερη ενωση με τα χοντρα παραμαλα που θελω να χρησιμοποιω στο συκγεκριμενο μερος ..
διοτη εαν το νήμα ακουμπήσει σε βραχο ητε 2 ειναι ητε 4 παει θα κοψει...
αλλα με 0,72 παραμαλο το 4 κανει καλυτερη ενωση απο το3
Σωστός! Ανάλογα το pe πάνε και τα παράμαλλα.

καλυσπερα
View attachment 90423
Κρίμα!!! Εύχομαι να τον ξαναπετύχεις τον ...λεβέντη

Ένα ψάρεμα μετά από πάρα πολύ καιρό βρήκαμε ένα παράθυρο στον καιρό που δεν έβρεχε πήγαμε μου χτύπησαν τρία ψάρια μία στήρα στην αρχή η οποία έσκισε αν και ήταν μικρή μία συναγρίδα 3,5 κιλά βγήκε και άλλη μία η οποία ήτανε πάνω από 7,5 kg την είδαμε την γιαλάδα αλλά τη ζωρισα πολύ και δεν ξέρω για κάποιο λόγο το καλάμι έσπασε
Η χαρά για τα ψάρια καλή για απώλεια του πάνου στελέχους του yamanga το οποίο δεν μπορώ να το ξαναβρώ γιατί είναι παλιό είναι άστα να πάνε θα ακολουθήσει και βίντεοIMG_20241226_190240.jpg

Ένα ψάρεμα μετά από πάρα πολύ καιρό βρήκαμε ένα παράθυρο στον καιρό που δεν έβρεχε πήγαμε μου χτύπησαν τρία ψάρια μία στήρα στην αρχή η οποία έσκισε αν και ήταν μικρή μία συναγρίδα 3,5 κιλά βγήκε και άλλη μία η οποία ήτανε πάνω από 7,5 kg την είδαμε την γιαλάδα αλλά τη ζωρισα πολύ και δεν ξέρω για κάποιο λόγο το καλάμι έσπασε
Η χαρά για τα ψάρια καλή για απώλεια του πάνου στελέχους του yamanga το οποίο δεν μπορώ να το ξαναβρώ γιατί είναι παλιό είναι άστα να πάνε θα ακολουθήσει και βίντεοView attachment 94510
ωραιο μωρακιιιιι,,λες να βγαζη τετεια ο φιλοσμας βικ .think. .sarcastic.

Back