τα εχω κοιταξειΤα zenaq τα κοίταξες καθόλου ? μιας και πήγες σε αυτή την κατηγορία
τα εχω ψαρεψει
δε μου αρεσουν....
τα εχω κοιταξειΤα zenaq τα κοίταξες καθόλου ? μιας και πήγες σε αυτή την κατηγορία
Κανένα ψάρι δε βλέπω...από μάρκες μανούλα είσαι!Τα zenaq τα κοίταξες καθόλου ? μιας και πήγες σε αυτή την κατηγορία
Είμαι χομπίστας, ψάρια έχει και ο ψαράς να πάρωΚανένα ψάρι δε βλέπω...από μάρκες μανούλα είσαι!
το φιλαρακισου ο θασιοτης τα βλεπη αυτααααΚαλημέρα και καλή σαρακοστή μιας και έφυγα για τριήμερο από το νομό που μένω πήρα και το καλάμι το καινούργιο να το δοκιμάσω πήγα σε ένα μέρος πολύ νο δεν έχει βαθιά κομμάτια 15 με 20 μέτρα δεν ήτανε.
Χτύπησε ένα ψάρι το φέρνω χωρίς πολλά πολλά το καλάμι δεν κατάλαβε τίποτα βέβαια ήταν ένα μανάλλη τριών κιλών 980 για την ακρίβεια συμπεριφέρθηκε άψογα περιμένουμε για κάποιο ποιο σοβαρό ψάρι
View attachment 96147
Κάτω;;;;Ήμουν κι εγώ κάτω και πήγα δύο φορές, ένα πρωινό και ένα απόγευμα, χωρίς καμμία επαφή, ούτε καν οπτική.
Στο νοτιότερο κομμάτι της Πελοποννήσου!Κάτω;;;;
Μόνο και μόνο για τον τόπο, άριστα 10!!!
έλα κάτω να σε πάω για πέρδικες να δείς κγρεμνάΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΠΑΣΣΣΣ![]()
![]()
εκεί που πετούσα είναι γύρο στα 25 μέτρα και το σκαλοπάτι μπροστά ειναι 3 μέτρα το πολύ οπότε εάν δεν έχεις συκόσει το ψάρι απο το βυθό απλα σου κόβει το νύμα ...Μόνο και μόνο για τον τόπο, άριστα 10!!!
Μ έφτιαξες!!!
Τι βάθος είχε στο κόψιμο;