καλαμαρια ,σουπιες εχει τωρα?Να πας Στέλιο, απόγευμα ή στο σούρουπο μπορεί να παίξει κάνα κοκκάλι. Την κυριακή πάντως, όπως είπα και προχθές ,κάτι φάνηκε.
3 ψάρια πήραμε με τους γιούς μου και ένα που ξεψάρισε ,οπότε κάτι έχει μπει.
καλαμαρια ,σουπιες εχει τωρα?Να πας Στέλιο, απόγευμα ή στο σούρουπο μπορεί να παίξει κάνα κοκκάλι. Την κυριακή πάντως, όπως είπα και προχθές ,κάτι φάνηκε.
3 ψάρια πήραμε με τους γιούς μου και ένα που ξεψάρισε ,οπότε κάτι έχει μπει.
Σουπιές σίγουρα ναι, καλαμάρια έχουν κόψει, αλλά εξαρτάτε τον τόπο και το σημείο. Κάποιοι τόποι σίγουρα ακόμα κρατάνε κάποια.καλαμαρια ,σουπιες εχει τωρα?
Ωραίος ο Τάσος...Μιας που είχα να ψαρεψω μέρες ειπα να κάνω μια βόλτα στα βραχια το σουρουπο κ μου απέδωσε ένα κιλισιο λαβρακοπουλο που λιμπιστηκε ένα max rap(dol) 15αρι κ πιαστηκε γερά.....
Στον γυρισμό έκανα καμια δεκαριά βολές κ μέσα στο λιμανάκι αλλά τίποτε....
View attachment 68974
τον εχεις δει???Ωραίος ο Τάσος...
Τι υπονοείται? Ότι δεν είμεθα ωραίοι?τον εχεις δει???
Τα ζουλαει για να διαλέξει τα μαλακά Τάσο!Ασε τις εξυπνάδες ρε κακομοίρη κ τραβα παραγγειλε κανα φυσίγγιο γιατί
Δεν ξέρω που ψαρεύεις Σταύρο, πάντως αττική που πάω εγώ ,δεν έχω κάνει σεφτέ ακόμα σε λούτσους-γοφάρια για φέτος, που άλλες χρονιές είχαν ξεκινήσει. Ίσως να μην έχουν μπει ακόμα στα σημεία που πάω εγώ.Ένα μισάωρο από τις 20:30 μέχρι τις 21:00 με νοτια πολλα μποφορ στο λιμάνι μου έδωσε αυτόν τον μάγκα
Κάτι αχνοφαίνεται Κώστα εδώ, τον περασμένο μήνα έβγαζαν σουπιοκαλαμαρα μικρά, τώρα βγάζουν κανονικά καλαμάρια μεγάλα.καλαμαρια ,σουπιες εχει τωρα?
Kρητη είμαι φίλε αυτό που είδες ήταν τούρνας το λαβράκι στο κυνήγι ποτε δεν βγαίνει έξω από το νερό τώρα παντα είναι μέσα στα λιμάνια απλά όταν είναι πολύ χτυπημένοι δεν ακουμπάνε τα τεχνητα η όταν έχει ψιλό και κυνηγανε μέσα πρέπει να ρίξεις τεχνητα στο ανάλογο μέγεθος γιατι τα πολύ μεγάλα τεχνητα τα ξενιζουν αν κυνηγανε ψιλό δοκίμασε πολύ πρωί και μικρότερα ψαράκια και ψαράκια χωρίς γλώσσα βυθιζόμενα και μην πηγαίνεις στις μπουκες που πάνε όλοι αλλά να διαλέγεις πιο ήσυχα σημεία του λιμανιού όπως το εσωτερικό του προσπάθησε με αυτά και σίγουρα θα καταφέρεις να ξεκλειδώσεις κάποια ψάριαΔεν ξέρω που ψαρεύεις Σταύρο, πάντως αττική που πάω εγώ ,δεν έχω κάνει σεφτέ ακόμα σε λούτσους-γοφάρια για φέτος, που άλλες χρονιές είχαν ξεκινήσει. Ίσως να μην έχουν μπει ακόμα στα σημεία που πάω εγώ.
Εχθές πάλι πήγα σε λημέρι που δίνει λούτσους και πάλι άψαρος γύρισα. Κάποια στιγμή ενώ έκανα διάλειμμα ,κάτι μεγάλο κυνήγησε μπροστά μου, βγήκε πάνω στο κυνήγι μια καλή ουρά στην επιφάνεια αλλά δεν πρόλαβα να διακρίνω αν ήταν λούτσος η λαβράκι. Συνέχισα για άλλη μια ώρα αλλά τζίφος πάλι. Υπάρχει και το σενάριο να μην έτρωγαν ή να ήταν αρκετά κυνηγημένα-πονηρεμένα, δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν είχα σιλικόνες μαζί που σε κάποιες εξορμήσεις έχουν σώσει την παρτίδα.
Δεν ξέρω που ψαρεύεις Σταύρο, πάντως αττική που πάω εγώ ,δεν έχω κάνει σεφτέ ακόμα σε λούτσους-γοφάρια για φέτος, που άλλες χρονιές είχαν ξεκινήσει. Ίσως να μην έχουν μπει ακόμα στα σημεία που πάω εγώ.
Εχθές πάλι πήγα σε λημέρι που δίνει λούτσους και πάλι άψαρος γύρισα. Κάποια στιγμή ενώ έκανα διάλειμμα ,κάτι μεγάλο κυνήγησε μπροστά μου, βγήκε πάνω στο κυνήγι μια καλή ουρά στην επιφάνεια αλλά δεν πρόλαβα να διακρίνω αν ήταν λούτσος η λαβράκι. Συνέχισα για άλλη μια ώρα αλλά τζίφος πάλι. Υπάρχει και το σενάριο να μην έτρωγαν ή να ήταν αρκετά κυνηγημένα-πονηρεμένα, δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν είχα σιλικόνες μαζί που σε κάποιες εξορμήσεις έχουν σώσει την παρτίδα.
Νικολακι το τεχνητό είναι 34 εκατοστά αν ξέρεις να υπολογίζεις πόσα είναι τα 34 εκατοστά και θα σου βάλω μια φωτο μπας και καταλάβεις το μέγεθος γιατι από ότι καταλαβαίνω εισαι αδαής και από ψάρια εκτός από τους καρλαφτηδες που σκοτώνες και μας έδειχνες φωτο το αμάξι σου ΧΑ ΧΑ ΧΑΣυγμωμη δλδ....αλλα εγω βλεπω το τεχνικο δολωμα εχει σχεδον το ιδιο μεγεθος με το ψαρι...η μηπως
κανω λαθος ??
Τον συγκεκριμενο ψαρα....που ειναι και ''κυνηγος''..εγω δεν τον πιστευω...τι να πρωτο πιστεψω...οταν λεει
οτι κανει τρυπες στον λαγο στα 100 μετρα ???
Μπορεις να τον παρεις στα σοβαρα αυτον τον ανθρωπο και να τον πιστεψεις ??
Ουτε φωτο ουτε τιποτα δεν πιστευω απο αυτον....!!!!
Νικολακι το τεχνητό είναι 34 εκατοστά αν ξέρεις να υπολογίζεις πόσα είναι τα 34 εκατοστά και θα σου βάλω μια φωτο μπας και καταλάβεις το μέγεθος γιατι από ότι καταλαβαίνω εισαι αδαής και από ψάρια εκτός από τους καρλαφτηδες που σκοτώνες και μας έδειχνες φωτο το αμάξι σου ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Μιλάω με αποδείξεις με φωτο και εσυ δεν θέλεις να παραδεχτείς αυτά που βλέπεις από εκεί να καταλάβεις τι άτομο εισαι τώρα αν είμαι λεβέντης το ξέρουν πάρα πολλοί στο νησι και γενικά στον κόσμο δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε ένα ξερολα που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και δεν ξέρει τίποτα θα είχαν αξία τα λόγια σου αν δεν ήσουν εμμονικος και με 15 προσωπα δυστηχως για εσενα όλοι σε έχουν πάρει χαμπάρι πλέον και δεν σου δίνουν σημασία βράσε τωρα στο ζουμί σου ανθρωπάκιΜπορεις να παρηγοριεσαι....Αλλα εισαι μεγαλος ΨΕΦΤΗΣ...και αυτο μπορω να στο αποδεικνυω καθημερινα..
Εισαι πολυ λιγος και ΔΗΘΕΝ...για μενα...
Μονο λογια εντυπωσιασμου....Αυτο που λεμε....κακαρισμα πολυ ...και αυγο τιποτα..Σταυρακι.
ΥΓ. Μαθε πρωτα ποσα ειναι τα 100 μετρα...βαλε την ουρα στα σκελια σου...και μετα θα μου λες για
εκατοστα Σταυρακι...
ΥΓ,2 Στο εχω ξανα πει....Δεν τιμας τα παντελονια που φορας...και μαλλον κιλοτα αντι για σωβρακο
φορας...αλλα το περασες ντουκου...
Μονο Κρητικο δεν μου θυμιζεις... Οι Κρητικοι ειναι λεβεντες...Εσυ δεν εχεις καμια σχεση με αυτους !!!
Μην προσπαθεις λοιπον να με εντυπωσιασεις....αδικος κοπος...Στραβακι...α' σταυρακι...σορρυ...
Και οι φωτο μαλλον δανεικες θα ειναι...και οχι δικες σου...τετοιος ψεφτης εισαι !!!