Spinning

έχουν φανεί μέρες τώρα αλλά δεν τρώγανε αφρό. με μολυβοκεφαλη και σιλικόνες μικρές τα έπιαναν εδώ.
Ξεκινάω να τα κυνηγάω κάθε χρόνο από Μάρτη και φάνηκαν σχετικά νωρίς φέτος, τουλάχιστον στα μέρη που τα ψαρεύω εγώ(πεύκο-μέγαρα). Σίγουρα σε πιο ανοιχτά μέρη εμφανίζονται νωρίτερα, εδώ μέχρι να μπουν στον κόλπο του πεύκου και των μεγάρων περιμένουμε.
Πέρυσι ας πούμε το πρώτο κοκκάλι το πήρα 22/4, κρατάω τις φωτό για αρχείο.
Αλλά ναι κι εμείς τα πήραμε πατωτά, αλλά με πλανάκια. Δηλαδή με jerks φέρνοντάς τα αργά αργά.

Centro_76 στο πευκο πέρσι είχε λιτσες 3κιλες+. Εχω ακούσει και για γοφαρια αλλα δεν τα έχω πετύχει
Δεν το ξέρω ,αλλά ούτε μου έχει κάτσει εκεί λίτσα 3-4κιλη, εντυπωσιακό. Έχω πάρει κατά καιρούς λίτσες εκεί αλλά η καλύτερη σκάρτα κιλό.
Για γοφάρια επίσης δεν ξέρω στο πεύκο, αλλά εκεί κοντά(ελευσίνα-ασπροπυργο) ξέρω ότι έχουν βγει θηρία γοφάρια(4-5κιλά)
Πάντως το πεύκο το ψαρεύω κάθε σ/κ, 2-3 ωρίτσες καθε πρωί, είναι ο καφές μου αντι της κουζίνας μου.

Δεν το ξέρω ,αλλά ούτε μου έχει κάτσει εκεί λίτσα 3-4κιλη, εντυπωσιακό. Έχω πάρει κατά καιρούς λίτσες εκεί αλλά η καλύτερη σκάρτα κιλό.
Για γοφάρια επίσης δεν ξέρω στο πεύκο, αλλά εκεί κοντά(ελευσίνα-ασπροπυργο) ξέρω ότι έχουν βγει θηρία γοφάρια(4-5κιλά)
Πάντως το πεύκο το ψαρεύω κάθε σ/κ, 2-3 ωρίτσες καθε πρωί, είναι ο καφές μου αντι της κουζίνας μου.
Τότε πρέπει να με έχεις δει μεσα στο λιμάνι έχω ένα peugeot 308

Τότε πρέπει να με έχεις δει μεσα στο λιμάνι έχω ένα peugeot 308
Τα τελευταία 1-2 χρόνια πάω σπάνια λιμάνι, ειδικά από τότε που είχαν αράξει κάτι λάτζες και κάτι έφτιαχναν.
Πάω πριν και μετά τα όστρακα, παραλία δηλαδή. Θα το βάλω στο πρόγραμμα όμως να περάσω και αν δω 308 σταματάω.

Όταν πάω πεύκο πάντα κάθομαι στο βυθισμενο τέρμα δεξιά γωνία
Ναι κατάλαβα που, εκεί όταν πήγαινα έπαιρνα ωραίες τσιπούρες με το lrf. Αν δεν κάνω λάθος είναι εκεί που έχει κοντά στον ντόκο και μια μικρή ξερίτσα ?

Στα όστρακα δεν έχω σταματήσει ποτέ νομίζω ότι είναι πολύ ρηχά βέβαια δν ξέρω
Ναι κατάλαβα που, εκεί όταν πήγαινα έπαιρνα ωραίες τσιπούρες με το lrf. Αν δεν κάνω λάθος είναι εκεί που έχει κοντά στον ντόκο και μια μικρή ξερίτσα ?
Ναι εκεί είναι

Είναι νωρίς ακόμα βέβαια για μεγάλα κοκκάλια, του μισού κιλού και άνω, αλλά από τέλος Μαίου μέχρι και κατακαλόκαιρο πέφτουν που και που μεγάλα, τα οποία σχεδόν πάντα τα παίρνω πατωτά και μόνα τους. Εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει να πάρω μεγάλο μέσα σε κυνήγια και πάνω από 1-2 ψάρια τη φορά.

Είναι νωρίς ακόμα βέβαια για μεγάλα κοκκάλια, του μισού κιλού και άνω, αλλά από τέλος Μαίου μέχρι και κατακαλόκαιρο πέφτουν που και που μεγάλα, τα οποία σχεδόν πάντα τα παίρνω πατωτά και μόνα τους. Εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει να πάρω μεγάλο μέσα σε κυνήγια και πάνω από 1-2 ψάρια τη φορά.
Εγώ πάω όπου μου έρθει μπορεί να φύγω από δουλειά στις 4 το μεσημέρι και να πάω η νέα μάκρη η αγια μαρινα γραμματικό η οροπο η πευκο και αν έχω χρόνο πάω λυμνη ηραιου που έχω τροχόσπιτο και αράζω

Back