Τώρα με γύρωφέρνουν κάτι γατιά στο κάστινγκ που είμαι,τα ταιζω τα κεφάλια από τις σαρδέλεςκανας γατος δεν γυρναη στην σκαλαααα
Τώρα με γύρωφέρνουν κάτι γατιά στο κάστινγκ που είμαι,τα ταιζω τα κεφάλια από τις σαρδέλεςκανας γατος δεν γυρναη στην σκαλαααα
δες μην αγκυστροσης κανα γατο στο ριξιμο επανωωω,,εγω την επαθα πριν λιγα χρονια στην θασο την ωρα που ειχα δωλοση με γυροφερνε με το που σηκωνο το καλαμι να ριξωωω ριχνη ενα σαλτο και αρπαζη το δωλομα στον αερααα ευτηχως δεν καρφωθηκε επανω στο αγκυστριΤώρα με γύρωφέρνουν κάτι γατιά στο κάστινγκ που είμαι,τα ταιζω τα κεφάλια από τις σαρδέλες
Καπως ετσι παει να με παρει και εμενα η φαση...βεβαια οσο μπορουμε ακομα ψαροντούφεκο εννοείται πως βουταμε!Και εγώ δεν ήμουνα του καλαμιού , αλλά μετά από 40+ χρόνια ψαροντούφεκου (τα άλλα ψαρέματα 5-6 φορές το χρόνο, συνήθως με βάρκα ) τα δύο τελευταία χρόνια το εγκατέλειψα λόγω ιγμορίτιδας και έγινα συστηματικός παράκτιος με τα καλάμια ...
καλοφαγωτο γιωργοοοοΕχθές το απόγευμα πήγα για το πρώτο ψάρεμα του νέου έτους ...
Αφού έκανα 8-10 βολές με wtd και minnow χωρίς οποιοδήποτε αποτέλεσμα , έβαλα έναν 30άρι πλάνο και στην πρώτη βολή ...
View attachment 94745View attachment 94746
Μετά έριξα άλλες 3-4 βολές με πλάνο χωρίς αποτέλεσμα και συνέχισα με διάφορα άλλα τεχνητά , επίσης χωρίς αποτέλεσμα ...
Τέτοιο μέγεθος λυθρίνι από την ξηρά δεν είχα ξαναπιάσει
Ευχαριστώ Σάκη, το ψάρι καλοφαγώθηκε !!καλοφαγωτο γιωργοοοο
Καλοφαγωτο πολύ ωραίο ψάριΕχθές το απόγευμα πήγα για το πρώτο ψάρεμα του νέου έτους ...
Αφού έκανα 8-10 βολές με wtd και minnow χωρίς οποιοδήποτε αποτέλεσμα , έβαλα έναν 30άρι πλάνο και στην πρώτη βολή ...
Μετά έριξα άλλες 3-4 βολές με πλάνο χωρίς αποτέλεσμα και συνέχισα με διάφορα άλλα τεχνητά , επίσης χωρίς αποτέλεσμα ...
οντως ειναι τεράστιο.Εχθές το απόγευμα πήγα για το πρώτο ψάρεμα του νέου έτους ...
Μια χαρά ειναιView attachment 94775
Μας μπήκε καλά ο χρόνος!!Αυτή η σιλικόνη παιδιά από τεμου την πήρα στα 30 γρ . Το τι ροφακια και στειρακια έχω βγάλει δε το φαντάζεστε. Τουτη τη φορά μου χτύπησε αυτή η στείρα κοντά στο κιλό . Τη κράτησα αν και ξέρω πως είναι μικρή, ήθελε ο πατέρας μου σούπα.
Εχθές το απόγευμα πήγα για το πρώτο ψάρεμα του νέου έτους ...
Μπράβο Γιώργη έχεις κάνει καλή δουλειά!Σημερινή ... το ψήσιμο αύριο !
View attachment 94794
Ευχαριστώ Τάσο, καλή χρονιά να έχουμε ...Μπράβο Γιώργη έχεις κάνει καλή δουλειά!
Δυνατά κομμάτια...
Καλη χρονια με υγεια!Ευχαριστώ Τάσο, καλή χρονιά να έχουμε ...
Κάτι πάει να γίνει τις τελευταίες μέρες
Από αρπακτικά, λούτσοι, λίτσες, γοφάρια, λαβράκια και λοιποί συγγενείς απουσιάζουν ... τα καλαμάρια επίσης λιγοστά !!!
Μάντης είσαι :Καλη χρονια με υγεια!
Κατάλαβα.....Για να ασχολησε με αυτά τέτοια εποχή δεν θα έχει μπεκατσες......
Εδώ σε εμάς εχει πουλια φέτος.....
Εχθές το απόγευμα πήγα για το πρώτο ψάρεμα του νέου έτους ...
Μπραβο Γιωργο, πολυ ωραια ψαρια. Δεν θα σου πω καλοφαγωτα γιατι λες οτι φαγωθηκε το ενα οποτε ΄΄ και στα ταιρια τους΄΄.Σημερινή ... το ψήσιμο αύριο !
View attachment 94794