Mafia Calabria
Moderator
Ένα ακόμα μυνημα προς τους Άγγλους για τα μάρμαρα του Παρθενώνα.
Ένα ακόμα μυνημα προς τους Άγγλους για τα μάρμαρα του Παρθενώνα.
Καλημέρα σας.Υπάρχουν πολλά ξενόγλωσσα,δυστυχώς στην Ελλάδα εξειδικευμένο βιβλίο δεν υπάρχει.Υπάρχουν όμως μια σειρά από βίντεο που δείχνουν ακριβώς αυτό που ζητάτε.Καλησπερα, υπαρχει καποιο βιβλιο-αρθρο-κειμενο που να καθοδηγει απο την πρωτη μερα της βασικης εκπαιδευση ενος σπρινκγερ?
Φιλε μπες σε αμερικανικο σιτε με βιντεακια και συγκεκριμένα σ αυτούς που εκπαιδευουν labradors αν κατεχεις το εγγλεζικο θα βγαλεις άκρη πιστευω καλα αποτελεσματα σου εύχομαιΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα.Πλέον το σπρινγκερακι μου είναι ενός έτους κάνει άαψογο οπτικο απορτ από το νερό.Δυστυχώς όμως όταν τοποθετώ το θήραμα δίχως να το δει Δεν δέχεται την εντολή να ψάξει...Καμία βοήθεια πως θα το διορθώσω και πως να το βοηθαω να επιμένει όταν Δεν βλέπει το θήραμα?
Καλησπέρα σας.Πρώτα απ'όλα ένα βίντεο θα βοηθούσε πολύ για να πει ο καθένας την συμβουλή του.Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.Πλέον το σπρινγκερακι μου είναι ενός έτους κάνει άαψογο οπτικο απορτ από το νερό.Δυστυχώς όμως όταν τοποθετώ το θήραμα δίχως να το δει Δεν δέχεται την εντολή να ψάξει...Καμία βοήθεια πως θα το διορθώσω και πως να το βοηθαω να επιμένει όταν Δεν βλέπει το θήραμα?
Καλησπέρα.Την εντολή για επαναφορα εννοώ.Λάθος μου...Ενώ στο στεγνό την υπακούει και ψάχνει και ανοίγει την έρευνα αντιθετα στο νερό ενώ παίρνει κατεύθυνση επιστρέφει αμέσως δλδ στα δύο τρία πρωτα μετρα...Καλησπέρα σας.Πρώτα απ'όλα ένα βίντεο θα βοηθούσε πολύ για να πει ο καθένας την συμβουλή του.
Τι εννοείτε όταν λέτε δεν δέχεται την εντολή ψάξε;Το ψάξε συνήθως σημαίνει κάνε έρευνα,αυτό θέλετε και κάνοντας έρευνα να βρει το θήραμα ή εννοείται να του πείτε να φύγει για επαναφορά και να τον κατευθύνεται;Ο σκύλος έχει μάθει να φεύγει για επαναφορά χωρίς να έχει δει το αντικείμενο;Γνωρίζει από κατευθυνόμενη επαναφορά;