Καλησπέρα σας.Αν και τα σπάνιελς (κόκερ και σπρίνγκερ) ως κύριο προσόν έχουν την έρευνα και έπειτα την επαναφορά είναι αρκετά καλά στην επαναφορά.Αν σας ενδιαφέρει μόνο το καρτέρι θα σας πρότεινα να βρέιτε ένα εργασιακό ριτρίβερ,αυτές οι φυλές είναι πιο εξειδικευμένες.Βέβαια εξαρτάται και από τις απαιτήσεις του καθενός.Θα ηθελα να δω ενα κυνηγι σε καρτερι αν εχεις ,οχι περπατητο ,να δουμε λιγο την εργασια του σε στατικο κυνηγι γιατι με ενδιαφερει η φυλη.ευχαριστω.
Outlander Έχετε κυνηγήσει ποτέ με τέτοιες φυλές;Επίσης έχετε κυνηγήσει σε καρτέρι με σκύλο;Θα ηθελα να δω ενα κυνηγι σε καρτερι αν εχεις ,οχι περπατητο ,να δουμε λιγο την εργασια του σε στατικο κυνηγι γιατι με ενδιαφερει η φυλη.ευχαριστω.
Άρα καταλαβαίνω ότι λόγικα σας ικανοποίησε και για αυτό ενδιαφέρεστε.Δεν ξέρω το επίπεδο εκπαίδευσης και το επίπεδο απόδοσης του σκύλου που κυνηγήσατε,αλλά σίγουρα ένας καλά εκπαιδευμένο εργασιακό σπάνιελ είναι πολύ χρήσιμο και απολαυστικό σε τέτοιο κυνήγι.Πολύς κόσμος ενθουσιάζεται και θέλει έναν τέτοιο σκύλο και είναι λογικό,ειδικά αφού οι περισσότεροι ισχυρίζονται πως είναι και έυκολα σκυλιά.Δεν είμαι σύμφωνος με αυτή την εκδοχή,των εύκολων σκυλιών.Τα αμιγώς εργασιακά σπάνιελς δεν είναι πάντα εύκολα σκυλιά για το μέσο κυνηγό,είναι σκυλιά με έντονο ταπεραμέντο και χαρακτήρα (και έτσι πρέπει να είναι).Αυτό δεν είναι συνήθως εύκολα αντιμετωπίσημο από όλους μας,πολλοί τα θεωρούμε ατίθασα,νευρικά κλπ.Προσωπικά θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να μελετάμε αυτό που θέλουμε να πάρουμε,τι έιναι,πως πρέπει να είναι,μου κάνει,πληρεί τις απαιτήσεις μου,μπορώ να το χειριστώ-διαχειριστώ,όντως χρειάζομαι ένα τετοιο σκύλο;;;;ναι εχω κυνηγηση με κοκερ φιλου.
Αυτο το στο τέλος ήταν πολύ τελιο και δείχνει οτι δεν υπάρχουν κακά σκυλιά. Όπως τα μάθουμε.
και έτσι
Όχι ρε φίλε. Έξω είναι και περνάει καλητερα από μέσα. Οι φωτογραφίες είναι από το 15θημερο προσαρμογής .Ειδες που σου πα πως θα την εχεις μεσα;
Κύριε Γιώργο νομίζετε ότι είναι καλύτερα να γίνεται η εκπαιδευση σε υρεμα νερά ή να πηγενουμε θάλασσα. Έχω παρατηρήσει ότι στην θάλασσα φοβάται να μπει ενώ στην λίμνη σιγά σιγά την απομηθοπιει και μπενει αέρα για απορτ .
Καλησπέρα. Πρώτα από ολα Γιώργος όχι κύριος Γιώργος.Κύριε Γιώργο νομίζετε ότι είναι καλύτερα να γίνεται η εκπαιδευση σε υρεμα νερά ή να πηγενουμε θάλασσα. Έχω παρατηρήσει ότι στην θάλασσα φοβάται να μπει ενώ στην λίμνη σιγά σιγά την απομηθοπιει και μπενει αέρα για απορτ .