Springer Spaniel

Kαλημερα

Μετα απο 2-3 ψευδοκυησεις που εκανε τη σκυλιτσα μου τα τελευταια χρονια, δυστυχως την προηγουμενη βδομαδα παρουσιασε πυομητρα. Μεγαλο το αγχος, οσοι με ξερουν καταλαβαινουν και το τι περναω με το αγχος μου οταν παθαινει κατι το σκυλι, ευτυχως η γιατρινα με καθυσηχασε οσον αφορα τη συμπεριφορα του ζωου. Κανονισαμε ραντεβου για υπερηχο και επιβεβαιωσαμε το γεγονος. Οποτε κανονιστηκε η στειρωση το Σαββατο. Ευτυχως ολα πηγανε καλα, και η κυρια αναρωνει στο σπιτι.

Ημουν και συνεχιζω να ειμαι αντιθετος σε προληπτικες στειρωσεις και τα λοιπα, δεν ειμαι εννοειται αντιθετος ομως σε οτιδηποτε μπορει να βαλει σε κινδυνο τη ζωη του ζωου.

Kαλημερα

Μετα απο 2-3 ψευδοκυησεις που εκανε τη σκυλιτσα μου τα τελευταια χρονια, δυστυχως την προηγουμενη βδομαδα παρουσιασε πυομητρα. Μεγαλο το αγχος, οσοι με ξερουν καταλαβαινουν και το τι περναω με το αγχος μου οταν παθαινει κατι το σκυλι, ευτυχως η γιατρινα με καθυσηχασε οσον αφορα τη συμπεριφορα του ζωου. Κανονισαμε ραντεβου για υπερηχο και επιβεβαιωσαμε το γεγονος. Οποτε κανονιστηκε η στειρωση το Σαββατο. Ευτυχως ολα πηγανε καλα, και η κυρια αναρωνει στο σπιτι.

Ημουν και συνεχιζω να ειμαι αντιθετος σε προληπτικες στειρωσεις και τα λοιπα, δεν ειμαι εννοειται αντιθετος ομως σε οτιδηποτε μπορει να βαλει σε κινδυνο τη ζωη του ζωου.
Περαστηκα βικ....να ειναι παντα γερη και δυνατη

Kαλημερα

Καλησπέρα. Η στείρωση είναι η μόνη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Εάν μια σκύλα έχει εμφανίσει την πρώτη της ψευδοκυηση και δεν προορίζεται για εκτροφή, τότε ξεκινούν αυτόματα οι σκέψεις για στείρωση.
Περαστικά της.

Σας ευχαριστω ολους. Η αναρρωση φαινεται να προχωραει καλα, η τομη δεν δειχνει σημαδια ανησυχητικα, οποτε υπολογιζω οτι το μεθεπομενο ΣΚ ισως μπορω να την βγαλω για βολτα. Εννοειται με συμφωνη γνωμη γιατρου πρωτα, γιατι δεν ειναι και σκυλι που καθεται ησυχο στο καρτερι, οποτε φοβαμαι μην γινει τιποτα

Πολυ νωρις ειναι και πιστευω θα στο πει και ο γιατρος
Το σκυλι θα πρεπει να περιοριατει ενα 20ημερο φιλε μου
Λογικα πρεπει να σου ειπε να πας σε δεκα μερες για αφαιρεση ραφων
Και πρεπει να σου εχει δωσει αντιβιωση 7 ημερων

Ραματα δεν θα τα βγαλει αν θυμαμαι καλα, δε ξερω ομως και σιγουρα

Αντιβιωση παιρνει τουλαχιστον ως το Σαββατο που θα παμε. Ετσι και αλλιως θα την περιοριζα για καποιο χρονικο διαστημα ακομα και αν δε το ελεγε ο γιατρος

Σαββατιανη επισκεψη στο γιατρο για την εξεταση της αποθεραπειας. Τριτη βγαζουμε τα ρουχα, η επουλωση της τομης παει περιφημα, και της φανηκε πολυ καλο το οτι εφαγε και ηπιε νερο απο την πρωτη μερα της εγχειρησης. Στο κυνηγι ειπε να την βγαλω απο τις αρχες του επομενου μηνα, μετα τις 15 θα το κανω για να ειμαι σιγουρος. Ειχε λιγο γαλα στο στηθος παλι, οποτε ειπε να της δινουμε μαιντανο και να την εξετασει παλι σε 10 μερες. Γενικως πολυ ευχαριστημενη την ειδα, οποτε ευχαριστημενος ειμαι και γω

Το μονο μειον πως πρεπει να κανω ολοκληρο θεατρικο για να φυγω για απογευματινο χωρις να με μυριστει

Back