D
DrV
αν λεω?????? κυνηγια???? ψαρεματα????? γ@@@σια???? δεν ξερω αν ειδες το βιντεο ολο εχει και κατι πονηρους χωρους στο πορτπαγκαζ, εσυ θα με πιανειςΚαι εμένα μου αρέσει τρελά.....λες?
αν λεω?????? κυνηγια???? ψαρεματα????? γ@@@σια???? δεν ξερω αν ειδες το βιντεο ολο εχει και κατι πονηρους χωρους στο πορτπαγκαζ, εσυ θα με πιανειςΚαι εμένα μου αρέσει τρελά.....λες?
Όσο κανένας άλλος!αν λεω?????? κυνηγια???? ψαρεματα????? γ@@@σια???? δεν ξερω αν ειδες το βιντεο ολο εχει και κατι πονηρους χωρους στο πορτπαγκαζ, εσυ θα με πιανεις
Ασχημο ρε παιδια ,πολυ τετράγωνο σαν μικρο mercedes τζιπ μοιαζει,δεν ειναι του γουστου μου παντος
Και μένα μ' αρεσει...ρε παιδιά...το καινούριο jimny...
HONDA ολο προσονταhttps://imgur.com/a/AsPpU3q
Το αμάξι μου για το κυνήγι.Μια καλή πρόταση αξιοπιστίας,σκληρής χρήσης,δοκιμασμένο σ όλα τα τερέν.Ταξιδεύει ξεκούραστα.Εθνική 7λιτ/100 με 110χλμ/ώρα .Εκτός δρόμου με 9-10λιτ.Είναι προσθιοκίνητο και η τετρακίνηση εμπλέκεται όταν χάσουν πρόσφυση οι μπροστά τροχοί μηχανικά.
Οδηγας Jeep, τα μονα πραγματικα Jeep, με οτι αυτο συνεπαγεται...στην Ελλαδιτσα μας.Εδώ και καιρό γλυκοκοιταζω ενα cherokee 2.5 crd γύρω στα 5000 € όλες οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες όσον αφορά το συγκεκριμένο όχημα .
Οπως τογραψες ,για στιγμή νόμισα οτι στο ειχε κάνει δώρο !Παω χθες το βραδυ να παρω το αμαξι μαζι με τη γυναικα εκει που εχει παρκαρει κ μου λεει το εχεις βαλει το αμαξι εδω μπροστα τις λεω που μου λεει κοιταω μπροστα βλεπω ενα τετειο
λες να μας το πατησε τις λεω
που να φανει το καημενο το civicακι
Ναι μου πειρε ενα τετειο απο τα JuboΟπως τογραψες ,για στιγμή νόμισα οτι στο ειχε κάνει δώρο !
πως μην αρέσει στους Άγγλους αφού τους θυμίζει το θρυλικό land rover στις φάρμες
Πραγματι, φαινεται εξαιρετικο, μικρο - ευκινητο - ελαφρυ, ιδιανικο για κυνηγι και οχι μονο...