Ευχαριστώ αλεξανδρεΚαλοριζικο και καλο λασπωμα...
Έχει teen voice ΛευτέρηΠολύ ωραίο αγορ
Ρε θα με τρελάνεις ! Εγώ στο τηλέφωνο που μιλήσαμε σε έκανα βαριά για 30 χρόνων.ομορφο δώρο από τον γιο σου να το χαρείς φίλε μου το αμάξι αλλά πάνω από όλα να χαίρεσαι τα παιδιά σου .
Ευχαριστώ ρε παικτηΝα το χαίρεσαι Γιούρι !
Σαφάρι λουκ βλεπω με προβοσκίδα
Έχει teen voice Λευτέρη
Να γίνει ραδιοφωνικός παραγωγός
Γιατί δεν κοιτάς σε Vitara 1600. Σκυλιά!
Σε τι αμαξι ακη;;Τι να σου πω πηρε φωτια κ καηκε το αμαξι λιγο πριν βγω στην εθνικη για ταξιδι...αλλα το εσβησα με το πυροσβεστηρα απο ενα βενζιναδικο απεναντι γιατι ημουν φορτωμενος με πραγματα για ταξιδι κ δεν μπορουσα να βγαλω τον δικο μου...αρα ταεκαρετε παλι που τον βαζετε ..κ οχι του κιλου τουλαχιστον 2κιλο γιατι αμα παρει δε σβηνει ευκολα το αμαξι.
Καλησπερα! Εχεις σκεφτει kia sportage το προηγουμενο μοντελο πετρελαιο αγεοτικο; πιστευω ειναι πολλη καλη λυση. Σκυλια αμαξια για ολες τις χρησειςΜια συνοψη.αναζητωντας αμαξι για ολες τις δουλειες φυσικα θα παμε japanεζο ...δλδ πολη κυνηγι θαλασσα κ να ειναι κ ασφαλες (εμεις μπαινουνε μεσα) και να μη με νοιαζει αν το γρατζουνισουν κατεληξα στο Hrv το παλιο κ στον τερη τον 1.3...ο τερης ξερω οτι αμα βγαλει προβλημα σου βαζει 3 δαχτυλα απο ανταλλακτικα...ο hondas πιστευω ειναι πιο φθηνος εχει κ το vtec μαλακιστουμε λιγο ( να κατεβαζουμε 9αρες)...υπαρχει κ σε auto αλλα αμα βγαλει ζημια θα τον πίουμε...
Απο την αλλη εχω κ μελισσια οποτε μπορω να παρω αγροτη 4πορτο αλλα πινει κ αυτος το πατο του κ δεν ειναι οτι καλυτερο για την πολη κ να το οδηγει η συζυγος..
Εχωντας αυτες τις επιλογες τι προτεινεται??
Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος.
Με εμδιαφερει το τριπτυχο ζημιες καταναλωση κινηση πολη...α κ οδηγηση απο γυναικα...
Για ταξιδι εχω αλλο αμαξι οποτε δεν καιγομαι. Χωρις μετατροπη σε υγραεριο ...
Ακη ποσα ταξιδια κανεις με το επιβατικο τον χρονο και για τι αποστασεις μιλαμε ?Μια συνοψη.αναζητωντας αμαξι για ολες τις δουλειες φυσικα θα παμε japanεζο ...δλδ πολη κυνηγι θαλασσα κ να ειναι κ ασφαλες (εμεις μπαινουνε μεσα) και να μη με νοιαζει αν το γρατζουνισουν κατεληξα στο Hrv το παλιο κ στον τερη τον 1.3...ο τερης ξερω οτι αμα βγαλει προβλημα σου βαζει 3 δαχτυλα απο ανταλλακτικα...ο hondas πιστευω ειναι πιο φθηνος εχει κ το vtec μαλακιστουμε λιγο ( να κατεβαζουμε 9αρες)...υπαρχει κ σε auto αλλα αμα βγαλει ζημια θα τον πίουμε...
Απο την αλλη εχω κ μελισσια οποτε μπορω να παρω αγροτη 4πορτο αλλα πινει κ αυτος το πατο του κ δεν ειναι οτι καλυτερο για την πολη κ να το οδηγει η συζυγος..
Εχωντας αυτες τις επιλογες τι προτεινεται??
Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος.
Με εμδιαφερει το τριπτυχο ζημιες καταναλωση κινηση πολη...α κ οδηγηση απο γυναικα...
Για ταξιδι εχω αλλο αμαξι οποτε δεν καιγομαι. Χωρις μετατροπη σε υγραεριο ...