Ευχαριστώ αργυρακοΕυριπο φίλε καλοταξιδο καλά οργώματα....
Ευχαριστώ αργυρακοΕυριπο φίλε καλοταξιδο καλά οργώματα....
Ευχαριστώ ρε μύρο.δε πειράζει χαλάλι τουςΦίλε καλοριζικο το εργαλείο και απο δω!!
Εύχομαι να σού κάνει όλα τα γούστα!!!
Και τα σωβρακα θα σου παρουν οι γιοι φιλαράκι μου
Άλλο εργαλείο αυτό.ητανε να πάρουμε ένα 4πορτο μαύρο με 125 αλογάκια στη πένα αλλά δυστυχώς τελευταία στιγμή ο παίκτης έκανε πίσω και άλλαξε γνώμη και μετά βρήκαμε το pininΟσο για τον φιλο που ψαχνει για το hrv.
Εχω εγω ενα τριπορτο στα 1600 με τον απλο τον κινητηρα στα 105 αλογα. Βγαίνει και με τον vtec κινητήρα με 125 αλογα.
Ειναι μοντελο '00 και μεχρι τωρα στα σχεδον 300000χλμ δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα πλυν των φυσιολογικών φθορών και αλλαγων που χρειαζοταν.
Εχει μονιμη τετρακινηση 80-20 μπροστα πισω δλδ και οταν χασει ο μπροστα προσφυση παει 50-50 και ξεκολας.
Συνέπεια της μονιμης τετρακινησης ειναι η αυξημενη καταναλωση 9-10/100χλμ.
Μπαινει αεριο χωρις να παρουσιαζει προβληματα .
Εγω το εβαλα απο τα 130000χλμ και μεχρι τωρα ολα καλα.
Αυτα τα λιγα με την συμβιωση μου με το hrv απο το 2005 και μετα.
Εννοείται χαλάλι τους!!Ευχαριστώ ρε μύρο.δε πειράζει χαλάλι τους
Καλορίζικο Ευριπίδη, καλοτάξιδο !!!Άλλο εργαλείο αυτό.ητανε να πάρουμε ένα 4πορτο μαύρο με 125 αλογάκια στη πένα αλλά δυστυχώς τελευταία στιγμή ο παίκτης έκανε πίσω και άλλαξε γνώμη και μετά βρήκαμε το pinin
Ρε θα με τρελάνεις ! Εγώ στο τηλέφωνο που μιλήσαμε σε έκανα βαριά για 30 χρόνων.ομορφο δώρο από τον γιο σου να το χαρείς φίλε μου το αμάξι αλλά πάνω από όλα να χαίρεσαι τα παιδιά σου .οποιοι εχετε γιους ας προσεχατεο μικρος μου εφαγε την 391 και ο μεγαλος ηθελε τ αγροτικο.αφου λοιπον του το δωσα με τη καρδια μου για να με αποζημιωσει μου πηρε αυτο μιας και ειχα καλομαθει και δεν ηθελα να ξεβολευτω
οποτε σε λιγο καιρο αφου το χω μονο λιγες μερες θα σου πω την αποψη μου για το pajero pinin
Χαχα 30?πολλά χρόνια πριν.σ ευχαριστώ πολύ λευτερηΠολύ ωραίο αγορ
Ρε θα με τρελάνεις ! Εγώ στο τηλέφωνο που μιλήσαμε σε έκανα βαριά για 30 χρόνων.ομορφο δώρο από τον γιο σου να το χαρείς φίλε μου το αμάξι αλλά πάνω από όλα να χαίρεσαι τα παιδιά σου .
Ευχαριστώ τασοΚαλορίζικο Ευριπίδη καλοτάξιδο.
Καλορίζικο Ευριπίδη, καλοτάξιδο !!!
Είδα εγώ το γιο σου τη Δευτέρα στο σκοπευτήριο με το αγροτικό, περίμενα να σε δω κι εσένα, αλλά δεν ... Το ίδιο και την Τετάρτη, αλλά δεν ρώτησα... Σκέφτηκα ότι μάλλον θα το δανείστηκε !!! Που να το φανταστώ ...
Σας ευχαριστώ πολύ.ναι Στέλιο ήτανε γρήγορη κινησηΕυριπίδη καλοριζικο και καλοταξιδο και εύχομαι να το χαρείς πολλά χρόνια.....
Οσο για τον φιλο που ψαχνει για το hrv.
Εχω εγω ενα τριπορτο στα 1600 με τον απλο τον κινητηρα στα 105 αλογα. Βγαίνει και με τον vtec κινητήρα με 125 αλογα.
Ειναι μοντελο '00 και μεχρι τωρα στα σχεδον 300000χλμ δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα πλυν των φυσιολογικών φθορών και αλλαγων που χρειαζοταν.
Εχει μονιμη τετρακινηση 80-20 μπροστα πισω δλδ και οταν χασει ο μπροστα προσφυση παει 50-50 και ξεκολας.
Συνέπεια της μονιμης τετρακινησης ειναι η αυξημενη καταναλωση 9-10/100χλμ.
Μπαινει αεριο χωρις να παρουσιαζει προβληματα .
Εγω το εβαλα απο τα 130000χλμ και μεχρι τωρα ολα καλα.
Αυτα τα λιγα με την συμβιωση μου με το hrv 5απο το 2005 και μετα.
Πολύ ωραίο αγορ
Ρε θα με τρελάνεις ! Εγώ στο τηλέφωνο που μιλήσαμε σε έκανα βαριά για 30 χρόνων.ομορφο δώρο από τον γιο σου να το χαρείς φίλε μου το αμάξι αλλά πάνω από όλα να χαίρεσαι τα παιδιά σου .
Τώρα το είδα μωρή ζουρίδα ....οποιοι εχετε γιους ας προσεχατεο μικρος μου εφαγε την 391 και ο μεγαλος ηθελε τ αγροτικο.αφου λοιπον του το δωσα με τη καρδια μου για να με αποζημιωσει μου πηρε αυτο μιας και ειχα καλομαθει και δεν ηθελα να ξεβολευτω
οποτε σε λίγο καιρό αφου το χω μονο λιγες μερες θα σου πω την αποψη μου για το pajero pinin
Ανοιχτά οποτε γουστάρεις αλεπουδιαρη.ευχαριστω μητσαραΤώρα το είδα μωρή ζουρίδα ....
Καλοτάξιδο και πάντα φορτωμένο απο καλούδια ,γυναίκες και κυνήγια .
Και που σαι .....κατεβαίνω για κέρασμα και όχι μόνο
Χαχαχαχα.ευχαριστω ρε πανοΚαλορίζικο Γιουράι...
Φερτο για κώνο...