Ευχαριστώ φιλαράκιΕυριπιδη τουλάχιστον εκτός δρόμου θα είσαι άρχοντας. Καλοτάξιδο να είναι εύχομαι.
οποιοι εχετε γιους ας προσεχατεο μικρος μου εφαγε την 391 και ο μεγαλος ηθελε τ αγροτικο.αφου λοιπον του το δωσα με τη καρδια μου για να με αποζημιωσει μου πηρε αυτο μιας και ειχα καλομαθει και δεν ηθελα να ξεβολευτω
οποτε σε λιγο καιρο αφου το χω μονο λιγες μερες θα σου πω την αποψη μου για το pajero pinin
καλοταξιδο φιλε ευριπιδη πολλα κυνήγια στις ρόδες του!!οποιοι εχετε γιους ας προσεχατεο μικρος μου εφαγε την 391 και ο μεγαλος ηθελε τ αγροτικο.αφου λοιπον του το δωσα με τη καρδια μου για να με αποζημιωσει μου πηρε αυτο μιας και ειχα καλομαθει και δεν ηθελα να ξεβολευτω
οποτε σε λιγο καιρο αφου το χω μονο λιγες μερες θα σου πω την αποψη μου για το pajero pinin
Καλοτάξιδο το κτήνος φίλε. Το έχει και ο πατέρας μου αλλα με μόνιμη τετρακίνηση και το έχει κάνει αέριο. Δεν μασάει εκτός δρόμου. Θα είσαι άρχοντας
Καλοτάξιδο ευριπιδη πολλά κυνήγια
καλοταξιδο φιλε ευριπιδη πολλα κυνήγια στις ρόδες του!!
Καλοταξιδο ευρι, κ να μην κυκλοφορείς τώρα με ανοιχτό παράθυρο, τσίτα μουσική κ γυαλιά τύπου rayban για να κάνεις μοστρα...
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και σας εύχομαι καλή και ασφαλή κυνηγετική σεζονΑγριοκατσικο! Καλοτάξιδο και να σε πάει παντού!
Ευχαριστώ τολιοΚαλοτάξιδο το εργαλειο λεβεντη!
mitsoypa και beretta !να το χαρεις ευριπιδη !
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιακαλορίζικο ευρι!
με τη διαφορά ότι αυτό δεν είναι suv είναι τζιπαρα!
Καλοταξιδο κοπελι...Πισωκίνητο 129 ίπποι με 3 επιλογές 4κινησης πίσω μπλοκέ διαφορικό 4,5 εκατοστά υψωμένο φρένα Μπος αναρτήσεις bimors αυτά σε γενικές γραμμες.και η 4κινηση με Λευγε όχι ηλεκτρονική που την απεχθανομαι και 157000 χλμ του 01
Ευχαριστώ φίλ αλλα η Μπερέτα τουλάχιστον έχει σταθερή κανηΚαλοταξιδο κοπελι...
τελικα πρεπει να εισαι πολυ ψαγμενος ρε φιλε.....
Εχεις ριξει πολλααααααα φραγκα στο καρο......
Ελπιζω να μην βγει και αυτο σαν τις μπερεττες που χες
Party animal laaaast yearΓιούρι είσαι animal......offroad animal, έχω δει ότι στα beach bar τελευταία παλεύεις να γίνεις και ....party animal !!!
Να είσαι καλά.σ ευχαριστώ πολυΕυρυπιδη καλοριζικο και καλοταξιδο.
Να χαιρεσαι και τον γιο σου που σ εκανε τετοιο δωρο.
Αξιος