Ε ναιΜε αυτό θα με πηγαίνεις τσάρκες Γιούρι?
Ε ναιΜε αυτό θα με πηγαίνεις τσάρκες Γιούρι?
Εργαλείο!!!!Πισωκίνητο 129 ίπποι με 3 επιλογές 4κινησης πίσω μπλοκέ διαφορικό 4,5 εκατοστά υψωμένο φρένα Μπος αναρτήσεις bimors αυτά σε γενικές γραμμες.και η 4κινηση με Λευγε όχι ηλεκτρονική που την απεχθανομαι και 157000 χλμ του 01
Καλοταξιδο το θυριο Ευριπιδη για εξτρημ καταστασειςοποιοι εχετε γιους ας προσεχατεο μικρος μου εφαγε την 391 και ο μεγαλος ηθελε τ αγροτικο.αφου λοιπον του το δωσα με τη καρδια μου για να με αποζημιωσει μου πηρε αυτο μιας και ειχα καλομαθει και δεν ηθελα να ξεβολευτω
οποτε σε λιγο καιρο αφου το χω μονο λιγες μερες θα σου πω την αποψη μου για το pajero pinin
Ευριπίδη καλορίζικο, να το χαρεις πουτσουλα!οποιοι εχετε γιους ας προσεχατεο μικρος μου εφαγε την 391 και ο μεγαλος ηθελε τ αγροτικο.αφου λοιπον του το δωσα με τη καρδια μου για να με αποζημιωσει μου πηρε αυτο μιας και ειχα καλομαθει και δεν ηθελα να ξεβολευτω
οποτε σε λιγο καιρο αφου το χω μονο λιγες μερες θα σου πω την αποψη μου για το pajero pinin
Καλοτάξιδο το θηρίο, αυτό πάει καλύτερα εκτός δρόμου από το αγροτικό, γιατί είναι πιο ελαφρύ και έχει και καλύτερες γωνίες
Τεχνικά χαρακτηριστικά;
Εργαλείο!!!!
Καλοταξιδο το θυριο Ευριπιδη για εξτρημ καταστασεις
Ευριπίδη καλορίζικο, να το χαρεις πουτσουλα!
Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά.υγεια να χουμε χουμε μονο κι όλα θα γινουνΚαλοτάξιδο φίλε να το χαρείς και να σου βγάλει γούστα!
Καλοταξιδο Ευριπιδη! Να το χαρεις οπως αγαπας!οποιοι εχετε γιους ας προσεχατεο μικρος μου εφαγε την 391 και ο μεγαλος ηθελε τ αγροτικο.αφου λοιπον του το δωσα με τη καρδια μου για να με αποζημιωσει μου πηρε αυτο μιας και ειχα καλομαθει και δεν ηθελα να ξεβολευτω
Καλορίζικο και καλοτάξιδο ....οποιοι εχετε γιους ας προσεχατεο μικρος μου εφαγε την 391 και ο μεγαλος ηθελε τ αγροτικο.αφου λοιπον του το δωσα με τη καρδια μου για να με αποζημιωσει μου πηρε αυτο μιας και ειχα καλομαθει και δεν ηθελα να ξεβολευτω
Καλοταξιδο Ευριπιδη! Να το χαρεις οπως αγαπας!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο ....
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιαΚαλοτάξιδο Ευριπίδη! Να είσαι καλά να το χαρείς
Τουμπανο το εργαλειοοποιοι εχετε γιους ας προσεχατεο μικρος μου εφαγε την 391 και ο μεγαλος ηθελε τ αγροτικο.αφου λοιπον του το δωσα με τη καρδια μου για να με αποζημιωσει μου πηρε αυτο μιας και ειχα καλομαθει και δεν ηθελα να ξεβολευτω
Ευχαριστώ κωστα κι εσύ να έχεις ασφαλείς εξοδουςΤουμπανο το εργαλειο
Ευριπιδη καλοριζικο καλες εξορμησεις
Να σαι καλά ρε μακηΚαλοτάξιδο το κατσίκι!!!!!!!
Καλοριζικο το εργαλειο Ευριπο!!οποιοι εχετε γιους ας προσεχατεο μικρος μου εφαγε την 391 και ο μεγαλος ηθελε τ αγροτικο.αφου λοιπον του το δωσα με τη καρδια μου για να με αποζημιωσει μου πηρε αυτο μιας και ειχα καλομαθει και δεν ηθελα να ξεβολευτω
Kαλοριζικο κ καλοταξιδο Ευριπίδη!
Χωράει πολλά όπλα μέσα..
Καλοριζικο το εργαλειο Ευριπο!!
Αντε περιμενουμε και φωτο απο το μπερετονι!!
Να είστε καλά κυριοιKαλοριζικο κ καλοταξιδο Ευριπίδη!
Χωράει πολλά όπλα μέσα..