E κάτι θα κάνουν ίσως βάλουν τουρμπατοΈτσι για ενημέρωση προς άπαντες τους ενδιαφερομένους....η παραγωγή του νέου Jimny σταμάτησε...λόγω ..ρύπων δεν θα έρχεται στην Ευρώπη και εάν έρθει θα έρθει ως επαγγελματικό χωρίς πίσω καθίσματα κλπ.
Είσαι στο club;;Εχει κανει παπάδες ο Τονυ! Το παει μεχρι τελους με το new vitara..αυτο το βιντεο δεν ειναι τιποτα! Και πολυ κομπλέ τυπος, γτ τα εχουμε πει και απο κοντα!
Ναι Κωστα..δεν εχω ενεργη συμμετοχή σε εκδρομες κτλ ομως..Είσαι στο club;;
Είμαι μέλος αρκετά χρόνια. Άλλες φορές ενεργγα άλλες όχι. Να τα πούμε ...Ναι Κωστα..δεν εχω ενεργη συμμετοχή σε εκδρομες κτλ ομως..
Κωστα ηταν να ερθω και στην "βοσκοπούλα" αλλα λογω δουλειάς δε μπορεσα..χαρα μου να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμηΕίμαι μέλος αρκετά χρόνια. Άλλες φορές ενεργγα άλλες όχι. Να τα πούμε ...
Όποτε θέλεις στείλε μήνυμαΚωστα ηταν να ερθω και στην "βοσκοπούλα" αλλα λογω δουλειάς δε μπορεσα..χαρα μου να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη
Αυτές οι περιοχές φιλαράκι έχουν Κορονοιό....Καλησπερα στην παρεα....
Μηπως υπαρχει καποιο νιβα κατα προτημηση 2000 - 2004 μοντελο
Ψαχνω κατι χωρης πολλα πολλα extra καλουδια επανω απλα να μην εχει σαπησματα να ειναι πληρως λειτουργικο... και πρασινο χρωμα...
Περιοχες αχαια - κορινθια - αθηνα - ηλεια
αν και παλιος κατοχος νιβα το μονο συγουρο οτι εαν βρεις του 2004 αμαξι θα εχει σκουριες..Καλησπερα στην παρεα....
Ψαχνω κατι χωρης πολλα πολλα extra καλουδια επανω απλα να μην εχει σαπησματα να ειναι πληρως λειτουργικο... και πρασινο χρωμα...
Και θα έχει και πρόβλημα στο σασμάν, μόνο από κανά γνωστό άμα βρεις από κανέναν .αν και παλιος κατοχος νιβα το μονο συγουρο οτι εαν βρεις του 2004 αμαξι θα εχει σκουριες..
εαν δε το εχουν ξαναβαψει
Θα κοιτάξεις μετά του 2004 γιατί τα προηγούμενα ήταν μονου ξεκασμουΚαλησπερα στην παρεα....
Το 80%Οι σκουριες δεν με ενδιαφερουν.....
Φτιαχνωντε πολλη ευκολα...
Τα σαπησματα ειναι ενα προβληματάκι....
Κυριε, κυριε, εγω που δεν ειμαι μελος, μπορω να ελθω για καφε????Όποτε θέλεις στείλε μήνυμα
Η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή. Πες το ναι και μη σε μέλειΚυριε, κυριε, εγω που δεν ειμαι μελος, μπορω να ελθω για καφε????
To δικο μου αρμα στο φυσικο του περιβαλλονΟχι τετειες κουβεντες τετειες εποχές..
View attachment 10781