Κοπάνημα φθορές και μπούκωμα στην λάσπηΟι μεγάλες ζάντες/χαμηλό προφίλ λάστιχων τι επιπτώσεις έχουν σε εκτός δρόμου χρήση (π.χ. σε αλπικούς δρόμους με φυτευτή πέτρα ή σε λάσπη);
Σε καμία περίπτωση κάτω από 55άρι προφίλΟι μεγάλες ζάντες/χαμηλό προφίλ λάστιχων τι επιπτώσεις έχουν σε εκτός δρόμου χρήση (π.χ. σε αλπικούς δρόμους με φυτευτή πέτρα ή σε λάσπη);
παραλαγη καλαμι το εκανες αρηηηη,,ετοιμω για καρτερι στον βαλτοοοο
Αυτό είναι Duster!! Όχι κάτι καλογυαλισμένα που βλέπω κάθε πρωί στην Κηφισίας..
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους είδα προχθές δεν ξέρω εάν είναι πατέντα ή έτοιμο ένα σίδερο γύρω στους 25 πόντους που κρατάει την πόρτα πίσω ανοιχτή και κλειδωμένη για τα σκυλιά. Ξέρει κάποιος να μας πει που μπορουμε να το βρούμε.
Πήγαινε προς το gashgai +2Παιδες,μεχρι πριν 2-3 χρονια,κοιτουσα σχεδον αποκλειστικα το daster καθως θεωρουσα οτι ειχε την καλυτερη σχεση ποιοτητας και τιμης...
Με την ανοδο που εχει παρει στην τιμη του σε ολες τις εκδοσεις,αρχισα να βλεπω και το vw tiguan...
Πως βλεπετε τη συγκριση αναμεσα σε αυτα τα 2 οσο αναφορα ποιοτητα,αξιοπιστια,χωροι κλπ?
Γενικα θα προτιμουσα καινουριο αυτοκινητο,αλλα σαν 2η λυση γλυκοκοιταζω το qashqai +2 σε μεταχειρισμενο...
Εχουν βγει και καινουρια qashqai,αλλα δεν εχω δει τιμες καθως ουτε τα εχω συγκρινει απο αποψη χωρων με το +2...
Το dacia έχει μικρότερη κατανάλωση και ελαφρώς μικρότερους χώρους και κινείται καλύτερα εκτός δρόμου αλλά έχει κατώτερη ποιότητα κατασκευής.Τωρα εξαρτάτε τι θέλεις από θέμαΠαιδες,μεχρι πριν 2-3 χρονια,κοιτουσα σχεδον αποκλειστικα το daster καθως θεωρουσα οτι ειχε την καλυτερη σχεση ποιοτητας και τιμης...
Με την ανοδο που εχει παρει στην τιμη του σε ολες τις εκδοσεις,αρχισα να βλεπω και το vw tiguan...
Πως βλεπετε τη συγκριση αναμεσα σε αυτα τα 2 οσο αναφορα ποιοτητα,αξιοπιστια,χωροι κλπ?
Γενικα θα προτιμουσα καινουριο αυτοκινητο,αλλα σαν 2η λυση γλυκοκοιταζω το qashqai +2 σε μεταχειρισμενο...
Εχουν βγει και καινουρια qashqai,αλλα δεν εχω δει τιμες καθως ουτε τα εχω συγκρινει απο αποψη χωρων με το +2...
Μικροτερους απο το +2 ή το tiguan?Το dacia έχει μικρότερη κατανάλωση και ελαφρώς μικρότερους χώρους και κινείται καλύτερα εκτός δρόμου αλλά έχει κατώτερη ποιότητα κατασκευής.Τωρα εξαρτάτε τι θέλεις από θέμα
Απο φιλους οικογενεηα με τρια παιδακια που εχουν το +2 δεν ειναι ευχαριστημένοι με τους χωρουςΠαιδες,μεχρι πριν 2-3 χρονια,κοιτουσα σχεδον αποκλειστικα το daster καθως θεωρουσα οτι ειχε την καλυτερη σχεση ποιοτητας και τιμης...
Για να τα πούμε απλά τα πράγματα για να τη σακουλευτειςΠαιδες,μεχρι πριν 2-3 χρονια,κοιτουσα σχεδον αποκλειστικα το daster καθως θεωρουσα οτι ειχε την καλυτερη σχεση ποιοτητας και τιμης...
Ο ενας κολλητος μου έχει το duster του 17. Εχουμε παει παντου με αυτο, ακομα και εκει που δεν θα επρεπε.Παιδες,μεχρι πριν 2-3 χρονια,κοιτουσα σχεδον αποκλειστικα το daster καθως θεωρουσα οτι ειχε την καλυτερη σχεση ποιοτητας και τιμης...