ξέχασα να πώΜάκη και Χρήστο, εμείς ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας σε αυτό το σεμινάριο. Λυπάμαι που, τελικά, δεν μπόρεσαν να έρθουν και τα άλλα δύο μέλη του φόρουμ που το επιθυμούσαν. Θα είστε ευπρόσδεκτοι μιαν άλλη φορά με κάποιον άλλο καλεσμένο, ούτως ή άλλως εμείς συναντιόμαστε κάθε δεκαπενθήμερο και οι δράσεις δεν λείπουν.
Λόγω των υποχρεώσεων σας χάσατε τις πρώτες δραστηριότητες της Λέσχης που αφορούσαν την δράση των σκύλων μας. Αυτό που μας ικανοποίησε περισσότερο ήταν η δήλωσε του Νικήτα όσο μας παρακολουθούσε: "Ένα τέτοιο σκύλο θα ήθελα να έχω".
Το σεμινάριο άρχισε ακριβώς στην ώρα του και τελείωσε αφού άδειασαν όλες οι φιάλες... ακόμη και της σανγκρίας. Όχι, δεν είμαστε πότες, είμαστε απόγονοι των ανθρώπων που τα συμπόσια ήταν ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων.
Υ.Γ. θα ακολουθήσουν φωτογραφίες.
Μια ωραία δροσερή χθεσινή βραδιά στη λέσχη SPORTING SPANIELS & RETRIEVERS CLUB OF GREECE
παρέα κυνηγών που αγαπούν το κυνήγι και το χαίρονται όπως το αγαπήσαμε απο τα παιδικά μας χρόνια.....κυνηγός σκύλος όπλο θήραμα....σεβόμενοι όλα γύρω από αυτά
καλεσμένος ένας γκουρού της οπλογνωσίας (όπως σωστά τον αποκάλεσε ο κος Γιάννης)Νικήτας Κυπρίδημος
μας έκανε παρουσίαση μιας απλής ιδιοκατασκευής αλλά με σύνθετες εφαρμογές σε όλα ότι αφορά την τεχνική σκόπευσης και την εφαρμογή μέτρων στο κυνηγετικό όπλο
μια κατασκευή 57 ευρώ πάνω σ ένα απλό αεροβόλο daisy που δίνει την δυνατότητα στον καθένα να βρεί η να βελτιώσει την τεχνική του και όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις πάνω στο κοντάκι του
η βραδιά συνεχίστηκε με ερωτήσεις και απορίες γύρω από την οπλογνωσία και συζητήθηκαν πάρα πολλά γύρω από τα φυσίγγια βλητική κώνους αυλούς και πολλές πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες με δικαίωμα από τον καθένα 2-3 και παραπάνω ερωτήσεων με σεβασμό σε σειρά και απόψεις
έφτασε και στους τετράποδους συντρόφους μας στο κυνήγι όπου ακούστηκαν πολλά φθάνοντας ακόμα και στο πρόβλημα των λύκων που σκοτώνουν σκυλιά σε πολλές περιοχές της χώρας μας
διακοπή για ένα μεζέ και ποτάκι
συνεχίστηκε με 2ο γύρο ερωτήσεων σε πάντα ευχάριστο περιβάλλον με γέλιο αστεία και πειράγματα
έφυγα γεμάτος απ όλα,παρέα με τον Χρήστο(manthoscc)περισσότερο ενθουσιασμένο από μένα
ευχαριστώ τον κο Κυπρίδημο για την παρουσίαση και την γεμάτη καλή και χαμογελαστή διάθεση που απαντούσε στις ερωτήσεις
ευχαριστώ τον κο Γιάννη για την πρόσκληση και μπράβο για την άριστη οργάνωση και εκτέλεση της βραδιάς
Να ευχαριστήσω και εγώ τον διοργανωτή κο Γιάννη για την ωραία ατμόσφαιρα και την απλόχερη φιλοξενία του καθώς και όσους φρόντισαν για την προετοιμασία της βραδιάς .
Τα περισσότερα από όσα είχα στο μυαλό μου για την συνάντηση τα περιέγραψε ο Μάκης ποιο πάω και είμαι σύμφωνος σε όλα ..σίγουρα όπως λέει ο Μακης , ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που βρέθηκα σε αυτήν την κουβέντα
Πραγματικά μια πολύ όμορφη βραδιά με πολύ ενδιαφέρον και ένας εξαιρετικός Ν. Κυπρίδημος σε όλα του ..απλός και κατανοητός στον λόγο του, με μεγάλη ικανότατα μετάδοσης και συνάμα πολύ οικείος .
Θέλω κ εγώ τον ευχαριστώ το κύριο Κυπρίδημο για την παρουσία του και την φιλική διάθεση του .
Η Παρέα με τον αγαπητό Μάκη μοναδική .
Να είσαι καλά Μάκη και εύχομαι να τα λέμε ακόμα ποιο συχνά
Γιατί ζηλεύετε; εμείς πρέπει να ζηλεύουμε για τα θηράματα που έχετε σε κοντινότερες αποστάσεις.Πραγματικα ζηλευω που εμεις στην επαρχια δεν εχουμε την δυνατοτητα να συμμετεχουμε σε τετοιες δρασεις...να γνωρισουμε και να μαθουμε απο τετοιους ανθρωπους σαν τον Κυριο Νικολακοπουλο και τον Κυριο Κυπριδημο.
Συνεχιστε ετσι...
Να σκεφτείς πως είναι τέλους εποχής. Μου υποσχέθηκαν και από την νέα σοδειά τους. Ο αποστολέας του είναι ένας ευχαριστημένος κάτοχος σκύλων εκτροφής μου. Είναι το δεύτερο πεσκέσι που μου έφερε και τα εκτίμησα πραγματικά όχι για την αξία τους αλλά για το μεράκι που φτιάχτηκαν: περιείχαν προϊόντα της Σαντορίνης όπως φάβα, κάπαρη, καπαρόφυλλα, λιαστή ντομάτα κλπ και μερικά αναμνηστικά του νησιού. Να ΄ναι καλά ο άνθρωπος και να χαίρετε τους σκύλους του.ξέχασα να πώ
το λιαστό Σαντορίνης Τ Ε Λ Ε Ι Ο δυο ποτήρια ακόμα και θα σας χόρευα καρσιλαμά