Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Λέγομαι Βασίλης και μένω στο Λαγονήσι Αττικής, είμαι νέος στο χώρο του κυνηγίου αλλά τα τελευταία 3 χρόνια η φύση και ο κυνηγετικός σκύλος - σύντροφος έχουν κερδίσει την αγάπη μου!
Βασίλη καλώς όρισες φίλε.Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Λέγομαι Βασίλης και μένω στο Λαγονήσι Αττικής, είμαι νέος στο χώρο του κυνηγίου αλλά τα τελευταία 3 χρόνια η φύση και ο κυνηγετικός σκύλος - σύντροφος έχουν κερδίσει την αγάπη μου!
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Λέγομαι Βασίλης και μένω στο Λαγονήσι Αττικής, είμαι νέος στο χώρο του κυνηγίου αλλά τα τελευταία 3 χρόνια η φύση και ο κυνηγετικός σκύλος - σύντροφος έχουν κερδίσει την αγάπη μου!
Βασίλη καλώς όρισες στην παρέα μας!Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Λέγομαι Βασίλης και μένω στο Λαγονήσι Αττικής, είμαι νέος στο χώρο του κυνηγίου αλλά τα τελευταία 3 χρόνια η φύση και ο κυνηγετικός σκύλος - σύντροφος έχουν κερδίσει την αγάπη μου!
Πηγα πριν απο 15 μερες στο Μοδι! Λιγα πραγματα! Στο ιδιο μερος το Σαββατο!John, πήγες για καμιά τσιχλίτσα;