Γιάννη καλωσόρισες!Παιδια ξανα καλησπερα, ειμαι ο Γιαννης 54 χρονων, μενω στο χολαργο. Κυνηγαω μονο τσιχλα-κοτσυφι και εχω μια κοκερινα...
Γιάννη καλωσόρισες!Παιδια ξανα καλησπερα, ειμαι ο Γιαννης 54 χρονων, μενω στο χολαργο. Κυνηγαω μονο τσιχλα-κοτσυφι και εχω μια κοκερινα...
καλή επιλογή καλό μαγαζί καθαρό σε όλα τουΜακη μαραθωνα σοι και εγω θα παμε με τα παιδια λεκκα
Μακη εχω συγγενεις στο μαραθωνα λογω καταγωγης της μητερας μου και πολλα ξαδερφια! Να παμε στο λεκκα να φαμε παϊδακια με τα παιδια....καλώς ήλθες Γιάννη στην παρέα μας
όποτε έρθεις θα χαρώ να γνωριστούμε να τα πούμε και να τα πιούμεΜακη εχω συγγενεις στο μαραθωνα λογω καταγωγης της μητερας μου και πολλα ξαδερφια! Να παμε στο λεκκα να φαμε παϊδακια με τα παιδια....
Η γυναικα του Λεκκα ειναι πρωτη μου ξαδερφη.Μακη εχω συγγενεις στο μαραθωνα λογω καταγωγης της μητερας μου και πολλα ξαδερφια! Να παμε στο λεκκα να φαμε παϊδακια με τα παιδια....
Παιδια ξανα καλησπερα, ειμαι ο Γιαννης 54 χρονων, μενω στο χολαργο. Κυνηγαω μονο τσιχλα-κοτσυφι και εχω μια κοκερινα...
Παιδια ξανα καλησπερα, ειμαι ο Γιαννης 54 χρονων, μενω στο χολαργο. Κυνηγαω μονο τσιχλα-κοτσυφι και εχω μια κοκερινα...
Γιαννη καλως ηρθες καλη διαμονηΠαιδια ξανα καλησπερα, ειμαι ο Γιαννης 54 χρονων, μενω στο χολαργο. Κυνηγαω μονο τσιχλα-κοτσυφι και εχω μια κοκερινα...
Γιάννη συνονοματε καλός ήρθες στην παρέα μας.Παιδια ξανα καλησπερα, ειμαι ο Γιαννης 54 χρονων, μενω στο χολαργο. Κυνηγαω μονο τσιχλα-κοτσυφι και εχω μια κοκερινα...