To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τις καλημερεςμου και απο μενα..
ειμαι ο ανδρεας και μενω χανια κρητης
ασχολουμαι με το κηνηγη και το ψαρεμα τα δυο μεγαλα παθη μετα την γυνεκαμου και την κορακλαμου..:):)

ελπιζω να περασουμαι καλλα εδω μεσα αν και βλεπω καμποσες γνωστες φατσουλες...well done..well done.

καλως όρισες μπρέ...

ασχολουμαι με το κηνηγη και το ψαρεμα τα δυο μεγαλα παθη μετα την γυνεκαμου και την κορακλαμου..:):)

ελπιζω να περασουμαι καλλα εδω μεσα αν και βλεπω καμποσες γνωστες φατσουλες...well done..well done.

Αντρέα καλώς όρισες στην παρέα φίλε.Θα βρεις πολλές γνωστές φατσούλες εδώ. .well done.

.shake hands. .hunter. .hunter.1

Καλησπέρα σας είχα ένα θέμα με το forum είχα συνδεθεί μέσω Facebook και τώρα έκανα λογαριασμό γιατί άλλαξα κινητό και άρχισαν όλα από την αρχή. ..την τύχη μου.....

Καλώς όρισες Αντρέα άρχοντα! Αναμένουμε τις όμορφες φωτογραφίες σου!!! .my man.

Καλώς όρισες Αντρέα άρχοντα! Αναμένουμε τις όμορφες φωτογραφίες σου!!! .my man.
.very happy.και το εχουν πει οτη εαν κανεις το χομπισου-μερακι επακγελμα παει το εχασες...

φετος εαν και αρκετα καλη χρωνια σε περδικα και μπεκατσα με αρκετες εξωδους δεν εχω τραβηξει τυποτα...
το φλεβαρη οπου εχω μια καλη αδια για τα επιστροφια μπορει κατη να κανουμαι..

καλως σας βρηκα παιδες ειμαι ο γιαννης με πολους εχω ξαναμιλιση σε αλλο σαιτ ειχα 3 χρονια να γραψω σε σαιτ διοτι ολοι ειχαν γινει επιστημονες και φοβεροι κυνηγοι που καναν τα ακατορθωτα. σας παρακολουθησα λιγο και ειδα πως δεν τσακωνεσται και απλα λετε για το παθος μας

Status
Not open for further replies.
Back