To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλως σας βρηκα παιδες ειμαι ο γιαννης με πολους εχω ξαναμιλιση σε αλλο σαιτ ειχα 3 χρονια να γραψω σε σαιτ διοτι ολοι ειχαν γινει επιστημονες και φοβεροι κυνηγοι που καναν τα ακατορθωτα. σας παρακολουθησα λιγο και ειδα πως δεν τσακωνεσται και απλα λετε για το παθος μας
καλώς ήλθες Γιαννη στην παρέα μας καλή διαμονή :)
ααα όταν θέλω να μαλώνω θα το κάνω μαζί σου .sarcastic.

καλως σας βρηκα παιδες ειμαι ο γιαννης με πολους εχω ξαναμιλιση σε αλλο σαιτ ειχα 3 χρονια να γραψω σε σαιτ διοτι ολοι ειχαν γινει επιστημονες και φοβεροι κυνηγοι που καναν τα ακατορθωτα. σας παρακολουθησα λιγο και ειδα πως δεν τσακωνεσται και απλα λετε για το παθος μας
Γιάννη καλώς ήρθες στην παρέα μας .welcome.

.welcome1.

αιγαλιωτης ειμουνα και τα τελεφταια 5 χρονια μενω ραφηνα στο εξοχικο και στη φυση αν εισαι στο μεγαλο φυτωριο που σκεπτομαι οντως θα τα πουμε στην παλια βελανιδια εισαι

Καλως ηρθες στην παρεα Γιαννη. (Ειμαι Αιγαλεωτης-Γιωργος). Μεχρι στιγμης στο site γραφουν ισορροπημενα παιδια, χωρις κομπασμους και με αποδειξεις για τα γραφομενα τους. Διαβασε ολα τα post ..... ρωτα / μαθε , ειναι καλο για ολους.

αιγαλιωτης ειμουνα και τα τελεφταια 5 χρονια μενω ραφηνα στο εξοχικο και στη φυση αν εισαι στο μεγαλο φυτωριο που σκεπτομαι οντως θα τα πουμε στην παλια βελανιδια εισαι
ναι Γιώργο στην Βελανιδιά στο μεγάλο φυτώριο όχι στο μαγαζί με τα γεωργικά φάρμακα που συνεργαζόμαστε
σε περιμένω να τα πούμε

Καλως ηρθες Γιαννη καλη διαμονη .welcome.

Καλώς όρισες Γιάννη στην παρέα.

Status
Not open for further replies.
Back